חשבתי שזה יהיה יותר ארוך... סיימתי ואין תמונות מהפרק האחרון...
A amirze New member 21/4/05 #12 גם אני סיימתי...ואין כלום... רק אומרים לך שסיימת והאם אתה רוצה להתחיל מחדש :/
ר רבקהrc New member 21/4/05 #13 אבל... המצב שלך במשחק נשמר וכל כמה זמן הם מוסיפים שלב כך שמן הסתם זה יתעדכן בהמשך ויתווספו שלבים....
ר רבקהrc New member 21/4/05 #15 כתוב שם כך: chek back soon for a new adventure! ז"א שבקרוב יהיה עוד שלב..
C Chandler Bing New member 21/4/05 #16 תעזרו לי!! אני עדיין תקוע בשלב השלישי!! מה עושים בשביל לצאת לשם... האתר לא עזר לי..!!
ר רבקהrc New member 21/4/05 #17 באתר הקריסה בצד ימין למעלה - מעל המקום שאליו יכולים ללכת לג'ונגל יש אפשרות ללחוץ ולעבור לחוף...
C Chandler Bing New member 22/4/05 #33 אז תגיד לפחות איך עברת אותו!!! אתה רואה ששנה כולם מנסים לעבור פה תשלב הזה, אתה שואל אותנו איך עוברים בסופו של דבר אתה מצליח ולא עוזר לאף חד!! אנוכי שכמותך.... סתם... תגיד איך??
אז תגיד לפחות איך עברת אותו!!! אתה רואה ששנה כולם מנסים לעבור פה תשלב הזה, אתה שואל אותנו איך עוברים בסופו של דבר אתה מצליח ולא עוזר לאף חד!! אנוכי שכמותך.... סתם... תגיד איך??
H HarPot New member 22/4/05 #35 חזרתי אחורה למסך הראשון ואז ממנו הגעתי לחוף הים... פשוט לחצתי שם על החול שיש שם...
H HarPot New member 22/4/05 #46 ../images/Emo27.gif בראשון צריך לבנות ובשני צריך לאסוף דברים ובקשר לשלישי אין לי מושג מה עושים שם... מפה אני תקועה...
../images/Emo27.gif בראשון צריך לבנות ובשני צריך לאסוף דברים ובקשר לשלישי אין לי מושג מה עושים שם... מפה אני תקועה...
H HarPot New member 22/4/05 #48 ראית את בקבוק המים? אז ליד העץ הכי קרוב עליו קר את פיסתם המתכת שיש לך ותתקע אותה בעץ איפה שאפשר... תחבר אליה את החוט שיש לך... ואליו תחבר את מכשיר הקשר...
ראית את בקבוק המים? אז ליד העץ הכי קרוב עליו קר את פיסתם המתכת שיש לך ותתקע אותה בעץ איפה שאפשר... תחבר אליה את החוט שיש לך... ואליו תחבר את מכשיר הקשר...