המסיבה בג´י

babe10

New member
טוב, לא הייתי בטוחה אם זה בחור או

בחורה.. ולבנות 18 יש אפשרות להכנס בששי למסיבות, לא? ובהחלט כל החבר´ה הצעירים האלה הם אלה שבכלל הניעו והגדילו את הסצינה פה בארץ. בלעדיהם לא היה קורה פה כלום. בגלל זה חרה לי קצת עניין הגבלת הגילאים בדינמו, אבל לא ניכנס לזה שוב. מירי, שממש מבואסת מזה שאין מסיבה בג´י עד חנוכה...

Aspasheshet

New member
הוא יודע על מה שהוא מדבר.

בקשר לעניין המין - אז יכלת לראות שההודעה שלי נכתבה בלשון זכר (מסכים) אז זכר. עכשיו מה שסופרים אמר נכון לגבי ספיציפית כי ביררתי אצלו פרטים באימייל.אגב בחור חביב... ושוב תודה לך על זה. ושוב לעניין אין ספק שהצעירים חשובים להיפ הופ הישראלי ואני לא מזלזל בהם.להיפך כבוד גדול.גם אני הייתי קטן וחיפשתי מסיבות לגיל שלי ,כשמצאתי את הג´י הייתה לי בעיית הסעות (חברים שלא אוהבים מוזיקה שחורה) בכל מקרה אין קשר בין הכבוד שיש לי לצעירים לבין הרצון שלי לבלות בלי ילדים קטנים - אני מדבר על הילדותיים בניהם ,לא נכליל שמן הסתם הם לא באותו ראש כמוני (ובצדק). בקשר למקומות אחרים אני מכיר רק את הג´עי ואת הדינמו.אני אשמח לשמוע על עוד מקומות לבני 18+ ,אם מישהו יכול לספר לי על מקומות (כולל כתובת או איך להגיע לשם) אני מאוד אודה לכם.אגב כבר ביקשתי את זה פעם אחת לפחות בעבר בפורום. תודה מראש אנשים.

אני לא כותב ובדר"כ גם לא קורא כאן

אבל השעה מאוחרת והשעמום גובר אז אפ ככה אני רק אגיד, שבאתי למסיבות ראש השנה וסוכות וביום שישי האחרון הייתי גם במסיבה של ה"גדולים". ואני חייב להגיד שפשוט בכל המסיבות (פרט לאתמול משום מה) הרבה יותר נהנית במיסבות של "הילדים" יותר כיף. אנשים שפשוט באו להנות ותו לא , אף אחד לא בא לעות פוזה של רקדן, או של מליאן או לא יודע מה, כולם מכירים את כולם חיוכים סבבה, וואלה, באמת שאני לא מבין מה מפריע לכולם שיש עוד כמה ילדים שם...

חייבת לתקן אותך

אני מסכימה אתך אבל יש משהו בדבריו/ה , זה טיפה משנה את האווירה של המקום שחברה בני 13 מגיעים לשם, כאילו תחשבי הרוב שבאים למסיבות הם חברה בכיתה י ומעלה וכשהם באים למסיבה הם רוצים לבלות עם חברה שלהם ולא עם ילדים בכיתה ז. בכל אופן האמת זה לא מפריע לי ואני תמיד נהנית במסיבות בג´י אבל אני בהחלט מבינה אותו/ה

DJ$upreme

New member
מה שהשתנה זה את ולא האווירה

את פשוט גדלת בשנה מאז שפתחנו את הג´י. ועכשיו הנה הדילמה: מצד אחד אין לי בעיה להגביל את המסיבות לנושאי תעודות זהות בלבד, אמנם זה יעשה בעיות לכמה בני 16 שעדיין אין להם ת.ז. אבל ניחא. הסיבה האמיתית שאני מאוד מתון בבדיקה בכניסה היא כמובן שלבני ה-15 אין לאן ללכת בכלל, וזה שבמועדון שבו יש 200 או 100 בני 16-17 יש עוד חמישה או עשרה בני 14, לא צריך להפריע לאף אחד. יש מספיק בני 18 ו-19 שנראים ו/או מתנהגים כמו בני 15 ולהפך. הטענה שלך היא שצריך להתחשב יותר בשכבת האנשים בני ה 17-19, שלגמרי במקרה את נמנית עליהם, אבל הם לא רוב הקהל שלנו וגם לא היו כשאת היית בת 16 לפני שנה, לא? הקהל הזה יכול למצוא אלטרנטיבות לג´י ספוט, אבל הקהל הצעיר לא יכול ואין לו. אני לא אומר שהקהל היותר מבוגר לא מוזמן, נהפוך הוא, הוא מוזמן ואם יבוא במספרים גדולים ישוב להיות הדומיננטי במועדון, אבל, עם כל הכבוד, נמאס לי לגמרי מכאלו שזה שיש עוד מישהו במועדון והוא צעיר מהם, מפריע להם. יש מספיק חברה בני 18 ו-20 שלא לדבר על זקנים יותר, שמעדיפים את המסיבות של ה"צעירים" למרות שהם יכולים לבוא גם בימי ו´, כי המוזיקה שונה, יש הופעות, ויש וויב אחר. ולדעתי האווירה במסיבות הצעירים מצויינת, ואין שום תופעות שליליות במיוחד שקשורות בגיל צעיר כלומר 15 לעומת 17. ביג דיל!! אני לגמרי לא מסכים איתך שיש 70 אחוז בני 13, זה חרטה, אנחנו עובדים עם רשימות מסודרות (את יודעת את זה היטב) ויש לנו גילאים רשומים. היחצנים שלנו עובדים רק בתיכונים - רק. מעולם לא בחטיבות. מתוך מאות השמות שיש לי ברשימה ותאריכי הלידה שלהם, הצעיר ביותר הוא משנת 1986, ויש כאלה אולי שלוש, ונדמה לי שכולן בנות. אז אני לא אומר שיש פה ושם צעירים - למשל אמ סי סנאגל, שהוא אחד מהאמ סיז היתר מוכשרים. אז מה? גם עילם (סוניק) בן 15נדמה לי. אז להכניס רק אמ סיז צעירים? קיצור הענין, אני פשוט לא מסכים, ויעידו על כך המסיבות המפוצצות שלנו שממשיכות להיות מפוצצות - סיום הקיץ + ראש השנה + סוכות היו אצלנו סה"כ בערך אלף איש (ברור שרבים היו בכמה מסיבות אבל לדעתי הקהל הקיף סה"כ מספר של כחמש מאות איש שונים, מתוכם לפחות 450 מעל גיל 16).

Gershenman

New member
הפעם אני מסכים איתך סופרים

ואני אתן דוגמא-אני..... אני בן 14-ואני אחד מה 1986 ברשימה שלך..... לפני הג´י לא היה לי שום מקום ללכת אליו לא הייתי הולך לאף מועדון,לא היה מעניין אותי שום סוג אחר.. איך שמחתי כשסיפרו לי על הג´י זה עדיין המועדון היחיד שאני יוצא אליו אין לי מה לחפש במקומות אחרים ובטח שלא יכניסו אותי.... אז לא יפריע עם אני ועוד 2 ילדים מ86 נבוא....תוכלו להסתדר גם ככה נ.ב-אני מצטער על הבלאגן אתמול-אמרתי לחבר שלי להביא חבר שלו-לא האמנתי שהוא יביא כזה גוץ...

תומר יש משהו שמעניין אותי!

זה לא משהו עקרוני סתם משהו מוזר.... אם אתה באן 14 אז לא יכול ליהיות שנולדת ב-86 כי אחרת היית צריך ליהיות בן 15 כבר אני נולדתי ב-86 ובהמשך השנה אני אהיה בן 16 מה קרה אחי נתקעת ב2000?אנחנו ב-2001 גב......

Gershenman

New member
קיים חודש ושמו דצמבר...

אני נולדתי בחודש הזה....לקראת הסוף שלו וזה נחשב 14 יכולתי להיות כיום בכיתה י´ אבל הייתי הכי קטן במקרה הזה אז נשארתי שנה ואני בט´..... אתה חושב שיאמינו לזה בג´י?

bboy tb

New member
אז מה אם...

נולדתי כמה ימים אחריך (4 לינואר 87) ואני ישיג הסעה? עדיין לא ניראה לי שיכניסו אותי. אני צודק? סתם משעמם לי אז אני כותב דברים לא קשורים
peace bboy tb

double M

New member
נו באמת.....

למה זה צריך להפריע לך שיש כמה (אני בטוח שפחות מ-15) "ילדים" בני 14-15 שבאים למסיבות? מה ההבדל ביני לבין מישהו שגדול ממני בשנה, שנתיים? ואם הייתי גבוה ב-25 סנטימטר זה לא היה מפריע לך? אני חושב שזה ממש אגואיסטי כי המסיבות בג´י ספוט הם האופציה היחידה לילדים בגילי. ואני רוצה לתקן את סופרים, אני נולדתי ב-87, אבל כנראה שאני לא ברשימות, באיזה רשימות מדובר?? מתן הקטן.

sivani

New member
את יודעת מה, עכשיו הכעסת אותי!

אומנם המסיבה היא רשומה בתור 16+ אבל ניר מכניס את כולם כדי להיות פייר לאנשים כמוני וכמו עוד הרבה שלא התמזל מזלם ולא נולדו ב-85 ומטה. אבל מה? אם ניר מסכים, למה שאני לא איהנה כי את לא אוהבת את האווירה?! אף אחד לא מכריח אותך לבוא, אבל תתפלאי! את לא היחידה בעולם וגם לא אשמתי שאני בת 14.5 ואת בת 18! sivAni שממש כועסת!

../images/Emo41.gif אוקי - תגובה לכל מה שקורה פה!

´ודם כל סיוני - את טועה... גם למי שבן 25 אין 200 מועדונים של היפ הופ, הסצינה שלנו עדיין לא עד-כדי-כך גדולה.. בעקרון יש שלושה סוגים עיקריים של מסיבות בסצינה בשני מועדונים שונים
יש את המסיבות ל-18 פלוס בדינמו, שהן עולות 20 שקל (בינתיים... להזכירכם זה התחיל מ-0 וזה עוד יעלה מן הסתם), אבל שם מתארחים כל מיני די ג´אים ובד"כ המוזיקה שם היא פחות מיינסטרימית ויש אנשים גם בני 18 פלוס שלא אוהבים את זה, אבל יש קהל גדול מאוד שנאמן ומגיע כל שבוע... (ובצדק, לדעתי... בפעמים שבכל זאת נכנסתי - מאוד נהניתי)
המסיבות לצעירים בג´י ספוט - ה-מסיבות שמחזיקות את הסצינה לדעתי, כי הקהל שלהן הוא מכל קצוות ה"סצינה", אליהן יכולים (ויגידו כל מה שיגידו) להכנס כ-ל טווח הגילאים, ובצדק מוחלט לדעתי... במסיבות האלה יש הרבה להיטים והיפ הופ מקפיץ ומוכר ויש הרבה "מבוגרים" שבאים למסיבות האלה דווקא בגלל האווירה המיוחדת בהן אבל הן, תסלחו לי... ברירת המחדש שלנו, האנשים מגיל 16-18, שתקועים באמצע.. ואנחנו ל-א יכולים ללכת למועדון אחר או מסיבות אחרות וזה מעצבן... כי אישית אני לא-הכי-מת על סוג המוזיקה ששמים, המחיר טיפה יקר לפעמים והמועדון עצמו לא הכי אהוב, אבל האנשים אחלה והאווירה טובה מאוד (בניגוד למה שנאמר פה) ופשוט אין מקום אחר, אני לא אומר שאנחנו סובלים או משהו, להיפך, אני מאוד נהנה כל פעם, אבל אני פשוט חושב שלא לשם הייתי הולך אם הייתה לי האפשרות.
המסיבות למבוגרים בג´י ספוט - מדי יום שישי, המוזיקה בהן שונה מהמוזיקה במסיבות לצעירים (לפי מה ששמעתי כי בחיים לא הייתי באחת..), המוזיקה יותר רגועה והולכת גם לכיוון האר-אן-בי - סול שלא מושמע ממש במסיבות לצעירים וגם הראפ מורכב מפחות להיטים וראפ יות רגוע סה"כ... שוב, מהחברה המבוגרים יש כאלה שמעדיפים דווקא את המסיבות לצעירים בכלל השוני בין האופי של המסיבות... ועכשיו רק נסכם מבחינת גילאים(עם ציוני גילאים של הגבלאותת גיל נפוצות) : מסיבה בג´י ספוט לצעירים: כולם ((16-)-18-20+) מסיבה בדינמו: 18+ (18-20+) מסיבה בג´י ספוט למבוגרים: 20+ לא יודע למה רשמתי את זה, כנראה בגלל השעה, אבל זה אומר על 3 קבוצות גיל: 18-,18-20,20+ שיש להם ת´"זכות" ללכת לכל המסיבות וזה אומר בדיוק את מה שרשמתי קודם, שעד גיל 18 יש רק את המסיבות לצעירים בג´י וזה מה שיש, כולנו באותה סירה, אם זה 17 וחצי או 13. ורק משהו אחרון לליאת: זה שמכניסים אותך לדינמו כי רשום לך בת"ז בנוסף לשנה שאת נקבה זה לא אומר שאת יכולה להתנשא... כי אם היית כמונו למשל, שאין לך אופציה אחרת היית באה לג´י, וככה גם היית עושה, לפני שהיית באה לשם עם אנשים בני 18+, אז חלאס עם ההתלהבות. את לא רוצה לבוא? אל תבואי וס´תמי ת´פה... גם אני לא חושב שאני אבוא לג´י ספוט אחרי שאני אוכל ללכת לדינמו אבל אני לא אתלונן על זה שמכניסים לג´י "ילדים קטנים", וביננו לא חסרים "ת´אג ניגרז" מאגניבים בני 17-18, ואני לא אשתמש בביטויים אחרים כי יקראו לי מתנשא.. זהו, סיימתי להבוקר..

ושוב - הסיבה שבגללה אני....

הסיבה שבגללה אני דווקא כן מקפיד לבוא לכל המסיבות בג´י ספוט היא דווקא החברה שבאים למסיבות, כי תמיד שם אני פוגש את כל החברה שלא יוצא לי לפגוש כל יום כי הם לא גרים בעיר שלי ויש הרבה מאוד כאלה....... יש הרבה מאוד דברים שמפריעים לי בג´י ספוט ואני אומר עליהם, אבל הדבר האחרון שהייתי מתלונן עליו זה האנשים והאווירה כי מהבחינה הזאת המועדון פשוט שולת... אין מה להגיד בכלל...

הצביעות ... ../images/Emo70.gif

טוב שמעתי כל כך הרבה תגובות יפות אך שטוטיות, אז ככה דבר ראשון כל הבני 16+ יודעים לזיין תשכל " עוף כמה ילדים קטנים יש בג´י" ואיזה חרא זה ובלה בלה בלה... אבל כשזה מגיע לתאחלס לעשות משהו הם לא .הם יעשו כאילו אני מתנשא למרות שאני אומרת את מה שרובכם חושבים אז בבקשה שבו בשקט! אל תזיינו לי תשכל שכייף לכם במסיבה שיש בא פי 2 את כמות האנשים המותרת רק בגלל שכמה אחים קטנים של משיהו שבני 14 החליטו לבוא! סופרים- אני לא מאשימה אותך בכלום תאחלס כמו כל מנהל מועדון אתה מעונין בן היתר להרוויח וזה נורמלי לחלוטין אז בכלל זה אתה מעדיף לא להיותמודע לגילאים של אנשים!( זה שמישהו גבוה לא אומר שהוא גדול) ובגלל זה אין בג´י סלקציה מינימלית,אבלזה נכון תאחלס מי אני שיגיד להם לא לבוא , אז במקום לזיין פה תשכל אני פשוט ימשיך לא להגיע למסיבות עד שאני יתחיל להתגעגע לאנשים שאני לא רואה במועדונים אחרים . עכשיו די לזיין לי תשכל על ג´אז זה לא מענין אותי!!!!! עכשיו נזכרתי למה אני בקושי נכנסת לפורום הזה אנשים צבועים שכמוכם! ליאתוש עצבנית!

למעלה