המשך האוטובוס

BlueBeIl

New member
מה? סליחה?? איך???

מה פתאום לעזאזל???? אין פה מנחה, זה משחק חופשיטה. וגם אם היה, זה בטוח לא היה אני.

לפני שהמשחק התחיל

וכשהמשחק "השיירה" עוד היה בחיים את אמרת שצריך להיות מישהו שינהל קצת את העניינים ואז אמרת שביגלל שאף אחד לא רוצה את התפקיד אז את תקחי אותו. נ.ב למרות שכן היה מישהו שרצה את התפקיד

BlueBeIl

New member
התפקיד לא קיים!!!

חוץ מזה שאני לא חושבת שהיא\הוא היה אז... ואם אתה היית המנחה של המשחק הזה, אני לא רוצה לדעת מה היה קורה....

ayana

New member
"בשמחה" הוא חייך

לייל היה בודד מאוד, אף פעם לא ממש היו לו חברות... "אוקי הנה אחד פשוט" הוא שלף שרביט שחור ומבריק באורך 28 ס"מ "את מסובבת את פרק כף היד סיבוב אחד ימינה ואז מרימה אותו בבת אחת למעלה ככה... ואז אומרת את המילים ´פלווווום ראוווז´" אז מתוך שרביטו ריחפו 3 ורדים אז הוא מלמל את המילים ´וינגארדיום לביוסאה´ והורדים ריחפו במעגל סביב כוכב ונחתו לבסוף בזרועותיה. לייל חיך ולחיו האדימו

BlueBeIl

New member
כוכב הריחה את הורדים

והסתירה איתם את החיוך שהתפשט על פניה. אך מהר מאוד היא הרצינה חזרה. "אני יודעת לעשות רק את זה..." היא אמרה, תולשת את עלה הכותרת של הורד שהיה קרוב אליה. היא חפנה אותו בתוך אגרוף, קירבה את האגרוף אל פיה ולחשה משהו. לאחר מכן היא מעכה את העלה, ולפתע פתחה את ידה בתנועת זריקה. אבקת פיות מנצנצת בכסף וכחול התפזרה באויר החדר, וגרמה ללייל להתעטש.

אתם ממש לא רציניים.

לפתע מתעורר באחד מתאי האוטובוסים, אחמד, שעלה בתחנה ואף אחד לא שם לב אליו, אפילו שהוא היה לבוש במעיל ארוך. לפתע, התלמידים שיושבים לידו שמו לב שלתלמיד אחמד יש שפם וזקן. אחמד רואה את כל התלמידים באוטובוס נועצים בו מבטים, הוא נזכר שהוא רצה לעשות משהו: הוא צועק: "מוות לקוסמים! מוגלגים לשלטון!" ואז נשמע קול פיצוץ עז, ואחמד, האוטובוס והתלמידים שבו מתפוצצים בקול שאון גדול. רסיסי האוטובוס, הבד, וכל מה שהיה בו, מתפרזים על מרחק רב. בית הספר הודיע על השהיית תחילת הלימודים עקב הטרגדיה. והרשויות החליטו לסגור אותו עקב מחדל הבטחון. בזה הסתיים משחק/חוט/ת´רד הארי פוטר שלכם. שיהיה לכולכם יום טוב ושבוע מצויין.

Catty

New member
וחחחחחחחח יפה ../images/Emo13.gif

אבל אתה בתור היותך אחמד יכול רק להפעיל את הפצצה, והמנחה מחליטה מה קורה... אבל מכיוון שההודעה הזו בטח לא נכלית במשחק, אני ממשיכה... מופיעים רוחות, של ילדים ומורים והנהג. רוחות עצובות המרחפות במרום. הנהג אומר: "לא נורא חבר´ה, בואו נמשיך בדרכינו." והנהג ברחפו מעל לשדות והעצים הוביל את כולם ליעודם, ל"עקבות החתול". כולם מקבלים אותם בשמחה, על אף שאינם בני אדם יותר.

BlueBeIl

New member
אוי, הטמטום חוגג

עזבי Catty, לא היית צריכה לענות להודעה כזאת... היא הייתה בשביל צומי, וצומי בלבד. צריך פשוט להתעלם מהודעות כאלה... ואם כבר, אז כפי שכתבנו בשרשור הקודם, שתי מורות עמדו בדלת האוטובוס והשגיחו על כל מי שנכנס. אז את התלמיד אחמד הם היו תופסים בחוץ וגורמים לכך שהפצצה תתפוצץ ותהרוג רק אותו על ידי קסם מאוד מסובך, ואחר כך הייתם רואים בעיתון כתבה כמו זאת: מחבל נהרג ב´תאונת עבודה´ אחמד, פלסטיני מהשטחים, נהרג אתמול תוך כדי בניית מטען. המטען, שככל הנראה היה אמור להתפוצץ בבאר שבע, הופעל מסיבה כלשהי כשהמחבל היה באמצע המדבר. המשטרה חוקרת כיצד הצליח המחבל להסתנן אל תוך גבולות הקו הירוק

DDN

New member
חחחחחחחחחח

יפה, יפה. קוראת הרבה עיתונים? הניסוח שלך מושלם.

אני שם-לב שלא מתיחסים אלי אז אני

ינסח את ההודעה אחרת: ילד רזה עם חולצה שחורה ישב במושב ריק ולפטופ (מחשב נייד) היה על ברכיו והוא הקליד משהו במהירות על המקלדת הקטנה של המחשב שהיה בצבע שחור עם ציור של אש מאחורה "מממ.." מלמל לעצמו ומצחו התקמט בחשיבה. אלון (אין לי שם טוב אז אני כותב את השם של עצמי) הסתובב והוציא מהתיק שלו אוזניות שמחוברות למקרופון וחיבר אותם למחשב ומלמל משהו למקרופון. הוא הרים את ראשו כדי לבדוק שאף אחד לא מסתקל ואז המשיך.

המשך חוסר היחס!!!

(פותח ספר כדי לבדוק שמות של כסמים ומילים שאותם צריך להגיד וכ´ו) הילד הרזה שלף את השרביט שלו וכיוון אותה לכיוון המחשב "וינגריום לביוסה" אמר והלפטופ ריחף באוויר "פליפינדו" המשיך והתפעל בהסגיו (תלמיד בכיתה ז´) "אציו..."בום המחשב נפל על ברכיו ונסגר "שיט" אמר ופתח את המחשב והרים ממנו מין אנטנה שכנראה שימשה כתיקשורת לאנטרנט הוא נכנס במיהירות חזה לצ´ט הקולי שבוא הוא היה (כן, זה מה שהוא עשה) ואז אמר בקול שאולי מי שישב באוטובוס מלפניו או מאחוריו לא שמה אבל עם מישהו הקשיב הוא יכל לשמוע אותו אומר לתוך המיקרופון "זה לא עבד"

BlueBeIl

New member
אני???? קוראת הרבה עיתונים???

אני לא קוראת עיתונים בכלל. ואני גם אף פעם לא רואה חדשות. יופי, אני מנותקת למציאות, אז מה??? אני גאה בזה, ואני לא רוצה שום קשר עם המציאות הזאת. סתם ילדה מגעילה.

DDN

New member
זה לא היה בציניות.

זה היה ברצינות, את כתבת את זה ממש כמו מישהי כל הזמן רואה חדשות/קוראת עיתונים ויודעת איך מדווחים על "תאונות עבודה" בתקשורת. ולמה ילדה מגעילה? גם אני לא רוצה כל קשר עם המציאות הזאת! (המצאתי לעצמי מציאות משל עצמי)

BlueBeIl

New member
ידעתי שזה לא היה בציניות

ובגלל זה תקנתי אותך... האמת שזה בכלל לא היה כמו ידיעה זה היה סתם מבולגן ולא הגיוני. קודם כתבתי שהמטען התפוצץ תוך כדי הכנתו, זאת אומרת תאונת עבודה, ואז כתבתי שהמטען משום מה התפוצץ שמדבר למרות שהוא היה אמור להתפוצץ בבאר שבע. ולמה אתה שואל למה ילדה מגעילה אם גם אתה שונא אותה? גם לי יש מציאות משל עצמי. יצא לך לקרוא את התחלת הסיפור שלי? שם אני חיה. שם ובספרים של טולקין.

Gilgam69

New member
אני דווקא חושב משהו אחר

אני חושב שלא מדובר בו בצומי אלא מישהו (כמו רבים, כפי שהבנתי) שנמאס לו ממשחק ההארי פוטר. חוץ מזה, הוא עלה על האוטובוס לאחר שהוטל עליו ANTI-MAGIC SHELL כך ששום קסם בעולם לא יכול להשפיע עליו... (נקודת התורפה של קוסמים).

BlueBeIl

New member
דבר ראשון מי אמר ששמו עליו

את המגן הזה? דבר שני, אני אף פעם לא ראיתי את הבנאדם הזה כותב בפורום, ככה שלא סביר להניח שנמאס לו מהמשחק הזה והוא רוצה משחק אחר... חוץ מזה שרק מלהסתכל על השם שלו אפשר להסיק שהוא עושה כאלה דברים לצומי. וגם אם נמאס לו, הוא לא חייב להשתתף בו או להתייחס אליו בכלל....

BlueBeIl

New member
הארי פוטר לא קיים

במיוחד לא בארץ. שהארי פוטר האדיר יתלכלך באבק הנגב? או יסכן את עורו הנשגב בסיכוי הקלוש שהוא יאבד את שלמותו בפיגוע?

למעלה