המסיבה בג´י

sivani

New member
את שמה לב שאת אגואיסטית? בטח שלא!

ליאת אני אגיד את זה פעם אחרונה בשם כל בני ה-14-15 שבטוח מסכימים איתי: את לא לבד! גם לנו מותר ליהנות! וכמו שלנה אמרה-אם לא הג´י אנחנו כבר היינו אומללים מזמן! יש לך את מסיבות ימי חמישי-שישי. שם אנחנו לא מפריעים לך,נכון? לכי אליהם! למה אנחנו צריכים להישאר בבית כי את ועוד כמה "בוגרים" רוצים שלא נגיע למסיבות 16-+? תחשבי על מה שאני אומרת, ואולי יכנס לך קצת מזה לראש!

sivani

New member
רועי, אז בסדר-הגזמתי ../images/Emo9.gif

אבל בכל מקרה, גם אם אתם לא אוהבים מועדונים אחרים, ברי המזל של שנת 83 ומטה-יש לכם מסיבות בחמישי ושישי!

ה-G-SPOT

קיצר ככה, אנשים פה לקחו יותר מידי בכיון אישי אליהם את ההודעה שלי וזאת כולה היתה הודעה שאמרתי את דעתי, אתם ידועים הבאתם דעה אישית! וכל מי שהאשים אותי, בנסיון להגיד לאנשים לא לבוא זה שטויות. אני אומרת את דעתי וכמו שאמרת זה פורום וזאת זכותי, ותאחלס אני לא עוצרת אף אחד מלבוא... ואל התכונתי לפגוע באף אחד כי כמו שכולכם יודעים חברה הכי טובה שלי שבאה לג´י גם בת 14 זה פשוט שאני מרגישה שכל המעדון קטן יותר מהגיל שכתוב על ההזמנה אבל לא משנה אני סוגרת את זה כאן, אני מתנצלת עכשיו בפני כולם, באיחוד בפני סיוני,ומירי אני חיבת לציין שחברים שלי נתנו לי את הפידבק הכי מסריח בעולם. ושאף אחד בפורום הזה לא משנה כמה גדול הוא כולל אנשים שהסכימו ולא הסכימו איתי, לא הגיב בצורה יפה,או חצי בוגרת, ומישהו לא משנה מי כתב שהתכונתי להגיד שילדים הם פושטקים אז זה לא נכון,די תאחלס אני די חלק מהילדים או לפחות הייתי עד לא מזמן,וראיתי שמעכשיו אני לא רציכה לכתוב את דעתי כי היא יותר מידי מעוררת מחלוקת בפורום הזה וכמו שאמרתי את רובכם אני כן מאד אוהבת... אז חבל ואומנם אני כבר לא מרגישה את כל הקהילתיות שפעם כל כך אהבתי... אבל לרוב הג´י כן נחמד למרות הילדים. ואני באמת בא להיות עם חברים שלי אז לא צריך להיות אכפת לי מי עוד שם, אז שכולם ילכו ויהנו,ואני מצטערת שוב על הפגיע באנשים מסוימים. כבוד ליאתו´ש

G-Ruff

New member
יפה, ושורה תחתונה -

תבואי, תהני, תראי חברים שלך(ואנחנו נשמח לראות אותך
) לא בא לך לבוא? סבבה. יש לך הדינמו. אנחנו מדברים סה"כ על מועדון ונושאים ממש שוליים, זה חבל שהתחילו פה ריבים על שטויות.

s-n

New member
לקטנים אסור להנות???

טוב...אז ככה אם יש ילדים לא מנומסים שמשחקים אותה כלים או משהו כזה או שמישתכרים ומציקים-צודקת! ואפילו ב 200 אחוז!! אבל- ! יש את הילדים ה"קטנים"שבאים להנות מהמוזיקה ! ולדעתי ממש אסור לעצור אותם... למשל אני בן 15 וחצי אבל נראה בן 13 ולא יאמינו לי אם אני יגיד בכניסה שאני בן 15 וחצי אז לא יצא כלום! את פשוט צריכה לבוא ולהנות ולא לחשוב על "הקטנים" אם לא מתאים לך... thik about it

da^Lord

New member
היו הופעות? מי הופיע?

אהבתי את התקלוט של בבייבי.. למרות שזה לא הכי לריקודים אבל מוזיקה לטעמי. בקשר לדורי טריסטר, למה כל השירים שהוא שם מצונזרים? אז מה אם היו ילדים, זה פשוט הורס לי לשמוע שיר מצונזר.. היו לו כמה תקלות, לא יודע למה.. סה"כ היה נחמד, אחלה סקראצ´ים. בקשר ליכולות יש לו ,זה ברור. אבל לא ממש התחברתי למוזיקה שהוא שם,וזאת הפעם השלישית שאני במסיבה שלו ומרגיש אותו דבר. הספיישל אליה היה פצצה.

לא הבנתי איך אף אחד לא הגיב על כך

שהיו במסיבה משהו כמו שניים וחצי אנשים. באמת, זה היה מאוד עצוב לראות את זה. בשלבי השיא של המסיבה, מבט קצר על רחבת הריקודים הזכיר בדיוק את איך שהיא נראית בשעה 6 בבוקר במסיבה נורמלית בג´י, כש90% מהאנשים כבר הלכו הביתה. אני יודע על ילד אחד לפחות שהחליט שלא שווה לו לשלם חמישים שקל בשביל מסיבה כזאת, ואני לא מאשים אותו. באמת, מהבחינה הזו (שהיא מאוד מאוד משמעותית לפי איך שאני רואה את זה) זו הייתה המסיבה הכי עלובה שהייתי בה, לא רק בג´י, אלא בכל החיים שלי (ואני אומר את זה בצער רב מאוד). מה שכן אפשר לציין לטובה בנוגע למסיבה זה באמת את הקטע של המוזיקה, שבאמת הייתה טובה מאוד. אני לא חושב שדורי טריסטר הזה נתן מי-יודע-מה איזה שואו כמו שדיברו עליו לפני המסיבה. סופרים לעומת זאת היה ענק לדעתי. גם בייבי ג´י היה אחלה. יותר ממה שציפיתי. זה הסיכום שלי לגבי המסיבה אתמול בג´י

DJ$upreme

New member
היו יחסית מעט אנשים

והמספר המלא הוא כמאה ועשרה איש הג´י לא קטן כל כך כמו שאתם חושבים יש לזה שלוש סיבות בלבד: 1) ההופעה של בויאקה ביום ג´ 2) המסיבה של שבוע שעבר 3) הכי חשוב: העובדה שזה לא היה בערב חג או מוצאי חג אלא "סתם" ביום א´ שהוא היום הכי חלש למסיבות בארץ. ולמה עשינו את זה ביום א ולא בערב חג? כי התחשבנו בצעירים שטענו שהם לא יכולים להגיע כשאין אוטובוסים וכו´. אבל, לדעתי האישית, זה לא הוכיח את עצמו כל כך. יש הרבה צעירים שיצאו היום למסיבות והרבה שיצאו ביום ו´ ויום ה´. יום א´ היה יום לא נכון למסיבה הזו ולהבא אם אין ברירה אנשים יצטרכו לקחת מוניות שירות. גם לא ראיתי בכלל אנשים שהגיעו מרחוק למסיבה הזו או אנשים שונראים לפחות כאילו הם שומרי מסורת ולא יכולים לבוא בחג. בכל מקרה היתה מסיבה די מוצלחת לטעמי והשילוב של הסגנונות בתיקלוט היה מוצלח.

ng גבאי

New member
ואלה ... ליאתוש צודקת

לא יודע אני לא אתווכח על הקטע של הגילאים אני האחרון שיימנע מחברה צעירים להגיע לגי ספוט או שאפילו יחשוב על דבר שכזה (בחלק הזה אני לא תומך ברעיון ההגבלה של ליאת) אבל ליאת באמת צודקת אני חושב שמאז המסיבה ה-1 שלי אני חושב שלא נשארו יותר מידי מהאנשים שהיו קהל הייעד ושעדיין מגיעים למסיבות (מידי פעם הם באים). אולי סופרים צודק זה ההבדל בין גיל 16 ל17 אבל העובדה עדיין נכון זה באמת מרתיע את ה"גדולים" לאט לאט אני רואה שפחות מהחברה הוותיקים באים וחדשים באים במקומם. ng-שמתגעגע לכולם

../images/Emo24.gif מישהו שמדבר בהגיון!

תשמע זה לא כל הקטנים שמעצבנים אותי, אלא המתלהבים הקטנים הטופקונים שהורסים תאוירה ותאמת אני לא באתי לאף מסיבה מאז החופש הגדול כי חברים שלי לא באים כבר, רובם, וכי התחילו לבוא אנשים בגיל של אחי הקטן, וסופרים אני לא ידועת על איזה רשימה אתה מדבר כי נאמר לך פה בפרוש על ילד בן 13 ואני ידועת על עוד כל מיני ונראה לך שמזיז לי אם הם מהפורום או לא זה מעצבן מה לעשות מגעיל עד כמה שזה כמו שאני באה למסיבות של הגדולים ואני לא תמיד רצויה ככה זה הקטנים בג´י.... ואני לא מונעת מהם לבוא אלא מסבירה למה אני כבר לא באה ואומרת את דעתי וממה שידוע לי זה לא אסור מעליב עד כמה שזה! אנשים שאלו אותי מלא לאן נאלמתי ? ולמה אני לא בפורום כמעט ולמה אני לא במסיבות ? אז זאת התשובה תגידו שאני מתנשא - פשוט לא כייף לי כבר רוב החברים שלי גם נבלעו ברקע של הילדים הקטנים! וזה חבל אז שלכם ליאתוש מאוכזבת עדין

sivani

New member
את מדברת בהתנשאות שמת לב?

את מתייחסת אלינו, העם של 86-87 כמו אל תינוקות שרק הרגע יצאו מהבטן של אמא שלהם ולא מגיע להם להנות בג´י עם המוזיקה שהם אוהבים. לך יש 200 מועדונים שאת יכולה ללכת אליהם, את יודעת כמה לנו יש? 1! לפחות אחד עם המוזיקה שאנחנו אוהבים אם היית בגילי והיה ג´י את היית חושבת בדיוק כמוני, אז אל תעשי מעצמך כזאת גדולה כי לי מגיע להנות בדיוק כמוך.

volatile

New member
newsflesh מותק

הקהל יעד שמכניס כסף הוא לרוב גיל 18+ (קונה שתייה, יוצא ליותר מסיבות) ולכן הקהל שלך לא מכניס יותר כסף... אבל יש הבדל בין להכניס אנשים בני 15-16 ל - 13 עד 15, יש הבדל כי רובם מתלהבים קטנים, וכמו שאני לא הולך למסיבות של אחותי בכיתה ה´ ככה אני לא יילך למסיבות שצוציקים נכנסים לי בהם בין הרגלים, מה לעשות, תקראי לי סנוב, תקראי לי מאנייק, אבל רוב האנשים שאני אוהב חוץ מכמה בודדים (תומר ומיכלי לדוגמא) הם קטנים. לכן אני לא מת לבוא לג´י ואני מצטער, אבל אני שמכניס לקופת הג´י רק 50 שקל על שתייה ואת שמכניסה לו על מטרנה עוד 10 (טוב, לא מטרנה, מים) עושים את ההבדל בקופה. אני מעריך את ניר שהוא עושה מסיבות לגילאים נמוכים, זה צעד ראוי להערכה דווקא, אבל גם כאן יש גבול. סיון, נכון אין לך הרבה מקומות לצאת בגילך... מה לעשות, ככה היה כשאני הייתי בגילך וככה יהיה, כי מועדון זה מועדון והוא צריך להרוויח, ואני יודע שלמעט מקרים חריגים, ניר מפסיד עוד לקוח כשהוא עושה מסיבות ל - 16 ומכניס בני 13... פלג.

sivani

New member
פלג יקר...

תתפלא, אבל האוכלוסיה שמתחת ל-16+ דווקא הם לא מעטים. ואתה לא מכיר את כולם. ובערך 20 או אולי בעצם יותר שמתחת ל-16 מכניסים כסף לקופת הג´י. פלג, יש עוד המון מועדונים בארץ שאתה יכול ללכת אליהם אם אנחנו הצוציקים מפריעים לך בג´י! לנו אין! וכן, תתפלא, כסף זה לא הכל בחיים ואני חושבת שניר מסכים איתי על זה כי אם ניר היה חושב שלא מתאים לו ולא משתלם לו להכניס אותי ואת כולם מתחת ל-16 למסיבה הוא לא היה עושה את זה (נכון ניר?) בקיצור, לא מתאים לכם-אף אחד לא מכריח אותכם לבוא לג´י. אבל זכותנו! sivAni

Mc chameleon

New member
ככה

זה לא נכון. לדעתי ניר לא מפסיד שום דבר שהוא עושה מסיבה לגיל 16 ומכניס 13! בשביל מי שמרגיש שבשבילו הג´י זה מקום שלא נוח לו שיש אנשים מתחת לגיל שלו אז יכול ללכת למסיבות של 18+ או לדינמו או לכל מועדון אחר... ואל תשכח שעוד שנה או שנתיים כל מי שעכשיו בן 14-15 יהיה כבר גדול והקהל בג´י יהיה אחר לגמרי! ושלא נדבר בכלל שהרבה אנשים מהקהילה לא עברו את מחסום ה 16 וצריך מקום שהם יהיו בו כי עוד שנתיים מי יהיה האנשים שיעלו לאופן מיק ויבואו לכל ההופעות ויפתחו את הסצנה? כל אלו עכשיו אתם אומרים שהם קטנים מידי! אם לא יהיה את הג´י לא יהיה מודעות לנוער צעיר לאהוב היפ הופ... ואני לא יודעת בכלל למה אני כותבת את ההודעה הזאת זה משהו שניר צריך לענות עליו ולא צריך סנגורים. והנושא הזה דובר הרבה וחאד המגבלות כאן היא שאי אפשר לפקח על אנשים מתחת לגיל 16 (בשביל להכניס גילאי 15 14 ולא 13 12 כי אין ת.ז....) אלינור

volatile

New member
ועוד שנתיים

הקטנים האלה יחליטו שהג´י כבר לא מתאים להם בגלל כל הילדים הקטנים שמסתובבים שם :) מתערב איתך... זה במידה שההיפ-הופ ישאר פופאלרי בקרב הצעירים והם לא יעברו למשהו אחר... פלג.

drak~o

New member
טוב

אני כבתור אחד בן 15 אין מקום אחר ללכת לכם בני ה-18 יש הרבה מקומות וחוץ מזה האוכלוסיה של 15-16 היא די גדולה תאמינו לי

DJ$upreme

New member
אני חלילה לא רוצה להצטדק

אבל אני רוצה לומר שמצד אחד, ימי שישי אכן יותר רווחיים ממסיבות הצעירים ואם הייתי רוצה לעשות את הקופה הכי גדולה הייתי צריך לעשות ימי שישי לגילאי 22 + וימי חמישי לגילאי 18+, וכך לא היה נשאר מקום למסיבות "צעירים", למעט בהזדמנויות נדירות. ההחלטה על חלוקה של 16 פלוס מינוס (הגיל הממוצע במסיבות הצעירים שלנו הוא 16.5-17, אני מוכן לשים את הראש שלי על המספר הזה) ו20 פלוס בימי ו´ נובעת בין היתר מהרצון שלי לספק פתרון לצעירים שיש בו שילוב של החלטה עסקית והחלטה אישית : נכון, אני מרוויח ממסיבות הצעירים, אבל חשוב לי שגם הסצינה מרוויחה משיקולים לא רק אגואיסטיים. הצעירים הם אלו שעושים הרבה עבודת שטח בשיל הסצינה והם העתיד של הסצינה. אחרי הרבה ביקורת שנמתחה עלי בעבר מצד הצעירים דווקא (למה אין מסיבות לצעירים בימי שישי, למה הקולה עולה ככה, למה הכניסה עולה אחרת) - אני שמח לראות שיש כאן לפחות כמה שרואים שיש גם צד שני לעניין, ושאם הייתי מגביל את הגיל ל-16 או 17 הייתי יכול לעשות מסיבות די גדולות ולעשות יותר כסף. אבל כמו שאמרתי, העתיד בצעירים. אם לא נכניס חברה בני 15 ו-16 לסצינה, היא לא תמשיך לגדול. ניר, שראה מספיק מחזורים של צעירים מתחלפים לו בשלוש שנים האחרונות, ושמוכן להשבע שאם יראה שוב הודעה שמסתיימת במשפט שבו שמו של הכותב ואחריו ש..., ישרוף את המחשב. עכשיו.

למעלה