המשך האוטובוס

BlueBeIl

New member
המשך האוטובוס

(לא לדאוג, כבר מגיעים) האוטובוס פגע בעצם בלתי מזוהה ששכב על הכביש. הטלטלה העירה את כוכב הצפון, שנרדמה במושב שלה תוך כדי נסיעה. היא פהקה, וכיסתה את פיה בנימוס, למרות שהתא היה ריק. היא הייתה מאוד עיפה, בגלל שמרוב התרגשות על זה שמחר הוא יומה הראשון בבית הספר לקוסמות היא כמעט לא ישנה בלילה. ההורים שלה מאוד שמחו כשהיא התקבלה לבית הספר. שניהם היו קוסמים, והיא הייתה בתם היחידה. היא לא יכלה אפילו לתאר לעצמה איזו מין אכזבה זו הייתה יכולה להיות להם אם היא לא הייתה מתקבלת. היא שמעה את קולו של עוד תלמיד שנה ראשונה מדבר בתא שלידה. לא נראה כאילו הוא מדבר אל מישהו. הוא פשוט דיבר, ודיבר, ואף אחד לא ענה לו. היא מאוד לא רצתה לשבת לבדה כל הנסיעה, ובגלל זה, למרות שהיא הייתה מאוד ביישנית, היא קמה ויצאה מהתא שלה. גם כשעמדה בחוץ היא יכלה לשמוע את הילד ממשיך לדבר. היא פתחה בעדינות את הדלת משאחוריה בקעו הקולות, ונכנסה. מולה ישבו שני תלמידי שנה ראשונה. אחד, בלונדיני, היה עסוק בלדבר. השני סתם נשען אחורה ונראה משועמם. לא היה נראה כאילו הוא מקשיב בכלל. היא מששה את הכוכב הזוהר שעל מצחה, מתנת סבתה, כדי לשאוב ממנו כוח לדבר, התנשמה עמוק ואמרה "שלום.. אפ-אפשר לשבת איתכם?"

מל"ד: בטעות רשמתי הודעה

בפתיל הקודם שנקראת "יופי" אמרה חורש" כי לא שמתי לב לפתיל הזה. *§~*§~*§~*§~*§~*§~*§~*§~*§~*§~*§~*§~*§~*§~*§~*§~*§~*§~ אפר הופתעה מעט מן קסם הריחוף של ברקן, אך התאוששה. הן הביטו על מי שעבר ליד הדלת. זאת הייתה היוליהי. היא נעצה בהן עיניים חדות. אך היא לא נשארה שם הרבה זמן. היא העבירה עיניה הלאה, והמשיכה בדרכה. היא נעצה אותן עיניים שנעצה בבנות בכל אחד, לא רק מחשדנות (למרות שבעיקר) אלא גם מסקרנות. היא הכירה טוב כל תלמיד בבית הספר אך לא הראתה זאת. לא היו לא עדיפויות לעבר תלמידים. ובינתיים, אפר וברקן נשמו לרווחה כאשר היוליהי עזבה את תאן. "הייתי בטוחה שהיא ראתה אותנו." אמרה אפר. "בכל אופן." היא הביטה על ברקן בסקרנות. "נראה ששתינו לא בזבזנו את החופש הזה." היא לקחה את השקיק ולקחה קורט מן האבקה. "בואי נראה מה מתרחש בראשך." אמרה אפר החיוך, ופזרה את האבקה על ראשה של ברקן. "אל תדאגי, אין תופעות לוואי." אודין: תתקשרי אליי לפני שאת מגיבה, אני צריכה לברר איתך משהו קטן.

אודין

New member
../images/Emo124.gif כמה הודעות חשובות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1. האוטובוס יגיע לייעדו ביום ראשון. לדעתי, כדאי לתת עוד יום לפטפט בו, ולהגיד שהנסיעה לקחה שעה וארבע עשרה וחצי דקות. 2. כשמגיעים לבית הספר, פותחים בתוך השרשור שני פתילים. אחד לתלמידי השנה הראשונה שלא התמיינו ואחת לבוגרים יותר ואלה שהתמיינו, וכבר הגיעו לשולחנות. כל תלמיד שנה ראשונה יכתוב בתורו על המיון שלו, ואז ייגש לשולחן המתאים בפתיל השני. אחרי הארוחה הולכים לחדרי השינה, כל בית בחדר נפרד בלי קשר לגילאים, ואחרי זה כבר נראה. 3. שרשרו לכאן את כל שמות הדמויות שלכם ולאיזה בית הן משתייכות, ומורים, באיזה בית הם למדו. אם לא יהיו תלמידים באחד הבתים זה יהיה בעייתי... אני אתחיל: יער ערפיל - תלמידת שנה ראשונה -
מים. ברקן מאדור - תלמידת שנה שישית -
אש. לאפידארי (ששכחתי מה רשמתי כשם משפחתה) - מורה ל-"אני כמכשף" -
מים. כנראה לא אוכל לכתוב מחר (קלואי יודעת למה...), אז ביי ביי!

BlueBeIl

New member
טוב, אז הנה הדמויות שלי:

כנפיים כחולות כהן - תלמידת כיתה ט´ (תגידו לא אמרנו שאנחנו מתחילים מכיתה ז´ בכלל? עדיף שנכתוב כיתות וזהו. ככה זה בישראל) -
כיוון שהיא יורשת כהנים היא בבית נשמה. כוכב הצפון אלימלך - תלמידת כיתה ז´ - עוד לא החלטתי באיזה בית היא תהיה. רציתי לשים אותה במים כי זה הכי מתאים לשם שלה ולאופי שלה, אבל אני רואה שכמעט כולם בוחרים במים, אז אולי היא תהיה אוויר או משהו.

אודין

New member
אוקיי, כיתות...

אז בכלל התבלבלתי. ברקן מאדור, תלמידת כיתה י´,
.

אודין

New member
../images/Emo124.gif ועוד הודעות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1. חייב להיות מנהל\ת. מי שיישחק אותה יכול להיות גם מורה, העיקר שיהיה מישהו
2. מה עם ראשי בתים? אם יש, לאפידארי תהיה ראש בית מים, וקלואי רוצה שהיוליהי תהיה ראש אוויר. 3. לכל תלמיד יש שתי התמחויות מיוחדות: במקצוע של הבית שלו ובמקצוע שהוא בוחר בכיתה י´. תלמידי י´ ומעלה לומדים רק מקצועות שהם רוצים. כשנעשה את השיעורים, נעשה את השיעורים לכל תלמידי ט´+ ביחד, שהשיעור לא יהיה דיאלוג של תלמיד ומורה. 4. ומה עם רוחות רפאים
אם יש, אני הרוח של נשמה
. גם מי שמשחק מורה יכול לשחק רוח, אחרת לא יהיו לנו רוחות. תהיה רוח לכל בית, ועוד רוחות כיד הדמיון הטובה.

Catty

New member
מחקים את הארי פוטר?

אבל בכל זאת נשמע טוב... בביה"ס הזה לומדים רק בני אדם או בע"ח ויצוריפ למיניהם?

אודין

New member
לא מחקים...

בגלל שכולנו מתעבים את הארי פוטר (פחות או יותר) אבל אוהבים את הוגוורטס, החלטנו ליצור בית ספר לקוסמים משלנו, בשם עקבות החתול. הוא נמצא בנגב, ולומדים בו רק בני אדם.

Catty

New member
אני דפקא

אוהבת גם את הארי פוטר וגם את הוגוורטס. בכל אופן נשמע מגניב. חבל שזהו ביה"ס לבני אדם מכיוון שאני חתולה, אך אוכל לשחק בנאדם במשחק אם תותירו לי... מותר לדעת מאיין השם המגניב הזה של הביה"ס?

Catty

New member
בעצם

לא בא לי ללמוד בביה"ס עקבות החתול או כל ביה"ס אחר אף אם הוא לקוסמים...ואף אם הוא ענק. אני שונאת בתיה"ס ולא משנה למי. אני אוהבת להיות חופשיה ולשוטט במקומות כלשיהם ולהכיר בקומות חדשים (גם בדמיון) וכאן יש שיעורים-אני מתעבת. והאזור משתרע רק על הביה"ס וסביבותיה... ויש מורים ששולטים על התלמידים כך שתודה, אני כנראה אוותר על זה.

BlueBeIl

New member
דווקא זאת הזדמנות

לעשות דברים שלא היית עושה בבית ספר רגיל כמו... לשים למורים ג´וקים בספלי הקפה, או להבריז מבית ספר עם קסם מסובך, או לפוצץ את הראש של תלמיד שמעצבן אותך, ועוד כהנה וכהנה...

Catty

New member
אומנם אין לי קלאסטרופוביה

(פחד ממקומות סגורים) אבל אני לא אוהבת מקומות סגורים והכי הכי ביה"ס...

BlueBeIl

New member
טוב, אני לא אכריח אותך...

אבל לפי דעתי את מפסידה. כדאי שתצברי קצת נסיון תוך כדי משחק חופשי, ואם\כשתצטרפי למשחק תפקידים עם שה"מ יהיה לך קצת נסיון שיעזור לך. חוץ מזה שזה ממש כיף....

Catty

New member
טוב אז אולי אנסה...

אפשר להיות החתולה של הארמסטרונג או איך שקוראים לה... זו שמשגיחה עם הילדים...? זאת עם העיניים הכחולות? אם התפקיד עוד לא תפוס...?

BlueBeIl

New member
בטח שאפשר!

אני חושבת שזה יהיה ממש נחמד אם מישהו ישחק אותו! *ארמסטרונג? פחחחח*

Catty

New member
חחחחחחחח ../images/Emo13.gif

יששששש אז אני משחקת את החתול הערמרומי ההוא וגם תלמיד שובב בכיתה י"א אפשר?

Catty

New member
אז אני החתול נטורזגיל? ../images/Emo54.gif

מיון: החתול נטורזגיל (מאת קלואי ואודין) ל- נטורזגיל יש פרווה שחורה וסמיכה ועיניים גדולות וזהובות. בטקס המיון הוא יושב על שרפרף מרופד ליד שולחן המורים. התלמידים החדשים ניגשים אליו, אחד אחד. הוא מתבונן בעיניהם, ועיניו נעשות סגולות. אז התלמידים שומעים במוחם מהן התכונות העיקריות שלהם, ועל פי זה, לאיזה בית (אלמנט) הם מתמיינים. צבע עיניו משתנה בהתאם, ולאפידארי אומרת איזה בית נבחר. במשך שאר השנה,הוא מסתובב בבית הספר בדממה וצופה בתלמידים, ויש האומרים, מרגל בשביל המורים. מאחר והתלמידים הבוגרים ביותר מספרים בחשש אמיתי שמי שרואה אותו שלא מרצונו של ה- "זוכה" ליום של מזל ביש, איש אינו מחפש את נטורזגיל במהלך השנה. הוא נאמן רק ליחידים בבית הספר: למנהלת, לבעלתו לאפידארי, שהביאה אותו לבית הספר, ומעט לשאר המורים. מקווה שיש לי עדיין את הזכות למיין את כולם לבתים המתאימים להם?

Catty

New member
אבל זה התפקיד שלי במשחק לא?

מן ההוגן שאני אמיין כתפקדי במשחק לא? אעשה זאת בצורה הוגנת וישרה.

BlueBeIl

New member
לתלמידים יש זכות להחליט באיזה בית

הם רוצים להיות. אחרי הכל, הם יודעים הכי טוב מה מתאים לדמויות שהם יצרו, ובטח כבר תכננו מראש באיזה בית לשים אותם. אני מאוד מצטערת, אבל למיין את לא יכולה. לא חשוב כמה הוגן וישר תעשי זאת.

למעלה