המשחק מתחיל!!

¥Orin¥

New member
אני לא יודעת, לאורנה אמרה שהכל...

אותו דבר רק בלעדיה...

digiash

New member
את מוכנה לצרף אותי בבקשה..

זה פשוט שנשארו לי רק 4 ימים.. \: פשוט תתקעי אותי על איזה סלע בהמשך הדרך.. קיי?

RaistGirl

New member
ביקשתי שלא תתחילו לשחק!!!

גם ענת רוצה להשתתף!!!! אבל היא לא יכולה כי יש במחשב שלה בעיה ואני לא יכולה לשלוח הודעות לפורום!!!!!! ובכלל היא לא מצליחה להיכנס לפורומים!

KagomeSama

New member
רעים! ../images/Emo4.gif זה ממש לא יפה מצידכם!

תפוז לא עבד על המחשב שלי, ושלחתי הודעה עם מוריה (טנקס מותק! מזל"ט!) וביקשתי שתחכו רגע, היה לנו רעיון נורא יפה. אי אפשר כבר להצטרף, תודה רבה באמת.. מאד נחמד מצידכם...

קרמון

New member
אל תדאגי, אפשר להצטרף,

רק מאוחר יותר. לא שמנו לב להודעות, מצטערים.
סליחה!

KagomeSama

New member
הממפ...

זה שלא שמתם לב להודעות, זה לא תירוץ, זאת הבעיה עצמה... אבל שיהיה...

digiash

New member
בקשר לשעות משחק..

מה דעתכם על כל יום מ5 בערב עד 7 בבוקר? (זה השעות שאני ער בהן.. P:) וברצינות.. מתאים לכם 3 עד 6? (בצהריים כמובן)

קרמון

New member
מה פתאום?!

נראה לי שהכי טוב לשחק בלי לוח זמנים. כל אחד כותב כשיש לו זמן, וכך המשחק מתפתח בלי לחץ.

digiash

New member
זה גם מה שאני חשבתי

(ועשינו בפורומים אחרים) אבל כנראה שזה לא ילך כאן.. \: (9 הודעות משחק ביום שלם ורק מ2 שחקנים {בלי שום התחשבות בשחקנית ה3 שלא הגיבה בכלל} השעות מתאימות לך?

קרמון

New member
משני שחקנים

כי השלישית החליטה לא לשחק. אף זמן קבוע לא מתאים לי. זה החופש הגדול. אתה לא יודע מתי תלך להיפגש עם חברים, למסיבה, לצאת עם החָבֶרַה (ניקדתי כדי שלא יחשבו חבר'ה). הכי טוב זה לשחק חופשי עם הזמנים.

digiash

New member
טיעונים טובים

אבל בכל זאת.. אם יום אחד לא תוכל לשחק לא יקרה שום דבר פשוט משלימים כשחוזרים ויהיה יותר נוח לשחק (לא צריך לבדוק כל חצי שעה אם מישהו כתב משהו חדש) אניווי אני לא רוצה שזה יהפוך לוויכוח אז אני מפסיק --

VVolverine

New member
אהההמ *דזה וו*

כן, חייב זמנים! אחרת המשחק ייתקע לפעמים כי נגיד השה"ם לא יהיה פה כדי להגיד על תוצאות של דברים. לא תוכלו להתקדם כי לא תדעו מה קורה. מישו יצטרך לרוץ פתאום. מישו יכול להסתבך בבעיה כלשהי ואין שה"ם לעזור. אין דמות מסויימת ולכן רק בגללה המשחק נתקע זה פשוט לא זה! אני לא יכול להציע זמנים מסויימים אבל נראה מה אתם תביאו

קרמון

New member
גם טיעונים טובים,

אבל אם אני לא יכול לשחק בשעות האלה באותו יום אני מפסיד קטע שלם. ואם אין שה"מ, פשוט מחכים עד להודעה שלו. זה לא כל כך נורא. אבל אם יהיו זמנים אז כדאי שיהיה הרבה מרחב בשעות ושיהיו שעות נוחות. נגיד מ-11 בבוקר עד 6 בערב, או משהו כזה. אבל אתם תחליטו.

למעלה