המשך

• פותח הנושא Bmaya
  • פורסם בתאריך

Bmaya

New member
הבנות מדהימות עם הרוסית שלהן

אצל הגדולה אפילו קשה להבחין במבטא. אני מתמוגגת כל פעם מחדש שהן מדברות. ב 9 במאי הגדולה שלי אפילו הקריאה סיפור מלחמה על במה מול מאות אנשים... הרוסית שלה בהחלט מקור לגאווה עבורי.

Bmaya

New member
איך אפשר לחיות כאן עם משכורת של שוטר?

שוטרים מרוויחים 300 דולר, אולי פחות. הם חיים מהשוחד...

האא חחח וולאה

פשוט זה הדבר הראשון שאלה לי בראש שכתבת שהוא איש ביטחון חחחח אז בכל זאת במה ספציפי בעלך עוסק?

Bmaya

New member
מקווה שהייתי מספיק ספציפית במסר ../images/Emo8.gif

Bmaya

New member
הנה לכם קטע לא נורמלי.

יש פה כמה חברות סלולאריות. לא זוכרת כמה, אבל הרבה. אחת מהן היא MTS. לפני חצי שנה גנבו לי את הטלפון ובעלי רצה ללכת לחנות שלהם ולקנות סים חדש. אנחנו יודעים שיש באיזור שלנו סניף של MTS, רק לא זוכרים בדיוק את הכתובת. בעלי מתקשר למרכזיה של MTS ושואל היכן נמצא הסניף הקרוב למיצ'ורינסקי. הטלפנית עונה "אין לנו סניף שם". בעלי מתעקש ואומר שהוא כבר היה שם כשרכשנו את הסים הראשון. שאנחנו יודעים שיש סניף, רק רוצים כתובת. ומה היא עונה לו?? אני אבדוק ואחזור אליך, אני רק חייבת לעדכן אותך שעלות השיחה (שלה אליו) תהיה 150 רובל. (6 דולר). קולטים?? רק בשביל לדעת איפה החנות שלהם כדי שנוכל לקנות שם משהו, אנחנו צריכים לשלם 6 דולר
טוב, בעלי מסכים ואנחנו ממתינים לשיחה שלה. כשהיא התקשרה בחזרה, 5 שעות אחרי, בעלי כבר היה בבית אחרי שמצא לבד את המקום וקנה את הכרטיס.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בן זוג שלי בלל אומר ש MTS גנבים..... מאיה, הפריע לך אם אני ישים בשרשור שלך(הזה) תמונות שלי שצילמנו במוסקבה שהבטחתי? פשוט אני לא יודעת איפה לשים אותם....

shon100000

New member
חחחחחח סיפור מצחיק

וזה רק מראה לי שברוסיה כאשר מדובר בנותני שירות,כיצד הגדיר זאת,אולי של העידן המודרני כמו במסעדות או טלפניות ונותני שירות אחרים יש לעבור למתכונת של שירות "מערבי"(אם לקרוא לזה ככה).ובכל השאר,חנויות וחדרי אוכל יש להשאיר את המתכונת הרגילה והטובה.פשוט כל הדברים החדשים שהגיעו עם קריסת ברית המועצות יש להתאים אותם לנוהג במערב.

אוף :(

ניסיתי לשים תמונות ואני לא מצליחה על תמונה בגודל 73 KG כותבים לי שהמשקל יותר מידי גדול:(

למעלה