המשך לסיפור-פרק 2

oshri i love u

New member
תודה מאמי..

אני יגיד על זה שאני שמחה שאת אוהבת את הסיפור..! ואני יכתוב עוד אחד ואני יפרסם פה..

oshri i love u

New member
המשך לסיפור פרק9..

לאחר עשר שנים... גדלתי התחתנתי וכבר יש לי ילדים..אני ויעל עדיין בקשר.. סיפרתי לילדים שלי על אילן האהבה האימתית שלי ועל כל מה שקרה לנו ביחד. בדיוק באותו יום שסיפרתי לילדים שלי על אילן חזר לי החלום על אילן.. חלמתי שהוא אומר לי שהוא שמח שהתחתנתי ,ושיש לי ילדים ושהוא היה יותר שמח עם זה היה מממנו.. וגם הוא אמר לי ואת זה אני לא ישכח שהוא אוהב אותי והוא שומר עליי ועל הילדים שלי מלמעלה.. הלכתי לבית העלמין יחד עם הילדים שלי והראתי להם את הקבר של אילן ושמו פרחים.. יום אחד שלחתי את ביתי לבית הספר , ופגשתי משהו מאוד דומה לאילן רק צבע העיניים שלו היו שונות.צבע העיניים של אילן היו כחולות ושל אותו אחד היום חומות.. ניגשתי אליו ושאלתי אותו עם הוא מכיר את אילן והוא אממר לי בטח שהוא היה אח שלו.. הילדה שלי ואח של אילן יצאו ואני אפילו לא ידעתי.. אני רק גילתי את זה אחרי ששמעתי את השיחה של הבת שלי ושל חברה שלה.. לבת שלי קוראים לירז ולחברה שלה שירלי הילדה שלי הלכה למסיבה וככה מתחיל הסיפור האימתי: (הבת מספרת) הייתי הילדה הכי יפה בכיתה(לא משתחצנת)אבל לא רציתי להראות לאפ'חד את היופי שלי תמיד שמרתי עליו.. יום אחד אני וחברה שלי שירלי יצאו למסיבה. הגענו לשם וחיכה לי שם אור אח של אילן הוא אמר שהוא צריך לדבר איתי.. "לירז,אני צריך לדבר איתך" "סבבה דבר" "לא לא פה בואי ינצא בחוץ" "בסדר יאלה בוא." בקיצור יצאנו בחוץ ואור אמר לי ......... המשך בפרק הבא

יאאא איזהה יפה.!!

קבלייי צל''ש...!!!

oshri i love u

New member
פרק 10

בקיצור יצאנו בחוץ ואור אמר לי ......... ======================================================== הוא אמר לי שהוא רוצה לנתק את הקשר ואני לא הבנתי למה.. למחרת היה לי יומהולדת וחגגנו ליד הבית.. אור הגיע עם ילדה מהכיתה עם שלי. שלי היתה ילדה יפהה.. קלטתי אותם ביחד רוקדים ונהנים ואני ישבתי כמו טיפשה בצד.. ואז שירלי באה אלי.. "בואי אני רוצה להכיר לך את אחי" "לא עזבי לפני כמה ימים יצאתי מקשר." "בואיי נוו " "טוב עוד מעט" בקיצור אני ואח שלה הכרנו ואז רקדנו ליד שלי ואור.. אני שמתי לב שאור הסתכל לכיוון שלנו והמשכתי כאילו לא ראיתי אותו.. אחרי שעה ככה היסתיימה המסיבה.. באתי לאור ושאלתי אותו למה ניפרדנו.. "תשמעי את זוכרת מה שקרה עם אח שלי?" "כן אילן אמא שלי סיפרה לי נו אז מה קרה?" "אז אתתת... המשך בפרק הבאא 11.

oshri i love u

New member
המשך פרק 11

"אז אתתת... ====================== "אז את...." "אז אני מה?!" "עדיף שאימא שלך תספר לך.." "טוב עכשיו אני הולכת והיא מספרת לי" הגעתי הביתה ודיברתי עם אמא על מה שאור סיפר לי.. "אמא אור דיבר איתי ואמר שאני קשורה לסיפור שקרה עם אילן" "טוב אני יכולה להסתיר את זה." "דבריי אמאא מה קרהה" "תקשיבי,את זוכרת שסיפרתי לך שאני ואילן שכבנו?" "כן נו.?" "אז הייתי בהריון ממנו ואת הילדה שלו." "מהההההההה!?!?את רוצה להגיד לי שאבא שלי מת ושאור הוא דוד שלי?" "בדיוק." "דיי אימא לא יכולל להיותת אניי התנשקתיי עם דוד שליי.!!" "אמא למה הסתרת את זה עד עכשיו!?!?" "כי אני לא רציתי לספר לך וגילית את זה לבד." "אז רק בעלך יודע שהוא לא אבא שלי.?" "כן ברור שהוא יודע." "אהה יופיי לו את מספרתת ולי לא?!" בקיצור אני ואמא התווכחנו שעות על מה שקרה.. הסתגרתי בחדר וניסיתי לשכוח את כל מה שקרה..סיפרתי לשירלי כל מה שקרה. והיא תמכה בי והיתה איתי לאורך כל הדרך.. החלטתי לברוח אני אפילו לא יודעת למה.. הגעתי לתחנת האוטובוס.. עד שפתאום... ================================================ המשך בפרק הבא..

oshri i love u

New member
פרק 12

הגעתי לתחנת האוטובוס ופתאום... ======================================== ופתאום החלטתי שאני חייבת להשאר כי אי אפשר לפתור הכל בבריחה ואני לא רוצה שיקרה מה שקרה לאימא שלי עם אילן. חזרתי הביתה בשעה 00:00 אימא ו"אבא" חיכו לי בבית.. "לירז,מה את עושה בחוץ בשעה כזאת ועוד עם תיק ביד?" "סתם רציתי לישון אצל שירלי אבל בסוף חזרתי"-פעם ראשונה ששקרתי לאמא.. "טוב יאלה תלכי לישון" "לילה טוב" כל הלילה חשבתי על מה שקרה..יצאתי מהחלון כי אם אני יצא מהבית הם ישמעו ויתעוררו.. התקדמתי לכיוון הים.. ישבתי שם והסתכלתי על הכוכבים למעלה בשמיים והופיעה תמונה של אבא שלי-אילן. החלטתי להיכנס למים להתקרר קצת ולנקות את הראש.. נכנסתי למים.. הרגשתי כאילו סכנה מתקרבת אבל יחסתי לזה חשיבות.. חשבתי זה בגלל כל מה שקרה עם ההורים שלי.. חשבתי לעצמי.: "זה לא חיים..גם אור עזב אותי והוא בעצם דוד שלי.. גם אמא שלי שיקרה לי וגם יש לי אבא או בעצם יש לי אבא אבל הוא מת." צפתי קצת על המים ואז התחיל זרם חזק של מים ניסיתי לצאת ולא הצלחתי.. איבדתי את קצה החוף לא ראיתי אותו.. ואז התחלתי לצעוקק בתקווה שמישהו ימצא אותי.. ניסיתי להילחם במים עד...

oshri i love u

New member
המשך פרק 13

ניסיתי להילחם במים עד... =================================== עד שאפסו כוחותי והתעלפתי.. זרם המים משך אותי רחוק כשהתעוררתי מצאתי את עצמי במקום אחר לגמרי.! אני אפילו לא יודעת איפה אני.. "הצילוו,הצילוווווו יש פה מישהו." התחלתי ללכת לחפש אוכל או אפילו משהו.. מצאתי עץ של קוקוסים ואכלתי.. "אוףף אניי רוצהה הביתתההה." הרגשתי אבודה יותר מאי פעםם נכנסתי שוב למיםם לחפשש עזרה או סירה ספינה או משהו.. ולא מצאתיי לא ידעתיי מה לעשותת.. עד שחשבתי אני יבנה רפסודה ואיתה אני יגיע לחוף.. זה מה שעשיתי התחלתי לשחות והצלחתי להגיע לחוף.. ישר חזרתי באתיי הביתת אימא לא הייתה בביתת.. יצאתיי מהביתת חיפשתי את אימא אצל השכנים חיפשתי אותה אצל החברות הכי טובות שלה.. חזרתי הביתה.. עדין אמא לא היתה בבית.. יצאתי שובב ואז עלה לי לחפש אותה ב..

oshri i love u

New member
חח טובב.

יצאתי שובב ואז עלה לי לחפש אותה ב.. ================================================== בבית הקברות כי לשם היא תמיד הולכת.. הגעתי לשם ומצאתי אותה ליד הקבר של אבא שלי.. התקרבתי תפסתי בידה.. "לירז מה קרה איפה היית?" "אממ עזבי ניגע הביתה אני יגיד לך" "אני בדיוק באתי לקבר של אביך כדי להגיד לו שיעזור לי למצוא אותך" "למה אימא לאא צריל יאלה בואי הביתה" בקיצור אני ואימא הגענו הביתה דיברתי עם אמא על כל מה שקרה.. אני ואמא השלמנו והכל הסתדר בסוף יצאתי עם מישהו אחר בן גיליי.. ושירלי ואני עדיין חברות טובות וכמובן גם לשרלי יש חבר... זהו הסוףף.. מקווה שאהבהתםם

OoנויoO

New member
כנסי שניה....

יאו איזה יפה סעמק איזה כישרון חחחח איך קוראים לך?

למעלה