המשך האוטובוס

Catty

New member
*מסכימה בחוסר רצון*

אז מקווה שלמרות שאתם המצאתם את הדמות שלי, אוכל להוסיף לה כרצוני כי אני משחקת אותה, טוף?

אודין

New member
אוקיי... ../images/Emo54.gif

התלמידים ממיינים את עצמם כי המיון הוא כל האיפיון של הדמות שלהם, והם מאפיינים לעצמם את הדמות. מאחר ואני משחקת את לאפידארי, שנטורזגיל בבעלותה, את יכולה לדבר איתי באישי כדי שנסגור כמה פרטים.

BlueBeIl

New member
את לא צריכה לבקש רשות...

תעשי מה שבראש שלך! את יכולה להצטרף למשחק כבר עכשיו!

Catty

New member
בן\בת כמה את\ה?

ומשתתפים אחרים? אני פשוט רוצה לדעת מהו טווח הגילאלים של המשתתפים במשחק...?

BlueBeIl

New member
אני בת.... 15

נראה לי שכולם פה בטוחח של בין 15 עד 23, לא יותר מזה... או שאני טועה?

ayana

New member
אוקי... ../images/Emo80.gif

יש לי כמה ... * לייל כוכבי- כיתה ז´ והוא יהיה באותו בית בו תהיה חורש *אן גולד- כיתה י´ והיא בבית של גל ולירן שאין לי מושג מה הם *פרופסור דת´ מורייר- ראש בית האש (אני בעד העניין עם הדרקונים!) *ואם אף אחד לא רוצה להיות מנהל- אני מסכימה להיות - במילא הם לא עושים הרבה :) אז שהיה פרופסור גבריאל טיטלנדיוס (משהו בלטינית מהמילה התגרות או משהו כזה )

BlueBeIl

New member
אה נשמה זה החמסה?

חשבתי שזה הנר... לא חשוב. בכל אופן אני מוכנה להיות מורה אם צריך. לא ממש חשוב לי לאיזה מקצוע.

בואר

New member
הדמויות שלי...

ענן נצנוץ-כוכב מורה לתעופה, "מעופפת" לשעבר בית
.
נהר מי-תכלת ואגם מי-תכלת רוחות הרפאים של בית
, יודעות להפוך למים, הרוחות היחידות באוטובוס, נהרגו במלחמת כשפים עם תלמיד אחר.
סביון עשב-בר שנה ראשונה(כתה ז), בית
שני עין-הבדולח אין לי מושג איזה כיתה(אני אודיע מחר...)בית
בואר

נא להכיר-רוח רפאים של בית האש.

טורלינדי אספולו הוא שמה האמיתי, אך תלמידי ב"הס מכירים אותה כרוח של בית האש, הלהבה חסרת הרסן. כולם קוראים לה להב. נהרגה בגיל צעיר, אך סיפורים רבים יש לה. היא טיילה בעולם, בחיפוש אחר תום לאפלה, אך לבסוף נהרגה באפלה. היא נוהגת להופיע ממקומות לא צפויים, והרוב מפחדים ממנה. אך תלמידי בית אש יודעים כי אין היא מזעזעת כמו שאחרים חושבים אלא טובת לב ואצילית, שקטה מאוד. היא נאמנה ועוזרת רק כאשר תלמידי בית אש צריכים אותה.בית בו למדה כמובן ש
.

בואר

New member
הדמויות שלי...המשך

שני עין הבדולח בכיתה של כנפיים כחולות כהן

BlueBeIl

New member
זאת אומרת ט´.

הן חברות? היא מהמעודדות? כי בינתיים אף אחת מהדמויות של השחקנים האחרים לא חברה של כנפיים ודי משעמם לי לשחק איתה...

בואר

New member
היא לא מעודדת...

אבל אם את מסכימה אז הם יהיו חברות הכי טובות... אודין אמרה לי שכדאי לי להיות בכתה שלך... אל תדאגי, תמיד מעניין להיות הסנוב של בית ספר... פעם הייתי חברה של אחת...

אודין

New member
"אפשר לשמור את זה?", שאלה יער.

היא תלשה את הלהבה בעדינות והניחה בתיק, מניחה לה לרקוד בידה. אז החליפה נושא. "מה את יודעת על המורים?" קלואי: זה המקום לשמועות שדיברנו עליהן...

מל"ד נחמד:

בבקשה תסלחו אם אני מבלגנת את השרשור בזה שאני שולחת הודעה הרבה פעמים. את האמת, שלחתי אותה פעם אחת, והמחשב שלי נתקע, אז עשיתי הקודם ושלחתי שוב. המחשב של דפוק.

אודין

New member
אוקיי...

"אז מה את יודעת על המורים?", שאלה יער. "בטח שמעת המון, עם כל כך הרבה אחים... מי הייתה המורה בכניסה? והמפחידה הזאת, שייצאה החוצה קודם?"

אודין

New member
../images/Emo124.gif כל הפרטים על המיון הבתים../images/Emo70.gif

שימו
נוספו פרטים חדשים.
בתים (אלמנטים):
אש - מקצוע:
תכונות: נטייה למנהיגות. מקום סודי:
.
אוויר - מקצוע: תעופה. תכונות: "מעופפים", לא לוקחים ללב, מסוגלים לקחת את החיים בקלות ולהתגבר על משברים. מקום סודי: גישה חופשית לארון המטאטאים.
נשמה - מקצוע: גילוי עתידות. תכונות: רוחניות, נטייה לשקוע במחשבות ו-"להתנתק". מקום סודי: גישה למגדל ניבוי וצפייה בכוכבים.
אדמה - מקצוע: עשבנות. תכונות: הסתפקות במועט, יסודיות, נטייה לשקוע במחשבות, ולעיתים רגשנות. כישרון לטיפול בבעלי חיים. מקום סודי: גישה לחממות ולכל המקומות עם בעלי החיים.
מים - מקצוע: שיקויים.תכונות: שליטה עצמית, יכולת לזרום עם מה שקורה, להרגיע את עצמך ולשמור על ראש צלול. זורמים, תופסים כל צורה, יכולים להיות שקטים וטובים וגם רועשים והרסניים. מקום סודי: כניסה סודית לחלק של האגם, שהם לא מוכנים לגלות בשום מחיר...
מיון: החתול נטורזגיל (מאת קלואי ואודין) ל-
נטורזגיל יש פרווה שחורה וסמיכה ועיניים גדולות וזהובות. בטקס המיון הוא יושב על שרפרף מרופד ליד שולחן המורים. התלמידים החדשים ניגשים אליו, אחד אחד. הוא מתבונן בעיניהם, ועיניו נעשות סגולות. אז התלמידים שומעים במוחם מהן התכונות העיקריות שלהם, ועל פי זה, לאיזה בית (אלמנט) הם מתמיינים. צבע עיניו משתנה בהתאם, ולאפידארי אומרת איזה בית נבחר. במשך שאר השנה,הוא מסתובב בבית הספר בדממה וצופה בתלמידים, ויש האומרים, מרגל בשביל המורים. מאחר והתלמידים הבוגרים ביותר מספרים בחשש אמיתי שמי שרואה אותו שלא מרצונו של ה- "זוכה" ליום של מזל ביש, איש אינו מחפש את נטורזגיל במהלך השנה. הוא נאמן רק ליחידים בבית הספר: למנהלת, לבעלתו לאפידארי, שהביאה אותו לבית הספר, ומעט לשאר המורים. שם בית הספר: עקבות החתול. חייבים למצוא מקצוע ומקום סודי לאש

למעלה