המסיבה בג´י

עוNר

New member
סוף סוף!!

עוד מישהו שחושב כמוני שצריך לשים סוף לתופעה המשונה הזאת של הסיומות של ההודעות בתבנית "<שם> ש..."! די, באמת שמיצינו ת´קטע.

ICANNt

New member
צודקים זה באמת מעצבן

חייבים לעקור את התופעה מן השורש ICANNt שנמאס לו מכל החרטא שבעולם

ICANNt

New member
ראיתי בחיי כבר מספיק טופאקונים

מתלהבים בני 17-16 שחושבים שהם גאנגסטרים לכן אני לא חושב שרק הגיל הוא מה שקובע פה אבל יש היגיון בטענות של ה"אנשים הנורמאליים" מאותם הגילאים של 16-17 ואי אפשר לעשות סינון מדוייק כי ככה זה לא יגמר לכן או שתחכו לגיל 18 ותלכו לדינמו או שתסבלו את הקטנים בשקט כי בסך הכל זה החלטה של ניר ולא של אף אחד אחר

zee

New member
טוב אני מתחילה להתעצבן

אני נורא מצטערת אבל אם שמת לב אמרת שיש להכניס בני 16 למסיבות אבל שכחת לחשוב שהם מביאים בדיוק את האותו סכום כסף כמו בני 13 שיכולים להזדהות בקטע שהם לא יכולים לקנות שתייה שמכניסה כמו שאתה אומר את הכסף הרציני. חוץ מזה אני חושבת שכולם יכולים להסתדר מצויין ביחד וכבר האמת מסתדרים. והאמת שרוב האנשים שפגשתי הם בני 16+ והקשר בנינו לא יכול להיות טוב יותר. אז באמת אין לי מה לעשות עם העובדה שאני בת 15 ,פשוט תצטרך להכיר אותי ולראות שאני וכולם לא חובבי מטרנה כמו שאתה חושב ולא שונים מכל בנאדם בן 16. רעות

mc onts

New member
יש איזה חמישה או עשרה בני 13

את אומרת שלא ההיית בג´י מהחופש אז איך את יודעת וחוץ מזה יש כאלה שבאים להנות בדיוק לאותה מטרה שאת באה אז אם הם מציקים אז תתעלמי כי לא כולם ככה ואני למשל בן חמשעשרה ואם אני לא ההיתי הולך לג´י וגם ילדים בגילי ומתחתי איך ההיפהופ הישראלי היה מתפתח ומתרחב ?

drak~o

New member
היה דווקא בסדר

היה חרא שלא היו הרבה אנשים אבל המוזיקה היתה טובה(למה באמת זה היה מצונזר???) התיקלוט של בייבי ג`י היה סבבה רק שזה לא ממש לריקודים אבל בכל אופן היה משהו מוזר באווירה או שזה רק אני?

kodgirl

New member
הג´י ספוט -

אוקיי בקשר למסיבה - הפעם לא נהנתי בגלל החברה שהבאתי איתי וגם בגלל שהרבה לא באו..חפיף - תמיד יש עוד מסיבה. עכשיו בקשר לויכוח הגילאים אוקיי שימו לב למשהו עובדתי: כיתה ז - מתלהבים שחושבים שהם גדולים כי הם כבר לא ביסודי כיתה ח - מתלהבים שלא מבינים שגם הם מתלהבים ולכן יורדים על כיתות ז כיתה ט - יותר שקולים אבל עדיין (אני לא מבינה איך) עושים יותר שטויות כמו להשתכר להתמסטל ולהתחיל לעשן. ומכאן והלאה - חברה כיפים שמבינים טיפה יותר וכיף לשבת איתם. סיוני אני מצטערת אבל ככה זה כולנו היינו שם ואת תעברי את השלב הזה ותביני אותנו עוד שנתים... אבל בקשר לחברה בג´י כולם כיפיים..אני לא ראיתי שום טאג וונביז... יעד ש...לא משנה.

sivani

New member
שמעי בובה. את עושה פה הכללות!

אולי אני אחשוב ככה, אבל אני לא ינסה לשכנע את ניר להפוך את זה למסיבת 16+ עם תעודות זהות והכל-מתוך התחשבות!

double M

New member
בואי נעשה הכללות!!

אני בכיתה ט´ ואני לא שותה, לא מתמסטל ואפילו לא מעשן, וזה לא רק אני!! אני בטוח שרוב האנשים שאני מכיר לא מעשנים ובטח שלא מתמסטלים. זה סתם דבילי להגיד "כולם עושים ____" במיוחד לגבי סמים. כי אם תבדקי אחד אחד את האנשים שאת מכירה אני די בטוח שתגלי שזה לא באמת ככה. אולי ככה את היית בכיתה ז,ח,ט. אני ועוד הרבה אחרים לא!! בכלל אי אפשר לעשות הכללות של גיל כי יש אנשים יותר בוגרים ואנשים פחות בוגרים. אני במטיח לך שאני יותר בוגר מכמה וכמה אנשים בג´י ספוט, במיוחד אלו שמתמסטלים. מתן, שהיה רוצה להיות גבוהה בכמה סנטימטרים ואז לא היו מנדנדים לו.

sivani

New member
בדיוק! גם אני לא נוגעת בזה!

ואת יודעת בכלל מה מעצבן אותי? ההכללות האלה! אני בט´ ואני ממש לא כמו שאת מתארת אותנו, הטטניקים הנחותים!

lena r

New member
למה תסבירו לי למה

אחרי כול מסיבה אותו ויכוח שלא יגיע לשום דבר. אני לא מבינה את זה, תמיד ה"גדולים" יורדים על ה"קטנים" וה"קטנים" חושבים שה"גדולים" מתנשאים וחושבים את עצמם. תראו אנשים, אני בת 15 וחצי ורוב האנשים שאני מכירה בג´י גדולים ממני בשנה, שנתיים, סבבה אני נהנת לשבת ולהיות איתם במסיבות. אבל בדיוק באותו מידה אני אוהבת לשבת עם מתן DABLE M שקטן ממני בשנה ולדבר ולהכנס לרקוד איתו. אני לא מבינה למה ליכתוב שהזיניקים ככה והחטניקיים ככה והגדולים הם ככה. דייייייי כבר עם זה! מספיק, מה הקטע? וגם אם יש מישהו בן 13 שמגיע לג´י ונתקע בין הרגלים ותוקע פוזות SO WHAT ? זה מה שעושה לו טוב, אז סבבה שיהנה! לכם לא טוב אז תיתעלמו או שפשוט אל תבוא, אף אחד לא מחזיק אתכם שם! אני תמיד מגיע לג´י בגלל האוירה, יש שם אחלה אנשים ואני יודעת שלא משנה מה יהיה אני הולכת להנות. אני לא חושבת שזה קשור לגילים זה פשוט עניין של אווירה. אני לא רואה אנשים מתנשאים או כול דבר אחר, אני רואה אנשים שאוהבים את המוזיקה, אנשים פתוחים, לא מתנשאים ופשוט נהנים מהחיים! אני חושבת שכולנו, אבל כולם בלי יוצא מהכלל צריכים להודות לניר על זה שהוא מארגן ומתחשב בכולם. אז תודה רבה כי אם לא אתה אנשים כמוני היו מוצאים את עצמם נורא אומללים כרגע. תחשבו פעמים ודי לבכות לא טוב לכם אל תבוא! טוב לכם סבבה תהנו ותפסיקו להתלונן! בקשר למסיבה אתמול: נכון שהיו מעט אנשים אבל כרגיל נהנתי, המוזיקה הייתה נחמדה, האנשים היו אחלה ופשוט טוב כמו תמיד! בקשר למספר האנשים שהגיעו אתמול אני חושבת שזה בגלל שזה קרוב למסיבה בדינמו וגם בגלל שהייתה כבר מסיבה אחת בסוכות אז לא כולם יכולים לאפשר לעצמם שתי מסיבות [מבחינה כספית], לא נורא המסיבה הראשונה בסוכות הייתה מפוצצת באנשים, אז בטח גם ככה יהיה בחנוכה אז יהיה טוב בקיצור..אבל מה נעשה עכשיו? חודשים בלי מסיבה אני אמות!!!! טוב זה כבר ניהיה נורא ארוך אז סליחה על הזיבולים ותתחילו לפתוח ראש אנשים! לנה.

ג´י ט´ונג

לי לא מפריע שבאים אנשים מכל הגילאים המינים והסוגים. מימילא כל אחד מכם מסתובב עם החברים שלו אז מה איכפת לכם מהשאר? לי יש בעיה כפולה: אני גם מבוגרת וגם גבוהה והולכת עם עקבים, אז כשאני באה לפעמים לרקוד בג´י אני מתפדחת למה אני רואה את כולם מלמעלה (טוב חוץ מביגו). אבל באמת, זה לא הגיל שמשנה, ויש צעירים מאוד ומבוגרים מאוד שהם דמויות מפתח בסצנה. ממוצע הגילאים הוא ללא ספק *לא* 13 כמו שאמרו כאן, אלא 17. וזה בסדר. לגבי הדינמו: אני מסכימה בהחלט שתהיה הגבלת גיל ואני חושבת שזה מוצדק מאוד. הקהל של הדינמו לא ירצה לראות ילדים בהופעות שם ולא משנה עד כמה הם חמודים ואהובים עלינו. לדינמו יש אופי משלו וזכותו המלאה לשמור עליו. לגבי הג´י - אני מקווה שהוא ימשיך להיות מקום עליה לרגל לכולנו. חגית (שביום שישי תהיה לה יום הולדת 22.... )

מזל טוב

רק 22? זה לא היה 23? אגב, זה גיל פיזי או מנטלי? וואלה, את בגיל להיות חברת כנסת כבר!!! (נראה לי שזה 21 אבל שיהיה...) וואלה, תרוצי במפד"ל (מאנייקים פדופילים - רק שימוש בראשי תיבות אנשים, בלי שומקשר לשום דיעה), לדעתי יש לך סיכוי שם חחחחח די די, מזל טוב וזהו.. יום טוב וחג שמח!

volatile

New member
די להשמיץ את סנדי

אני בן 20 עם יכולות מנטליות של טופאקון אבל חפיף :)

אחי, זה לא יפה!

אתה רומז שלטופאקונים יש יכולות מנטליות נמוכות!? למה אתה מכליל?!?! וסנדי? לא יודע... כבר אמרתי לך אחי... אני במצב רוח שנון הבוקר..

למעלה