המשך לסיפור-פרק 2

oshri i love u

New member
טוב אז הינה פרק 6.

יעל הגיעה לאזור שלי היא קלטה אותי פיתאום היא אומרת לי: "זה אילןןןן......." ========================================================= "זה אילןןן שםם בואיי מהרר" "מהה ?!?!איך הוא הגיע לשםם איךך זה קרהה בכלל?! "קראתי לו הוא הסתובב ואז באה מסאית ופשוט עלתהה עליוו.!" "תגידי ליי את נורמלייית!?1.תראיי מה עשיתתתת!!תראיי איך הואא ניראהה?" "מהה אבלל זאתת לאא אניי אני רקק רציתי לדעתתא איפהה הואא." "טוב טובב איןן לי כוחח עכשיו לשמועע את הסיפוריםם שלך בואיי נילך לראות מה קרה לו." אני ויעל הגענו לשם פתאום אני רואה את אילן מיתחת למסאית כולו מלא דם. זה היה המראה המזעזע שראיתי.. העלו אותו לאמבולנס אני עליתי איתו פתאום ראיתי שהוא פתח את העיינים והתחיל לדבר איתי.. "ליאתת. א..אני מצטער על מה שקרה" "זה בסדר אילןן אני סולחתת זה בסדר מה שחשוב שתרגיש טוב" "ליאת,אני אוהב אותך" "אילןן גם אני אותךךך" אחרי כמה ד'ק אילן שוב היה רדום. הגענו לבית חולים הכינסו אותו לחדר ניתוח.. באתי לשם וראיתי את ההורים שלי מחכים בבית החולים. "אמא אני מצטערת שברחתי פשוט הייתי חייבת להתנתק מהכל ו.." "זה בסדר מה שחשוב זה שהחבר שלך יהיה בסדר" "טוב אמא בקשר לבדיקה.." "תראי את תעשי אותה בכל זזאת אבל לא עכשיו רק שנדע שהכול יהיה בסדר" "טוב אמא תודה" "ליאתי אני לא היחידה שאת צריכה לבקש ממנה סליחה יש עוד מישהו" "כן אבל איפה אבא?" "הוא תיכף בא הוא הלך לשלם את האמבולנס" "טוב" אחרי כמה ד'ק של המתנה לאבא ושהרופא יצא מהחדר הגיע הרופא ואמר לנו ש... המשך בפרק 7

OoנויoO

New member
יאו זה מותחחחחחחחחחח

חחחחח איך אהבתי!! זה מזכיר לי סיפור שקראתי יאו איזה יפהההההה באמא שלי

OoנויoO

New member
אמאאאא לא ראיתי את פרקים 3 4 -5

יאווו יש את 6 זה ממכר חחחחחח תשימי ווקשה אם יש לך!איזה מוכשרת יאווווו חחח כל הכבוד

בקשהה ..

פליזז שימייי ! אני במתח מוותתת ... מתחננתת .. איזה פחדד ..אמאאאא חחחע !! אהבתיי ..

יאו מאמי=>דחופפפ

את לא מאמינה זה סיפור פשוט מדהיםם יש לי שאלה זה סיפור אמיתי?!! ויאו תיכתבי כבר את פרק 5 אני מחכה את לא יודעת איך היתמכרתיי.. ועם את המצאת את הסיפור כחי בחשבון שאת גאון ויש לך עתיד להיות סופרת חיחי סתםם.... קצר עם זה אמיתי אני לא יודעת איך הייתי מיתמודדדתתת.. אבלל תיתכתבי כבר את פרק 5 פליזי מתה עליךך יפה שלי!!

oshri i love u

New member
פרק 6

יעל הגיעה לאזור שלי היא קלטה אותי פיתאום היא אומרת לי: "זה אילןןןן......." ========================================================= "זה אילןןן שםם בואיי מהרר" "מהה ?!?!איך הוא הגיע לשםם איךך זה קרהה בכלל?! "קראתי לו הוא הסתובב ואז באה מסאית ופשוט עלתהה עליוו.!" "תגידי ליי את נורמלייית!?1.תראיי מה עשיתתתת!!תראיי איך הואא ניראהה?" "מהה אבלל זאתת לאא אניי אני רקק רציתי לדעתתא איפהה הואא." "טוב טובב איןן לי כוחח עכשיו לשמועע את הסיפוריםם שלך בואיי נילך לראות מה קרה לו." אני ויעל הגענו לשם פתאום אני רואה את אילן מיתחת למסאית כולו מלא דם. זה היה המראה המזעזע שראיתי.. העלו אותו לאמבולנס אני עליתי איתו פתאום ראיתי שהוא פתח את העיינים והתחיל לדבר איתי.. "ליאתת. א..אני מצטער על מה שקרה" "זה בסדר אילןן אני סולחתת זה בסדר מה שחשוב שתרגיש טוב" "ליאת,אני אוהב אותך" "אילןן גם אני אותךךך" אחרי כמה ד'ק אילן שוב היה רדום. הגענו לבית חולים הכינסו אותו לחדר ניתוח.. באתי לשם וראיתי את ההורים שלי מחכים בבית החולים. "אמא אני מצטערת שברחתי פשוט הייתי חייבת להתנתק מהכל ו.." "זה בסדר מה שחשוב זה שהחבר שלך יהיה בסדר" "טוב אמא בקשר לבדיקה.." "תראי את תעשי אותה בכל זזאת אבל לא עכשיו רק שנדע שהכול יהיה בסדר" "טוב אמא תודה" "ליאתי אני לא היחידה שאת צריכה לבקש ממנה סליחה יש עוד מישהו" "כן אבל איפה אבא?" "הוא תיכף בא הוא הלך לשלם את האמבולנס" "טוב" אחרי כמה ד'ק של המתנה לאבא ושהרופא יצא מהחדר הגיע הרופא ואמר לנו ש... המשך בפרק 7

OoנויoO

New member
אני עומדת לבכות אני שומעת שיר עצוב

והסיפור עצוב =( יאו היא חייבת לפרסם אותו איך התלהבתי חחחח

oshri i love u

New member
פרק 8

אחרי כמה ד'ק של המתנה לאבא ושהרופא יצא מהחדר הגיע הרופא ואמר לנו ש.. ==================================================== הגיע הרופא ואמר לנו שהמצב של אילן לא טוב ולא בטוח הוא ישרוד את הלילה. אני החוורתי וחשבתי שהכל חלום.אז זהו שלא זה הכל מציאותי.! יעל הביאה לי מים ולאכול והיא אמרה לי שהוא יהיה בבסדר ושאין לי מה לדאוג. "מה יהיה בסדר ובטח שיש לי מה לדאוג" "זה חבר שלי שנימצא שם" "ליאת אני מבינה אותך גם לי זה קרה את פשוט לא ידעת מזה.." "עכשיו את מבינה איך כואב לי את מבינה?" "כן ליאת,ואני פה בשבילך" "תודה יעל אני מעריכה את זה שאת איתי פה" "בבקשה מאמי...רגע תגידי זה לא ניראה לך מוזר שההורים שלו לא פה?" "לא זה בסדר הם טסו לטיול בחו"ל הם אפילו לא יודעים שהבן שלהם פה" "אז חייבים להודיע להם" "כן אבל רק אם הוא יתעורר והכל יהיה בסדר נודיע להם" "סבבה איך שבא לך" בקיצור הגיע הרופא מחדר ניתוח והודיע לנו שאילן יצא מסכנה ושיתכן שהוא יעבור את הלילה בשלום. אני ויעל שמחנו מאוד. "אמא איפה אבא?" "לא יודעת הוא כבר היה אמור להגיע" "טוב לא משנה אני יחכה עד שהוא יבוא" אחרי איזה שעתיים וקצת יוצא הרופא ואומר לנו ששוב המצב של אילן היתדרדר ושהוא חייב את ההורים שלו שם. התקשרתי לאימא שלו והודעתי לה שהיא חייבת להגיע לארץ כי הבן שלה בביה''ח. במטוס הראשון שהיא תפסה היא באה.. אני ואמא הלכנו לאסוף אותה משדה התעופה וכשהגענו יעל ואבא הודיעו לנו ש...

למעלה