המשחק מתחיל!!

קרמון

New member
מל"ד:

עלילה יפה, לאורנה. לא אמרת מה צבע הגלימות שלו וכל זה, כמו ששאלתי קודם. מה הלאה?

זה לא ממש מתקדם.. ../images/Emo176.gif

אז ככה, דבר ראשון תחליטו למה אתם כאן, לאיפה אתם רוצים להגיע וכולי. ונסו לדבר יותר בתוך הדמות מאשר מחוץ לדמות. אתם יכולים להמציא קצת אינפורמציה על המקום, על הסביבה ועל היער. תתחילו להתקדם, ללכת מהכפר, לשאול אנשים. תזכרו שיש אנשים על השביל וקצת חנויות באמצע הכפר.

סנדרין

New member
קראי בבקשה את השאלות שלי ../images/Emo142.gif

מההודעה הראשונה שכתבתי בשרשור, כדאי שאשלח לך פרטים לפני שנתקדם.

RaistGirl

New member
נשמה... כפרה שלי...|ברית|

אם היית קוראת את השרשור דמויות היית יודעת שאני נימפה גנבת-מתנקשת ואני באה יחד עם הדמות של ענת!!!

קרמון

New member
אוי נו.....

מה זה משנה? בשביל זה תהרסי עכשיו את המשחק. אז הבאים שיצטרפו, בקרוב מאוד, יהיו דיגינש וקגואסמה, ואז תוכלו לומר שאתן מכירות ובלה בלה בלה...... כל השאר..... פשוט שחקי כבר.

KagomeSama

New member
אבל זה בדיוק הקטע!

א) אנחנו ל-א מכירות! ב) הסיבה שאנחנו יחד, טוב, הייתם יודעים אותה אם הייתם מקשיבים לנו. בעיקרון, אני עבדתי בפונדק, ארטמיס נכנסה לפונדק ההוא, ונורא סיקרנה אותי. כששמעתי שהיא יוצאת לאן שהוא החלטתי לבוא איתה. זה פשוט לא הגיוני שנכיר ממקודם, אבל מה זה משנה עכשיו? אני ממילא כבר לא משחקת. וזה לא קגואסמה זה קאגומהסאמה... זה שתי מילים

קרמון

New member
אבל אפשר עדיין לשחק.

אנחנו נלך לפונדק בכפר, ושם תפגשי אותה ובלה בלה בלה..... אין שום בעיה.

KagomeSama

New member
לא נכון.

זה מתעלם מכל מה שאני ומוריה הכנו בשביל הדמויות שלנו, זה מתעלם מכל מה שהדמות שלי אמורה לעשות. זה כאילו שאתם עכשיו מחליטים בשבילנו איך נהיה קשורות. לא בא לי כבר לשחק.

קרמון

New member
רציתן להיפגש בפונדק? אין בעיה.

בקרוב ניכנס לפונדק, ואז תעשו את הקטע שלכן. לא צריך להתחיל מהתחלה או לפרוש או משהו. פשוט תעשו את הקטע שלכן בהזדמנות אחרת, קרובה.

KagomeSama

New member
למקרה שלא הבנת...

אני לא משחקת. ולא, אתם לא יכולים להחליט בשבילנו מתי ואיך ניפגש, אחרי שקבענו לעצמנו רעיון ואמרתם שאפשר.

קרמון

New member
לא החלטנו בשביל אף אחד.

אתן חשבתן לספר על זה למישהו רק אחרי תחילת המשחק. אתן סתם מתעקשות עכשיו להרוס את כל המשחק. אתן יכולות להיפגש אחר כך וזה יהיה בדיוק אותו דבר. כמו ילדות קטנות. אם לא קיבלתן בדיוק מה שרציתן אלא משהו טיפה שונה, אתן תהרסו הכל דווקא. תירגעו כבר! אז יהיה טיפה שונה ממה שרציתן, ביג דיל!!!! נורא ואיום!!!!!

KagomeSama

New member
אממ... חבל שאתה מתעצבן...

קודם כל, למה אתה צועק ומתעצבן, אם אמרתי מההודעה הראשונה בשיחה שלנו שאני לא משחקת, ורק אמרתי מה קבענו? דבר שני, חבל שאתה חוזר על אותו רעיון, כבר אמרתי לך קודם מה הבעיה. דבר שלישי, לא, לא כמו ילדות קטנות, אנחנו לא הורסות כלום, ותירגע אתה. נורא ואיום! לריב עם מישהו על איך היא תשחק כשהיא לא משחקת! צא מהלחץ.

קרמון

New member
דבר ראשון, אני לא צועק.

דבר שני, כן אמרתן מה אתן מתכננות. את סתם פורשת מהמשחק, אבל עזבי, את יודעת מה? לא אכפת לי. אם אתן כל כך להוטות לצאת מהמשחק רק בגלל הפרט הקטן הזה שאתן עושות ממנו כזה ביג דיל, שיהיה. אנחנו כבר התחלנו ככה את המשחק, אין מה לעשות, אז או שתסתדרו עם זה או שתתחילו להתעצבן ולעשות כמו שטויות, כמו שאתן עושות עכשיו.

¥Orin¥

New member
כי אתה לא התנדבת להיות המאג אדום-

הגלימות שאיתו אני יוצאת למסעות? שכחתם לגמרי את ההסטוריה שלי?

קרמון

New member
אבל בסוף לאורנה היא השה"מ,

והייתן אמורות להיות ביחד, אז הכל מתבטל, לא?????

למעלה