פרק 5.../images/Emo13.gif
הגעתי לתחנת אוטובוס כמעט עליתי לאטובוס עד ש... ================================================================ עד שאילן הגיע וקרא לי עשיתי כאילו אני לא שומעת אותו עד שהוא תפס ריצה והתקדם לכיוון שלי.זאת היתה הזדמנות לספר לו כל מה שאני חושבת עליו ושאני בכלל מצטערת שהכרנו. "ליאת תעצרי שניה נו אני צריך לדבר איתך." "מה אתה רוצה?!תדבר מהר למה אני יפספס את האוטובוס." "תקשיבי אני מצטער על כל מה שקרה אני לא היתכוונתי זה היה רגע של חולשה" "מה חולשה איזה חולשה??כל פעם שתיהיה לך חולשה תבוא לחברה שלי?!זה לא הולך ככה." "לא לא מה פתאוםם ליאתת את לא יודעת איך אני מצטער" "טוב עדיף אז שנגמור את הקשר.." "לאא ליאת בבקשה לאאא אני אוהב אותךךך ואת לא יודעת כמה" "גם אני אותך אבל זה לא היה אמור להיות בכלל" "אני יודע מצטעררר אתת סולחת לי?" "תראה אולי אני סולחת אאבל אני לא שוכחת.!" "בסדר מה שתתרצי.." "אוקיי בוא נילך לטייל אני חייבת לשכוח ממה שקרה." בקיצור הלכנו לת''א טיילנו בעזריאלי נכנסנו לחניות ואז ממרחק קלטתי את יעל.. "אילן בוא נילך מפה עכשיו.!!! "למה מה קרה?" "תסתכל לשם..זאת יעל" "טוב בואי נלך" עצרנו במסעעדה ואילן חיכה לי בחוץ בזמן שקיניתי אוכל.. כעבור חצי שעה כשיצאתי בחוץ חיפשתי את אילן ולא מצאתי אותו.. התחלתי ללכת אולי הוא המשיך לקניון פתאום אני רוצה אמבולנס משטרות המולה של אנשיםם ולא הבנתי מה קורהה.!! יעל הגיעה לאזור שלי היא קלטה אותי פיתאום היא אומרת לי: "זה אילןןןן......." המשך בפרק הבא..6 נו איך אהבתם?