המ..סקר...

חולוני

New member
אתה מקרה אבוד.

נמאס לי כבר, אתה יודע מה, תחיה באשליה שלך ותחשוב מה שבא לך. רק תעזוב אותי כבר.

מילים של מיובש...

פשוט מאוד אתה דיברת שטויות, להגיד שgreg howe הוא נאו קלסיקל מטאל, זה דבר מאוד טיפשי להגיד..פעם הבאה אל תדבר על דברים שאין לך מושג בהם! נ.ב אני עדיין ממליץ לך להוריד את השירים שאמרתי, הם אומנם רחוקים מאוד מלהיות "נאו קלסיקל מטאל", אבל הם פרוגרסיב מצויין!

חולוני

New member
אני ממש לא רוצה להמשיך בויכוח הזה

אבל ל GREG HOWE אין שום קשר לפרוגרסיב, הוא נאו קלאסיקל בדיוק כמו מלמסטין. ואם אתה לא מאמין, תחיה באשליה שלך שהוא פרוגרסיב כי הוא לא. ממש לא. שמתי לב שאתה בכלל לא יודע מזה פרוגרסיב. ואל תיתן דוגמא של שיר אחד שהוא לא נאו קלאסיקל כי לכל אמן יש איזהשהוא שיר שהוא לא בסגנון שלו..זה לא פרמטר.. רוב השירים שלו הם נאו קלאסיים עם השפעות FUNK.. תקרא אפילו את הביוגרפיה שלו - Easton, PA´s Greg Howe was a breath of fresh air amidst the seemingly never-ending stream of harmonic minor guitar virtuosos pouring forth from the Shrapnel Records label in the late ´80s. While other post-Yngwie Malmsteen players of the "shred guitar" genre were pursuing the dramatic neo-classical vein, Howe brought a sense of funk and groove to the table that was sorely needed. Howe paid his dues playing the Easton/Allentown club circuit in the ´80s with the band Duke, featuring his brother Al on lead vocals. When one of his instrumental demos grabbed the ear of talent scout and Shrapnel Records owner Mike Varney, Howe was signed to the Shrapnel label in 1987. His all-instrumental debut, Greg Howe, featuring the talents of Billy Sheehan and Atma Anur on bass and drums, respectively, was released in 1988, to considerable acclaim. Howe´s second album, High Gear, released under the moniker Howe 2, was less a solo album than a Van Halen-styled band effort, featuring his brother Al Howe on lead vocals. The band broke up after releasing its more commercially minded follow-up, Now Hear This, in 1990 and Greg Howe returned to making all-instrumental albums in his home studio, taking a decidedly more fusion-styled direction. כפי שראית בביוגרפיה אין כל זכר לפרוגרסיב..אז אל תדביק לכל אחד שאתה שומע שהוא פרוגרסיב, כי נראה שאתה לא יודע בכלל מזה פרוגרסיב..

חולוני

New member
עוד דבר

תכנס לדף הזה ותראה איזו "הפתעה" מצפה לך בסוף העמוד.. אז GREG HOWE הוא פרוגרסיב מצוין, הא ? חחחח..
תלמד מזה פרוגרסיב חבוב.

יאלה כבר איתך...

נמאס!!!!!!! כבר מהאתר הזה שלך שכל הזמן טועה! אני מכיר מלא דברים שלו, וזה בעיקר פרוגרסיב! תשמע שירים שלו ותבין! תוריד את כל אלה Direct Injection Chase the Dragon Full Throttle Button Up Come And Get It ותראה שהוא פרוגרסיב...במקום כל הזמן לסמוך על מאמרים מפגרים, תשמע את המוזיקה עצמה, ואם גם אחרי ששמעת את המוזיקה שלו אתה חושב שהוא נאו קלסיקל, אתה חירש! והיום יותר אני לא יענה לך כי יש לי דברים יותר טובים לעשות מאשר להתווכח איתך...

Bodom-child

New member
קודם כל....

אומרים פרנק גמבלה. הוא מנגן אחלה פיוז´ין עם נגיעות בפרוגרסיב פה ושם. גרג האו מנגן מגוון רחב של דברים אבל לשמוע אותו מנגן דברים נאוקלאסיים לא יצא לי....

V.W

New member
למה אתה חושב שאלן פרסון פרוג´קט

היא להקה שרק אתה מכיר?

חולוני

New member
מי אמר שרק אני מכיר אותם ?

אתה נהנה להכניס לי מילים לפה ? רק שאלתי אותו אם הוא מכיר אותם וזהו.. נ.ב - אתה מכיר אותם ? יש לך אלבומים שלהם בבית ? ואם כן, איזה הכי אהבת ? הכל ברוח טובה..

metal head

New member
תודה על הבידור... בקשר לצ´ילדרן...

צ´ילדרן זה לא בלאק לא היו ולא יהיו, לא זכור לי שבכלל שמעכתי אצלהם איזה ריף אחד של בלאק.... הם פאוור-דת´!!! וכבר חזרתי על זה המון פעמים אז אל תמציאו לי פה שטויות!

חולוני

New member
אין להם שום מאפיין דת´.

אין להם ליריקסים של דת´ ולכן הם לא דת´. וגם מפאוור הם די רחוקים, לכן בלאק מלודי זאת האפשרות היחידה שלהם, וגם בכל מקום שכתוב עליהם ברשת כתוב שהם בלאק, אז אתה מתווכח עם עובדות ?

Bodom-child

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif יש לך בעייה עם מישהו

ששומע צ´ילדרן אוף בודום ?? תראה לי עכשיו איזה ציטוט מאתר אינטרנט חבר ערך שמי ששומע אותם הוא טרו מטאל ווריור ?

*Dark Of Night*

New member
מה הקשר?

למה להכניס לי מילים לפה, לדעתי הם להקה מגעילה, אני לא אוהבת אותם בלי שום קשר לTrue או False וכל שאר הבולשיט של משה666 Dark *אסור? מותר... (פרסומת מפגרת)

feedback

New member
גדול ,באמת גדול

ובמקרה אני שומע ממש עכשיו את 21st century scizoid man והדם עולה לי למוח בעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה