טוב אז הינה פרק 6.
יעל הגיעה לאזור שלי היא קלטה אותי פיתאום היא אומרת לי: "זה אילןןןן......." ========================================================= "זה אילןןן שםם בואיי מהרר" "מהה ?!?!איך הוא הגיע לשםם איךך זה קרהה בכלל?! "קראתי לו הוא הסתובב ואז באה מסאית ופשוט עלתהה עליוו.!" "תגידי ליי את נורמלייית!?1.תראיי מה עשיתתתת!!תראיי איך הואא ניראהה?" "מהה אבלל זאתת לאא אניי אני רקק רציתי לדעתתא איפהה הואא." "טוב טובב איןן לי כוחח עכשיו לשמועע את הסיפוריםם שלך בואיי נילך לראות מה קרה לו." אני ויעל הגענו לשם פתאום אני רואה את אילן מיתחת למסאית כולו מלא דם. זה היה המראה המזעזע שראיתי.. העלו אותו לאמבולנס אני עליתי איתו פתאום ראיתי שהוא פתח את העיינים והתחיל לדבר איתי.. "ליאתת. א..אני מצטער על מה שקרה" "זה בסדר אילןן אני סולחתת זה בסדר מה שחשוב שתרגיש טוב" "ליאת,אני אוהב אותך" "אילןן גם אני אותךךך" אחרי כמה ד'ק אילן שוב היה רדום. הגענו לבית חולים הכינסו אותו לחדר ניתוח.. באתי לשם וראיתי את ההורים שלי מחכים בבית החולים. "אמא אני מצטערת שברחתי פשוט הייתי חייבת להתנתק מהכל ו.." "זה בסדר מה שחשוב זה שהחבר שלך יהיה בסדר" "טוב אמא בקשר לבדיקה.." "תראי את תעשי אותה בכל זזאת אבל לא עכשיו רק שנדע שהכול יהיה בסדר" "טוב אמא תודה" "ליאתי אני לא היחידה שאת צריכה לבקש ממנה סליחה יש עוד מישהו" "כן אבל איפה אבא?" "הוא תיכף בא הוא הלך לשלם את האמבולנס" "טוב" אחרי כמה ד'ק של המתנה לאבא ושהרופא יצא מהחדר הגיע הרופא ואמר לנו ש... המשך בפרק 7