המשך האוטובוס

לאש גם יש תוקפנות.

ומקום סודי... היחיד שאני חושבת עליו הוא גרוע - מטבח, כי שם מבשלים על אש אבל לא כדאי. בקשר לשרשור דמויות: כליל החורש אגס בר (כליל החורש שם פרטי, אגס בר שם מפחה) בבית
מים. שנה ראשונה. אפר אגס בר (אחת מאחיותיה של הדמות הראשונה שלי, יש לה הרבה) בבית
אש. שנה שישית. היוליהי קיון, מלמדת שיקויים, ולמדה בבית
אוויר.

BlueBeIl

New member
אודין, החתול הוא גם רעיון שלי!

ולגבי האש, חשבתי שאולי יהיה איזה חדר מיוחד במרתפים, עם אש גדולה שלא נכבית אף פעם או משהו... צריך לפתח את זה בכל אופן. ולפי דעתי שיקויים מתאים יותר לאש, ולמים אפשר למצוא עוד משהו... אני צריכה לחשוב על זה קצת.

אודין

New member
אוקיי ../images/Emo54.gif ../images/Emo70.gif

שכחתי...
... שיקויים זה כאילו מיימי, אבל אם נמצא משהו אחר... בתור מקום סודי לאש אפשר אולי משהו עם דרקון?

Catty

New member
רעיון טוב ../images/Emo13.gif

אולי האש מגנים מפני אוייבים\דרקונים או לא יודעת מה.. או שאולי הם יגנו על הדרקונים ויהיו יד ימינם? (אם זה מתאים למשחק בכלל...
)

Sabre Runner

New member
בינתיים, בקומה מעל

גל ראה שאן החזירה לו את ההחלטה. הוא תהה בזמן שכנפיים שאלה אותו עוד פעם. הוא שתק, קצת מודהם מכשף השינוי שביצעה, הוא גם התאמן עליו אבל עדיין לא הצליח לשלוט בו. היא הפגינה שליטה מושלמת. עמדה בפניו בחירה מעניינת: שתי בחורות איתי לבד או בחורה אחת שאני חושב שאני מחבב. תפסיק להתנהג כמו אידיוט, הוא חשב לעצמו, אל תהרוס. זה היה ברור שאן לא רוצה שהיא תיכנס. "אני מצטער," הוא ענה לה, "אבל אני עכשיו מנהל שיחה חשובה מאוד עם אן. אני אדבר איתך אחר כך, בסדר?" הוא שאל בחיוך תמים.

ילד רזה שנראה די לחוץ באותו רגע

חיפש שוב ושוב מקום ריק (אני יודע שזה קצת מאוחר מידי לספר על הישיבה אבל לא הייתי הרבה זמן וזה משהו שאני חייב לכתוב) לבסוף נכנס לתא (או מה שזה לא יהיה) שאולי לו היה רק אבל היה עם 5 כסאות ולא היה צפוף כמו האחרים וילד שישב עם ווקמן ושמע מוזיקה. בהשערה שהילד לא יפריע לו (עוד תראו במה אבל אין לי איך לנסח את זה כרגע) שאל: "אני יכול לשבת פה??" וחיכה שהילד יענה לו!

ayana

New member
אן תהתה...

אם גל סרב לבקשת של כנפיים בשבילה או סתם ככה... בכל מקרה היא הביטה בו ביניים מלאות תודה, היא אף פעם לא סבלה את המעודדות הללו.... "אז...?" שאלה את גל אחרי שכנפיים יצאה בפרצוף חמוץ

BlueBeIl

New member
הרגע נכנסתם לרשימה השחורה

היא עוד תפוצץ אותכם. וגם את בצפר. את כולם! אבל אתכם קודם.

Sabre Runner

New member
?I donno, what you wanna do

"אז...?" היא שאלה את גל אחרי שכנפיים יצאה בפרצוף חמוץ. "לא יודע," הוא המשיך לערבב את הקלפים. "יש לך רעיון איך תיראה המערכת של השנה?" הוא שם את הקלפים בצד והפנה את כל תשומת ליבו אליה.

BlueBeIl

New member
הממ....

יכולים להיות. עשיתי את זה יותר בתור המשך לדמות של The Wraith, אבל לא ממש משנה לי. אם את רוצה להמשיך את זה בתור לייל אז את יכולה.

ayana

New member
"שלום" אמר לייל

"בבקשה שב" הוא הוסיף בנימוס "אני לייל, שנה ראשונה, אתה?"

BlueBeIl

New member
כוכב הצפון חייכה חיוך עצבני מעט,

ולפתה את ידית הדלת בחוזקה. "אני כוכב הצפון... גם אני שנה ראשונה" היא אמרה בבישנות והסתכלה עליו בעיניים חומות כהות. כל כך כהות, עד שהן נראו כמעט שחורות. "אתה יודע קסמים?" היא שאלה אותו.

ayana

New member
"אה... כן " אמר בבישנות

כוכב צפון התישבה מולו, והוא הביט בה והיא בו בדיוק באותו הזמן אחת לתוך עיני השני....

BlueBeIl

New member
כוכב הפנתה את עינייה במהירות

היא לא הרגישה בנוח כשהסתכלו ישירות עליה. "תראה לי קצת?" היא שאלה אותו, נועצת את מבטה במשענת הכיסא "אני נורא רציתי ללמוד כמה אבל אבא שלי לא הרשה לי. הוא אמר שאסור לי לעשות קסמים בבית."

Catty

New member
ושם רחוק בבית הספר "עקבות החתול"

החתול נטורזגיל החל לדאוג. "היכן הילדים? אני כבר שעות כאן על השרפרף הישן מחכה לילדים. לקרוא בצמא את מחשבותיהם ולעקוב אחר פשעיהם. שוב מאחרים העלובים הללו?" החל לחשוב.

Catty

New member
החתול החליט שלא לחכות יותר...

ופרש את כנפיו (כן! כן! יש לו כנפיים!!! בעצם לא שמנו נקודות לכל אחד... אולי נתחיל?) והפעיל את חוש הריח הבלתי מועיל שלו והגיע לאנשהו למקום לא מוכר... *שאלה, מי המנחה כאן???????*

למעלה