תגובה...
אם היתה בהסתדרות שחיתות,שילכו ויגישו תביעה משפטית! אם לא עושים זאת,משמע הכל בבל"ת-ואל תחזור לי על נימוקים חסרי תוכן כמו:"בין כה לא ירשיעו אותם" זה שאתה קובע ,שהיתה שחיתות בהסתדרות,לא אומר כלום.לי יש תחושה,למשל,שבתקופת ניהול "הכלכלה הנכונה" של בגין וארידור,היתה שחיתות במערכת הפיננסית...(אז יש לי תחושה...). דיברתי על גיל 75,כגיל שבו עלול מישהו להכנס לבית אבות,כי בד"כ בגיל הפנסיה עוד לא נכנסים לבתי אבות... כל הזמן פרץ ופרץ-הרי אני לא מגן עליו,אלא אני מדבר על עקרונות.חוץ מזה-הרי שותפיו של פרץ בהנהגת ההסתדרות הם הליכוד וש"ס-למה ביבי או נניח אתה,לא מדברים על זה,ולא קוראים לחבריכם בהסתדרות,לפרוש מהקואליציה של פרץ??? הכל פוליטיקה? עלי הפנסיות מקבלים סכומי עתק? כנראה שאני לא מכיר אותם,אלא רק את אילו שבמשפחתי.הבטוח האומי הוא גרושים... אם הקופות ריקות-סימן שמישהו שחק אותן-לא? הרי ידוע ששכרם של השכירים נשחק כל הזמן,אז מדוע לא להסיק,שהמיסוי על קרנות הפנסיה שוחק את ערכן? (לגבי "נטל אישי"-השאלה היא האם מדובר ב"מושחים" או שזה עקרוני? ועוד לא הוכחת לי שמדובר ב"מושחתים".אבל אני מסכים איתך...גם אני לא מוכן לשאת בנטל אישי,של שירות בשטחים,שבהם נזרקים מליארדים מבוזבזים,על התנחלויות וכבישים שבין כה יורדו-לא מוכן! -מה יש-מותר!) ההסתדרות הרסה את הכלכלה? הרי הכלכלה התדרדרה לאן שהיא מאז שלטון שרון והאפס הזה,סילבן.הרי אתה יודע שההסתדרות מזמן לא שולטת בכלכלה הישראלית,ורובה מופרט.אז כל פעם שהליכוד יכשל בכלכלה יהיה לו את מי להאשים????.ראה נתוני הצמיחה בזמן רבין,ראה נתוני האבטלה אז...אז מה הדיבורים על כלכלה הרוסה? אתה מתפתל! הרי העשירים לא ירדו ברמת חייהם,אבל שכבות הבינים והשכבות החלשות ירדו,ויותר מזה,אתה יודע שהקיצוץ אצלם יפגע בבשר החי-בבגד ובחינוך,אם לא במזון.הרי כל יום אנו שומעים על אנשים המתאבדים בגלל הבושה שלהם ,עקב אי יכולתם לפרנס את משפחותיהם-לא שמעת את זה? זה טרור בדיוק כמו הטרור של המחבלים! מתי שמענו על התאבדויות כאילו-עד לפני כמה שנים זה היה דמיון! שוב ההקצנה-בעוד שאני חושב שמדיניות קפיטליסטית כוחנית כמדיניותו של ביבי,היא סכנה-אתהמייד קובע שאני בעד מדיניות כוחנית כמו חלילה בקוראה הצפונית.אתה לא יודע שיש גם באמצע??? הרי שרי המפד"ל,שאינם סמן שמאלני,אומרים זאת! אתה מגזים,ומסיבות פוליטיות,בתיאור הכח של ההסתדרות.זה מצב שהיה נכון בשנות ה-60,אבל כיום זו היסטוריה.ואת ההתמוטטות,לא יעצור עמיר פרץ,ולא יעצור ביבי,שמנסה ליצור דיקטטורה,שעוקפת את הבג"ץ! הליכוד,ששלט בשנתיים האחרונות,ולא עשה מאום לשיפור המצב הכלכלי,צריך לשאול את עצמו איפה שר האוצר שלו סילבן היה ,בזמן שהמשבר הגיע לשפל-במקום זה סילבן מקבל פרס,ו"משודרג" לשר חוץ,בשל לחץ עברייני כמעט,ממרכז הליכוד-אז לפני שמטילים אצבע מאשימה על אחרים,שיבדקו הם את עצמם.