מה שהשתנה זה את ולא האווירה
את פשוט גדלת בשנה מאז שפתחנו את הג´י. ועכשיו הנה הדילמה: מצד אחד אין לי בעיה להגביל את המסיבות לנושאי תעודות זהות בלבד, אמנם זה יעשה בעיות לכמה בני 16 שעדיין אין להם ת.ז. אבל ניחא. הסיבה האמיתית שאני מאוד מתון בבדיקה בכניסה היא כמובן שלבני ה-15 אין לאן ללכת בכלל, וזה שבמועדון שבו יש 200 או 100 בני 16-17 יש עוד חמישה או עשרה בני 14, לא צריך להפריע לאף אחד. יש מספיק בני 18 ו-19 שנראים ו/או מתנהגים כמו בני 15 ולהפך. הטענה שלך היא שצריך להתחשב יותר בשכבת האנשים בני ה 17-19, שלגמרי במקרה את נמנית עליהם, אבל הם לא רוב הקהל שלנו וגם לא היו כשאת היית בת 16 לפני שנה, לא? הקהל הזה יכול למצוא אלטרנטיבות לג´י ספוט, אבל הקהל הצעיר לא יכול ואין לו. אני לא אומר שהקהל היותר מבוגר לא מוזמן, נהפוך הוא, הוא מוזמן ואם יבוא במספרים גדולים ישוב להיות הדומיננטי במועדון, אבל, עם כל הכבוד, נמאס לי לגמרי מכאלו שזה שיש עוד מישהו במועדון והוא צעיר מהם, מפריע להם. יש מספיק חברה בני 18 ו-20 שלא לדבר על זקנים יותר, שמעדיפים את המסיבות של ה"צעירים" למרות שהם יכולים לבוא גם בימי ו´, כי המוזיקה שונה, יש הופעות, ויש וויב אחר. ולדעתי האווירה במסיבות הצעירים מצויינת, ואין שום תופעות שליליות במיוחד שקשורות בגיל צעיר כלומר 15 לעומת 17. ביג דיל!! אני לגמרי לא מסכים איתך שיש 70 אחוז בני 13, זה חרטה, אנחנו עובדים עם רשימות מסודרות (את יודעת את זה היטב) ויש לנו גילאים רשומים. היחצנים שלנו עובדים רק בתיכונים - רק. מעולם לא בחטיבות. מתוך מאות השמות שיש לי ברשימה ותאריכי הלידה שלהם, הצעיר ביותר הוא משנת 1986, ויש כאלה אולי שלוש, ונדמה לי שכולן בנות. אז אני לא אומר שיש פה ושם צעירים - למשל אמ סי סנאגל, שהוא אחד מהאמ סיז היתר מוכשרים. אז מה? גם עילם (סוניק) בן 15נדמה לי. אז להכניס רק אמ סיז צעירים? קיצור הענין, אני פשוט לא מסכים, ויעידו על כך המסיבות המפוצצות שלנו שממשיכות להיות מפוצצות - סיום הקיץ + ראש השנה + סוכות היו אצלנו סה"כ בערך אלף איש (ברור שרבים היו בכמה מסיבות אבל לדעתי הקהל הקיף סה"כ מספר של כחמש מאות איש שונים, מתוכם לפחות 450 מעל גיל 16).