המסיבה בג´י

../images/Emo13.gif

חבל!! חבל שאת חושבת ככה על כל הילדים הקטנים תזכרי שגם את היית קטנה! אבל .. זה נכון .. מעצבן להיות עם אנשים שחושבים שהם איזה לא יודעת מה . אל תעשו הכללות ולא אני לא מתמסטלת ולא מעשנת ואני בכיתה ט´ ... ואני בוגרת יחסית לכל האנשים שבכיתה ט´. ו..זהו חן ששונאת שעושים הכללות!!

אנשים מספיק כבר!!!!!!!

אני אכתוב את זה רק פעם אחת: לפי דעתי ניר צודק ,נותן קצת לילדים ולבני 16-18 וקצת ל"מבוגרים". בקשר לקטע של טטניקים שמעשנים וכו´ זה דבר נורא לעשות כאלה הכללות, זה פשוט אדיוטי. בקשר למסיבות בג´י ולאנשים שם: תמיד כיף , האוירה פצצה וכל פעם שהייתי נהנתי אז מספיק עם הויכוח הזה כי לא מוביל לשום מקום. וחוץ מזה מה הקטע עם חברה שמתמסטלים??? אז אחרים שותים ומשתכרים ואחרים מתמסטלים , אין שום דבר רע בלהתמסטל והנקודה פה שכל אחד יעשה מה שטוב לו ומה שנוח לו ואם למישהו זה מפריע (ליאתוש) אז שפשוט ילך לצד אחר או משהו כזה............. סוף הסיפור בה ביי

fred -18

New member
חברה די תפסיקו לריב

חברה חברה די ועוד פעם די כבר טחנתם את נושא הגיל בג´י מספיק הקהילה היא קטנה אז כל מי שבא ברוך הבא רוצים לבוא בני 12 שיבואו כל עוד הם לא מפריעים לכם ואתן לא מפריעים להם אז רדו מהם ודי לריבים הפנימיים של כולכם פה כי זה אמור להיות פורום של כולם בלי ריבים ודי רדו מנושא הגיל של מי שבא לג´י תנו לכולם לחיות איך שבא להם הכי מצחיק זה הבני 15 פה שבוכים למה יש בג´י בני 13 אני גם בתור בן 18 וחודש יכול לבוא ולהגיד למה יש שם בנים ובנות קטנים ואני לא אומר כי הם לא מפריעים לי ואני לא מפריע להם אז די עם הקטע הזה תודה ביי אבי שלא מבין מה מפריע לכם

נטלי.מ

New member
לא רוצה לפתוח ת´ויכוח מחדש אבל שאלה

או שפשוט לא קלטתי או שלא יודעת מה..... בכל מקרה למה אנשים בני 18 שלא רוצים לבוא למסיבות של "הילדים" לא הולכים למסיבות של 18+????????????? מה ההגיון אז על מה מיתלוננים פה אל תבואו למסיבות שלא לגיל שלכם ביחוד כשאתם לא נהנים?!!? נטלי..

drak~o

New member
את לא קולטת

שאנשים מבלבלים במוח? לסוג כזה של אנשים קוראים ישראלי מצוי הישראלי המצוי מזבל בשכל כל היום ועושה ההפך ממה שהוא אומר או ממה שמבקשים ממנו. עכשיו ברצינות היא צודקת אם לאנשים לא טוב פה איתנו אז לכו לדינמו או לכל חור אחר שאתם יכולים ללכת. יש לכם ת.ז ואתם מעל 18 ילדים קטנים מפריעים לכם אז לכו למקומות של בני 18

למעלה