המשחק של לוסט!

Chandler Bing

New member
לא הבנתי....

יש לי בינתיים תרופה מקמש אזיקים תזיקוק ההוא וקודם שהיתי בתוך היער אז היה כמו בקבוק מים ולקחיתי אותו אבל עכשיו אני מחזיק אאת הזיקוק והלכתי אל החוף השני ולחצתי על הדגל אבל כלום לא קרה... איך אני מפעיל תזיקוק.???

Koki Girl1

New member
אני יודעת

אתה יכול ללחוץ על הדגל רק אחרי שאתה מפעיל את הזיקוק ! איפה שהבקבוק זה איפה שחיברת את המכשיר קשר לא ???? ושם אתה צריך לשים את הזקוק פשוט תלחץ איתו מתחת למתכת ליד המקש טיפה מעל לדשה

Chandler Bing

New member
אין לי מושג איך לקחתי

סתם לקחתי וזה בא אליי... אבל זה לא נמצא במקום הזה למטה איפה שאתה שומר את הדברים שאתה מוצא... זה רק נעלם...

Chandler Bing

New member
אני לא מצליח לחבר תמקמש לכבלים!

וגם אני לא יודע איך מדליקים תזיקוק.!

Koki Girl1

New member
אוקי שניה

תמקמש תחבר לקצה של החבל תנסה שוב ואחרי שתחבר אותו תלחץ עם הזיקוק מתכת לאנטנה מעל לבקבוק

Koki Girl1

New member
את הבקבוק

אי אפשר לקחת אותו ולא צריך לקחת אותו הוא כמו ההתמונה הזאת של קייט והספר

Chandler Bing

New member
אהה הספר של הארנב נכון???

וגם אני לא מצליח לעבור את השלב הזה שבו אני צריך לחבראת המקמש.... מאיזה צד לחבר אותו ... יש אולי כיוון??

Koki Girl1

New member
אמ.. לא ידועת פשוט תחבר אותו לקצה

של החבל ... אני לא זוכרת איך חיברתי אותו פשוט עכשיו הוא מחבור לקצה של החבל למטה

Chandler Bing

New member
עברתי לג'ונגל 2 השלב!!

אבל אני לא יודע מה עושים שם... אבל לקחתי אקליפטוס אני עדיין לא חיברתי תמקמש ותזיקוק.... אנילא מצליח...!!

Koki Girl1

New member
תלך לחוף איפה שהדגל האדום

אני לא יודעת מה לעשות אני גם שם זה מין מקום של גולף

Chandler Bing

New member
נכנסתי דרך השביל איפה שהגולף.....

והגעתי למקום ששמו the cubby אם אנלא טועה! ואז לקחתי משם מטוס צעצוע וכמו תרופות... מה עכשיו?

Koki Girl1

New member
מההההההההההה???????????

מההההההההההההההההההההההה אני לא הייתי שם 1!!! איך הולכים לשם ??

Chandler Bing

New member
תקשיבי?!

תלכי עם העכבר ליד הדגל ותראי שם כמו דבילל בדשא יהיו שם 2 תלכי ליר משניהם לא לימיני את תגיעי למקום כזה חום ואז תסתובבי עם העכבר \ לכיוון שמאל למעלה ותסתובבי שם באיזור ואז תמצאי מקום נסתר כנסי אליו ותקחי את המטוס צעצוע מתוך המזוודה...

למעלה