למה תסבירו לי למה
אחרי כול מסיבה אותו ויכוח שלא יגיע לשום דבר. אני לא מבינה את זה, תמיד ה"גדולים" יורדים על ה"קטנים" וה"קטנים" חושבים שה"גדולים" מתנשאים וחושבים את עצמם. תראו אנשים, אני בת 15 וחצי ורוב האנשים שאני מכירה בג´י גדולים ממני בשנה, שנתיים, סבבה אני נהנת לשבת ולהיות איתם במסיבות. אבל בדיוק באותו מידה אני אוהבת לשבת עם מתן DABLE M שקטן ממני בשנה ולדבר ולהכנס לרקוד איתו. אני לא מבינה למה ליכתוב שהזיניקים ככה והחטניקיים ככה והגדולים הם ככה. דייייייי כבר עם זה! מספיק, מה הקטע? וגם אם יש מישהו בן 13 שמגיע לג´י ונתקע בין הרגלים ותוקע פוזות SO WHAT ? זה מה שעושה לו טוב, אז סבבה שיהנה! לכם לא טוב אז תיתעלמו או שפשוט אל תבוא, אף אחד לא מחזיק אתכם שם! אני תמיד מגיע לג´י בגלל האוירה, יש שם אחלה אנשים ואני יודעת שלא משנה מה יהיה אני הולכת להנות. אני לא חושבת שזה קשור לגילים זה פשוט עניין של אווירה. אני לא רואה אנשים מתנשאים או כול דבר אחר, אני רואה אנשים שאוהבים את המוזיקה, אנשים פתוחים, לא מתנשאים ופשוט נהנים מהחיים! אני חושבת שכולנו, אבל כולם בלי יוצא מהכלל צריכים להודות לניר על זה שהוא מארגן ומתחשב בכולם. אז תודה רבה כי אם לא אתה אנשים כמוני היו מוצאים את עצמם נורא אומללים כרגע. תחשבו פעמים ודי לבכות לא טוב לכם אל תבוא! טוב לכם סבבה תהנו ותפסיקו להתלונן! בקשר למסיבה אתמול: נכון שהיו מעט אנשים אבל כרגיל נהנתי, המוזיקה הייתה נחמדה, האנשים היו אחלה ופשוט טוב כמו תמיד! בקשר למספר האנשים שהגיעו אתמול אני חושבת שזה בגלל שזה קרוב למסיבה בדינמו וגם בגלל שהייתה כבר מסיבה אחת בסוכות אז לא כולם יכולים לאפשר לעצמם שתי מסיבות [מבחינה כספית], לא נורא המסיבה הראשונה בסוכות הייתה מפוצצת באנשים, אז בטח גם ככה יהיה בחנוכה אז יהיה טוב בקיצור..אבל מה נעשה עכשיו? חודשים בלי מסיבה אני אמות!!!! טוב זה כבר ניהיה נורא ארוך אז סליחה על הזיבולים ותתחילו לפתוח ראש אנשים! לנה.