המ..סקר...

a_duck

New member
Pig Destroyer - Treblinka

חבל שעשו אותו דבילי...מוזיקה טובה אבל שיר קצר מדי...

jam 292

New member
Savoy Brown - tell mama

Savoy Brown להקת בלוז - רוק בריטית "עתיקה" [1966] tell mama - Live In The Central Park ´72

Aeroguy

New member
Jimmy Page and the Black Crows

Live at the Greek דיסק ע-נ-ק לכל אוהבי הרוק-בלוז הקלאסי

אני שומע ברגעים אלה ממש....

METALLICA-THE THING THET SHOULD NOT BE פשוט בא לי על מאסטר אז שמתי אותו בשוחן ושמעתי את הדיסק הכי טוב של מטאליקה

Black Rose

New member
shakespeare in hell-ripp´d from th

shakespeare in hell-ripp´d from the womb וכרגע התחלף ל: dakwell- the begining אגב... היה כאן ויכוח חסר טעם על האם להקה מסוימת בלאק או פאווור או משהו... למה לעזאזל אתם מתווכחים על זה? זה מטאל? אתם אוהבים לשמוע את זה? אז תקשיבו לזה. למה להתווכח האם זה מטאל סוג א´ או סוג ב´? אחד הוויכחים הטיפשיים ביותר שקראתי בפורום הזה.

MuffinMan

New member
תתפלא אבל לא

ע"ע מה זה פופ? האם לאכול בשר זה כמו לאכול אדם? או שזה היה האם לאכול אדם זה כמו לאכול צמחים? - בסוף

e-shfiyut

New member
הייתי כותבת.... אבל אני לא יודעת

איך קוראים לשיר הזה!!! יש שיר שהורדתי עם שם של pearl jam - black וזה שיר אחר אבל אני לא יודעת איך קוראים לו ואם הוא של פרל ג´אם... זה הולך משו בסגנון: dont wanna talk about it i say why not dont wanna think about it i say theres got to be some good reason for your little black back-pack... just dont expect to get your bloody black back-pack back... אם אתם רוצים אני ישלח לכם אותו ותנסו לעזור לי זה משגע לי ת´מוח 85479339 -אי-

למעלה