המשך

• פותח הנושא Bmaya
  • פורסם בתאריך

TaL53

New member
וואלה...הייתי אומר לך משהו עכשיו

בסגנון כמו שאסטרו ענה לך אבל אני חושב שזה מיותר להתחיל עם התנצלויות כרגע. ובינינו, חבל שאין לך כבוד לאנשים אחרים.

TaL53

New member
דבר נוסף

אם את מתכוונת להתחיל לחלק פה לאנשים ציונים על ידע בעברית כדאי מאוד שתרדי מהר מאוד מהעץ שתיפסת עליו כי בינינו, הרוב פה גם יודעים עברית הרבה יותר טוב ממך, גם נמצאים יותר זמן ממך בארץ וגם יודעים דבר או שניים על כבוד הדדי ועל איך לדבר עם אנשים אחרים. לפחות מה שאת יכולה לעשות זה ללמוד ולהפנים.

Bmaya

New member
אף בודד לא מיצג את הכלל

יש הרבה אנשים שלא אוהבים רוסים מהרבה סיבות, את צודקת. לסיבות האלו יש שם - חוסר ידע. כנ"ל לגבי כל מי ששונא אדם יחיד רק בגלל שייכותו לכלל זה או אחר, ביחוד כשיש תמיד יוצאים מן הכלל. ז ה ו ל א נ ו ש א ה ד י ו ן.

shon100000

New member
למה את חפצה בוויכוחים?

את לא מבינה ממה שכתבו פה כבר שאף אחד לא מתכוון לעשות הכללות ולהשמיץ עדה כזו או אחרת.? תלמדי את ההגדרות של ן 'סטיגמה' ו'מציאות' ואז תקראי שוב את ההודעות.אולי אז תביני...

Bmaya

New member
יופי שאת נגד הכללות. את בכלל נורא נאורה

מותר לי לחשוב ככה ולך מותר לחשוב אחרת. כבר אמרתי שכל דעותיי מבוססות לא על מדע אלה על התרשמות א י ש י ת בלבד. אם את מחפשת במי להתנגח, לכי לפורום "ויכוחי סרק", בטוחה שלא ישמעמם לך.

TaL53

New member
כמו שBMAYA אמרה ובצדק

את נתפסת לקטנות. ברור שבכול קביעה מכלילה אפשר לדבר על יוצאים מן הכלל. אני דיברתי על המציאות כפי שהיא נתפסת ע"י רבים מהמקומיים בחו"ל כשהם רואים ישראלים. לפני כמה ימים קראתי כתבה על איך הקפריסאים שונאים תיירים ישראלים ובמיוחד צעירים ישראלים שמשתכרים, עושים תאונות דרכים, שוברים כול דבר, מתנהגים בגסות וכ'ו. ובכתבה גם ראיינו צעירים ישראלים שהודו שהם עושים את כול זה ואת התגובות של הקפריסאים הם ייחסו לאנטישמיות. וגם כמו שכבר נאמר פה- תבדילי בין סטיגמות למציאות.

TaL53

New member
צודקת ב100%

הערה שלך באמת מעידה על ילדותיות מוגזמת.

TaL53

New member
ההערה שלי הייתה בציניות

ההערה שלך הייתה ילדותית ולא במקום. סוף פסוק.

shon100000

New member
תשובה-לא,היא לא בסדר.

נפטרנו מאבישג וקיבלנו אותה-"מיני אבישג".שעוד תגדל ותהפוך ל"טרול גדול". יש לעלות את רמת הכוננות לדרגה מס' 3.

shon100000

New member
כן,רק שמשום מה היא חזרה..

בהחלט התעלמות היא התגובה המתאימה לה.

למעלה