המ..סקר...

../images/Emo6.gif

שמע קשה לי קצת לקחת ברצינות כתב שכותב ש"אלקסי הוא לא ספק הגיטריסט הכי טוב בעולם" הוא באמת גיטריסט מעולה, אבל להגיד שהוא הכי טוב בעולם?!?!? אתה בכלל קורא את הדברים שאתה שולח?

חולוני

New member
מה איכפת לי מה הוא אמר על אלקסי

אני רק הסתכלתי על החלק בביקורת שבו כתוב שהם בלאק מטאל, כל השאר ממש לא מעניין אותי, את דעתי עליהם כבר גיבשתי.

תגיד לי...

אם הייתי מביא לך מאמר לא משנה על מה, והכתב הייה כותב שם "בלינק הם להקהת הבי מטאל" היית מסוגל לקחת אותו ברצינות? אני לא!

חולוני

New member
אתה ידוע מה ? תחשוב מה שבא לך.

אני הבאתי לך 2 הוכחות שהם בלאק, וגם הברווז הסכים איתי שהם בלאק מלודי..ואם זה לא סמפק אותך, אז תחשוב מה שבא לך, לא איכפת לי, העיקר תעזוב אותי כבר.

כמו שאמרתי...

ההוכחות שלך לא אמינות... וגם איתי מסכימים סטאליין ויעקב הזגג, שכמו איי דאק הם גם מבינים בדבר הזה(בטוח יותר ממני וממך)

חולוני

New member
כמו שהצעתי ל ED

תשלח להם אימייל, תשאל אותם איזה סגנון הם, וכשהם יענו לך, תבוא לכאן ותגיד לכולנו. טוב ?

חולוני

New member
לא יודע..

אני פעם שלחתי ל Tourniquet אימייל והם ענו לי אחרי פחות משבוע.. אבל בטח צ´ילדרן מקבלים פי 5 אימיילים אז אני ממש לא בטוח, אבל תנסה..

November rain

New member
משגע אותי... ( לחולוני )

למה אתה כל הזמן ממשיך להידבק למה שאתה כביכול קורא עובדות, לכל המילונים וההגדרות השונות. הרי את אותם "עובדות" לטענתך אנשים טענו לאחר שמיעה של להקה מסויימת ( לצורך העניין צ´ילדר אוף בודום ). למה אתה לא יכול לסמוך על השמיעה שלך ולהחליט בעצמך לאיזה סגנון הם שייכים? עוד דבר שרציתי להגיד הוא שאנשים בכלל נדבקים להגדרות וקטלוגים יותר מדיי... פשוט תשמעו מה שאתם אוהבים ופחות תתעסקו לאיזה סגנון מטאל להקה איקס שייכת...

a_duck

New member
עובדות...

בלי קשר לויכוח של ZED וחולוני... אני אשמע עכשיו INCANTATION ואגיד שזה נשמע לי האבי מטאל...זה יהפוך אותם להאבי?

November rain

New member
...

מתבססים גם על העובדות אבל גם על השמיעה האישית שלך ( בהנחה שיש לך יכולת שמיעה מספיק טובה, ויש כזה דבר ).

a_duck

New member
יכולת שמיעה...

אז כשמישהו מהפורום שמע להקה שלא שמעת ואמר לך שזה גריינדקור למה שתאמין/י לו אם את/ה בכלל לא מכיר/ה אותו ולא יכול/ה לדעת מה היכולת שמיעה שלו?

November rain

New member
זה לא עניין של להאמין...

מה גם שאין לו אינטרס לשקר לי... ואני באמת לא יכול לדעת אם הלהקה שהוא שמע מתיימרת להיות מה שהוא אמר. אני יצטרך להסתמך על ה"עובדות", על דעתו שלו, ועל השמיעה האישית שלי.

November rain

New member
שים לב...

שיברתי על חולוני שכל מה שהוא אומר הוא מבסס על אתרים באינטרנט למיניהם ועל כל מיני הגדרות של מילונים. בהחלט צריך להסתמך על המקורות האלה, כמו גם על השמיעה שלך.

a_duck

New member
הוא הסתמך גם על שמיעה...

זה לא שהוא לא שמע שירים שלהם ומסתמך רק על כתבות... הוא גם אמר שאין להם מאפייני פאוור...אם הוא לא היה שומע אותם הוא לא היה אומר...

Wyld stallyn

New member
צ´ילדרן בלאק?!?!

WTF?!?!?!?! אתה יודע בכלל מזה בלאק? זה שאת השירה של אלקסי אפשר לקטלג שם איכשהו זה לא אומר שהמוזיקה קשורה לבלאק המוזיקה שלהם זה הדבר הכי רחוק מבלאק שיש גם מבלאק מלודי

a_duck

New member
צ´ילדרן...

זה באמת בלאק מלודי כזה...שמזכיר גם קצת פאוור... בכל מקרה שמתי לב שאתה אוהב להגיד דברים כמו "זה הכי רחוק מהארדקור שיש" "זה הכי רחוק מבלאק שיש" אז תגיד מה זה במקום תמיד לכתוב את השטויות שלך בלי להסביר...

למעלה