המשחק של לוסט!

Chandler Bing

New member
חזרתי לאיפה שחיברתי תמקמש ותזיקוק ו

ראיתי שם משהו חדש!!!!!!!! כמו עיגול כזה ומאחורי דף שרשום עליו מספרים: 4 8 15 23 34 משהו דומה... מה זה ??

Koki Girl1

New member
ניראה לי שאני יודעת מה זה המספרים

ניראה לי שזה המספר הזה שהצרפתיה אמרה אתמול בפרק שתיים לא משנה אני גם יחזור אני יבדוק אם גם לי יש

Chandler Bing

New member
מפתאום!

היה כמו מזכירה אלקטרונית שחזרה על מספר הפעמים שהלולאה שלח האישה חוזר על עצמה והמספרים שמצאתי הם לא ממשתנים....

Chandler Bing

New member
לא תאמיני מה ראיתי!!!!!!!!!!!!!!!

אני חושב שהצרפתייה הרגה את עצמה!!!! אני מצאתי כבר 2 פעמים חבל של התאבדות...!!

Koki Girl1

New member
גם אני ראיתי !!!

זה ביער נכון ??. אחד מותסר כזה ואחד שקופץ למעלה ! אבל בבקשה !!! תעזור לי איך להגיע לאן שהגעת מקודם !!

Koki Girl1

New member
אני לא מבינה בחוף יש לי שני שבילים

אחד מובלי לחוף הראשון והשני ליער

Chandler Bing

New member
תלכי לאיפה שהגולף... ואז

את תראי כמו יופיעו לך על הקרקע שתי שבילים אחד ימינה ואחד ישר תלכי לישר אז תגיעי למקום שיש בו מזוודות ואז את תראי בכיוון של שמאלה למעלה בערך.. תעברי עם העכב על האזור הזה.. ושם תמצאי מקום מוסתר..ותיכנסי אליו.... אבל חיברת תמקמש ותזיקוק....

Koki Girl1

New member
כול הכבוד !!!!! (על הזיקוק והמקמש)

חחח אמ... תירא אני הייתי ביער עם החבלים האלה שאמרת אבל אני לא יודעת מה לעשות

Koki Girl1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יש לי רק שביל אחדדדדדדדדדדדד שמוביל ימינה !!

Chandler Bing

New member
אם תרצי להגיע לבקתה מסתורית......!!

נכון איפה שלקחת שחיברת תמקמש ואת הזיקוק אז בדיוק בדיוק מאחוריו יש פתח בין העצים לבקתה מסתורית!! לי נראה שזו הבקתה ששל הצרפתיה... וגם יש שם בשמאל תיבה שבפנים תצטרכי לרשום את המספרים שראית על הנייר ההוא: 4 8 15 16 23 42 בהצלחה!

Koki Girl1

New member
לא פשוט חשבתי שאני אמורה

לראות ישר את השביל ואז הזזתי את העכבר ואז ראיתי ! תודה שעזרת לי אבל מה עושים ?? הייתי בבית של הצרפתיה ! והכנסתי לתיבה את המספר שרשום בדף וקיבלתי מין מנוע או משהוא

Chandler Bing

New member
יופי!

זה לא מנוע.. חח... זה בטריה.. ומה קרה שסיימת תמשחק... מה ראית??? והיה קשה??

למעלה