היו כאן ארבעה שרשורים על המשחק, חלק הפכו לדיונים לא קשורים וחלק סתם הצפות. תשרשרו לכאן הכל, אבל קודם תסתכלו בהודעות האחרות לראות אם יש תשובה לשאלות שלכם, אל תפרסמו סתם. עכשיו, חוץ מזה-המשחק ספויילרי לגמרי. אל תשחקו בו אם אתם לא רוצים להרוס לעצמכם.
אני נמצא ליד המטוס ולקחתי מתוכו את המקמ"ש (כמו טלפון כזה) ויש שם כמו חבלים שחורים שהולכים ימין ושמאל ושוב שווב וגם יש ציפור כזאתי שהולכת וחוזרת וגם יש בימין למטה כמו תעודה עם 2 תמונות של קייט.... מה עושים עכשיו???
יש את החוף הראשון שחשוך שם ויש עוד אחד! לא חשוב אוקי תחזור לחוך הראשןן איפה שמתחילים ואז תיראה שיש לך מצד ימין טיפה למעלה מין דרך כזאת תחלץ על זה,וזה יביא אותך לחוף השני ! אחרי שתהיה שם תחפש על הרצפה ליד הים שעון ומין מתכת כתסיים את זה תגיד לי ואני יגיד לך מה לעשות
בטעות גררתי את הכבלים ואת החתיכת מתכת בטעות לאמצע הג'ונגל וזה נשאר באמצע ולא רוצה להחזיר אותו לinventory (איפה שאתה שומר את מה שאתה מוצא..) וזה ייצר כמו משהו כזה המתכת נשארה באוויר תלויה והכבלים תלויים לידה .....
אוקי אני לא יודעת למה צריך שעון אבל גם אני לא מצאתי אותו בהתחלה אז מצאתי בכל מקרה אמ..ראית בקבוק מים ביער ? אם כן אז ליד זה יש עץ תחבר לעץ את המתכת ואת החבל ואז את המכשיר קשר
זה בטעות חזר לי להתחלה ואני לא מצליח לעבור לחוף השני.. מה אני עושה..... ואחריי שהגעתי לג'ונגל הלכתי לכמו איזה מקום חום כזה עם אבנים גדולות ומצאתי כמו מברשת שיניים קטה וגרזן...
וצריך לשים אותו ליד המתכת על העץ וגם לי יש גרזן אני לא יודעת מה לעשות איתו ... אמ..תנסה עוד פעם לחזור ליער כי אם תפעיל את הזיקוק כשתחזור לחוף השני אתה תוכל ללחוץ על הדגל האדום וזה יביא אותך למקום אחר