המשחק מתחיל!!

wisp

New member
זה הקיץ

אז פתאום זה עונת ה-bitch.... u know that saber bitch??

VVolverine

New member
saber *is a* bitch

and u deleted my post, bitch and while we talkin bout bitches, saber is da biatch!

קרמון

New member
כמו בשיר על אמא של קייל בסאות'פארק:

saber, is a big fat bitch, he's the biggest bitch in the all wide world

wisp

New member
כי יש מקום מוגבל

ומסתבר שאי אפשר מסיבה כלשהי יותר מקבוצה אחת, לכן לא כל מי שרצה יכול לשחק...(אני לא משחק) ^^*כולם ביחד(>אווווו<)* וגם אתה לא...גם ככה הם המון בשביל חבורה..

RaistGirl

New member
נמאס לי! |ברית|

קודם כל: נמאס לי שהשה"מ החליט מתי מתחילים! דבר שני: למה לא שואלים את המשתתפים מתי הם יכולים להשתתף? דבר שלישי: למה לא נותנים לנו את הרקע ושאנחנו נחליט מתי אנחנו נכנסים? כי אני וענת תכננו משהו והרסתם לנו הכל!!!! דבר רביעי: ענת ביקשה לחכות עם המשחק כי הייתה לה בעיה במחשב וגם אני לא יכולתי לשחק כי לא הייתי בבית!!!! אז מה אתם אומרים, מתחילים מחדש? והפעם אני וענת מצטרפות אחר כך? יהיה יותר טוב אם לא תחליטו בשבילנו מי מכיר את מי! אולי נלחם ביחד בקרב כלשהו שכולנו נכנסנו לתוכו בטעות או משהו כזה...

wisp

New member
טוב...../images/Emo3.gif

אז גם אני רוצה להצטרף...הסיבה היחידה שלא הייתי קודם זה כי חשבתי שאני שה"ם
, מסתבר שלא......

Denet

New member
Mind if ill join too?

למרות שאין לי דמות, אבל אני מכין אחת בשנייה, לא שנייה, אבל לא כל כך הרבה זמן.. והצעתי לתפוז ה******* האלה לעשות פורום שלם של כאלה דברים, אבל לאאאאאא, אין להם מקום.....

אוקיי כולכם ../images/Emo176.gif

תשלחו לי את הפרטים שלכם במסרים ואם אתם קשורים בעלילה שלכם למישהו, ואני אצרף אתכם מאוחר יותר אם זה יהיה אפשרי.

קרמון

New member
מה פתאום מתחילים מחדש?!

עד שהשגנו כזו עלילה יפה?! פשוט כולכם תצטרפו טיפה מאוחר יותר, מה יקרה? דברו עם לאורנה בקשר לזה והיא בטח כבר תסדר לכם כניסה בקרוב.

Denet

New member
זה לא אותו דבר

אלה שם לא עושים דברים כאלה, הם מדברים על סיפורים ודמויות וספרים, וכאלה, אבל לא עושים שומדבר אחר..

RaistGirl

New member
אתם יכולים לכתוב...|ברית|

לי תקציר של מה שקרה עד עכשיו? אני לא מתכוונת לקרוא את כל האורך הזה...

digiash

New member
המשחק זה רק ה10 הודעות הראשונות

כל השאר זה סתם וויכוחים מטופשים...

RaistGirl

New member
אתם יכולים לכתוב...|ברית|

לי תקציר של מה שקרה עד עכשיו? אני לא מתכוונת לקרוא את כל האורך הזה...

למעלה