המסיבה בג´י

לסיכום דעתי על הג´י.(והתגובות) ../images/Emo70.gif

1. שימו לב מי אמר לישאני לא בסדר אנשים שקטנים מידי להכנס. וסופרים שאני מבינה למה הוא עושה את זה. 2.רוב הבני 16+ הסכימו איתי, ונתנו נימוקים כי הם הקהל שאמור להיות שם וכל המסיבות האחרונות בג´י שדיברתי עם אנשים שהיו הם אמרו לי דברים כמו "יש שם המון ילדים","ולא היה משהו"," או היה דחוס מידי". ולרועי אהרוני -( וכל שאר האנשים הכל כך צבועים שיודעים להגיד בפרטי משהו אחד ובפורום משהו אחר רק בשביל לצאת בסדר) דידידי לזיין תשכל, עלק כייף לך עם ילדים בני 13-14 במסיבה אני לא מדברת על הבני 15+ שזה כבר סביר. כאילו עם הזמן מגיעים יותר קטנים ואני יותר מתבעסת מהמסיבות וסליחה באמת שאני בת, ואני בגיל המותר תהרגו אותי,ומה אתם חשובים שביל 13-14 אני הייתי יוצאת למועדונים,לא כי גם לי לא היה לאן ותאמת לדעתי רובכם לא במצב נפשי לצאת למועדונים ממה שאני רואה! ואני רואב ילדות קטנות שהולכות קונות שתיה בקיוסק ואז יורדות לחוף ששם הבנים היותר גדולים מנצלים אותם, נראה לי רובכם יודעים על כמה מקרים שמבודברים, תגידו מה שתגידו לרוב הבנות הצעירות, זה לא רק גיל זה גם התנהגות,ואני לאמדברת בכלל על בנים קטנים כאלה מגעילים שנמרחים על כל דבר שזז,ומתלהבים כי הם עם בנדנה. אני מצטערת שאני זוכרת תג´י כולה לפני שנה, ותגידו שאני גדלתי בשנה ובלה בלה , אז מה לעשות כולנו גדלנו וראינו תג´י גודל,ולדעתי גודל ונהרס. במסיבות שנה שעברה היה לי כל כך כייף, אני מדברת על ציפיה למסיבות האלה וגם שנה שעברה הלכתי לדינמו אבל באמת בגלל החברים אהבתי תג´י,אבל מה לעשות שבסוף גם הכייף עם החברים נעלם בין ים של ילדים קטנים שממלאים את הרחבה. קיצר תגידו מה שתגידו לדעתי אתם צריכים לחכות שנה שנתים ולהגיע אז, אבל זו רק דעתי,ואני לא יכולה לכפות אותה על אף אחד לצערי, אני רק ידועת שמצד חלק מהגדולים ,חלק מהקטנים לא ממש רוציים. ושוב אמרתי באיחוד כי הם באים בכמות של 70% מועדון, ועם אתם רוצים לבדוק את זה שקובי וסופרים יבדקו תעודות זהות בכניסה אני מבטיחה לכם שלרוב אין. ואני לא רוצה תגובות כי בזה העברתי את הנקודה שלי, ואני ידועת כבר מה כולם יגיבו...

canabeez

New member
המסיבה בג´י

טוב אז ככה... לפי דעתי המסיבה הייתה דיי יבשה... תאמת אין לי מושג למה זה. הקיצר היה חמוד אבל משעמם... מוזיקה והכל היה מצויין אבל לא יודע אבירה מוזרה... ההופעות!!! !!!!!!!!!כבוד לבת-ימים!!!!!!!!!! ככה הכל פצייץ canabeez TCN

ng גבאי

New member
שוב פעם

1) לאתוש מותק בטח שהקטנים מתבכיינים אין להם לאן ללכת ואני מבין את זה כי אני גם הייתי בדילמה הזאת לפני חודש כי הייתי פחות מ16 האמת עד עכשיו חשבתי איך להיכנס לגי עכשיו אני במסוכה ה2 איך להיכנס לדינמו... 2) אני לא הסכמתי עם הדרישה\רעיון שלך אני חושב שזה דבילי לבקש מהקטנים לא להגיע תחשבי על הגי ספוט כעל ביית ספר כשמחזור של כיתה יב מסיים תמיד יבוא מחזור של כיתה ז למרות כל הבעס שכרוך בזה ולמרות שבדרך כלל הם קוץ בתחת (לא כולם) רק שכאן המחזור של יב בוחר שלא לבוא .. (= 3)עוד נקודה של ליאת זה השטויות שהקטנים עושים היא בהחלט צודקת פול ילדים קטנים שאני רואה בגי עושים דברים שאני בגיל 14 לא הייתי מודע לקיומם ובטח שלא חשבתי שאני אראה ליידי מישו עושה אותם (סמים עישון) דברים שאני חושב שאם הם היו קצת יותר גדולים\בוגרים הם לא היו עושים אבל זה באמת בעייה שלהם. ng

RunNGun

New member
הנה תגובה לגבי הויכוח על הג´י

יצא לי לקרוא את ההודעות ושוב אני נאלץ לטחון מים אבל אין מה לעשות... אתם עושים הכללות, בכיתה ט´ יש אנשים שעושים שטויות ומתמסטלים אבל רוב הראפרים שאני מכיר (ויש הרבה כאלה) שהם לא בדיוק בני 18 אלא בני 14-15 הם אנשים טובים מסודרים בראשם ובהתנהגותם אז כל מי שטוען שילדים בכיתה ט´ לא צריכים להיות בג´י ושצריך שרק אנשים בני 18+ יכנסו אז רק תדעו שה"ילדים" האלה (לקרוא להם ילדים זה קצת מוגזם) מרעננים את קהילת ההיפ-הופ הישראלית כי יש ראפרים צעירים שצומחים ומקדמים את הראפ הישראלי. לסיכום, ילדים בני 15 אינם בהכרח בלגניסטים. PEACE RunNGun

הבנתי עכשיו.... ../images/Emo24.gif

הבנתי עכשיו שפגעתי בכמה אנשים כולל מס´ חברים שלי במה שאמרתי אז אני מצטערת, מה שנאמר היה בכונה להעביר את המחשבות שלי לכלל הפורום ולא לפגוע בקטנים כי חלק ממכם שיצא לי הלכיר אנשים מקסימים, אומנם חלק לא. וגבאי צודק זה די עצוב שילדים קטנים באים למסיבות ומנסים לחכות את מה ש"הראפרים" עושים בלעשון,או לשתות אבל רועי אהרונ אמר שמהו שדיבר עלי אני לא יסביר לכם מה.. אבל בקצרה ס-ל-י-ח-ה במידה ונפגעתם ממה שמארתי, אני לא נוהגת לנסח את עצמי בעדינות ולפעמים נפגעים מזה, אני לא מצטערת על מה שאמרתי כי בכל זאת התכונתי לזה אלא על איך אמרתי, יום טוב לכולם. ( רועי מי יודע אולי ימי החיבוק עצים יחזרו) ליאתוש רגוע

חחח, מי יודע? אולי באמת.....

היית מאוד חביבה אז...
ובכל מקרה את חייבת לי תמונה עם עץ עוד מאילת! כבוד... ליאתו´ש (אחחח, הנוסטלגיה... חחח)

הסכמה מלאה עם ליאת .....

וואללה אני גם מגיע למקום הזה רק במשך שנה ועכשיו כמעט ולא יוצא לי בגלל הצבא , אבל איך זה שפעם בכמה זמן שיוצא לי להגיע , אני מגיע ונתקל בערימה של ילדים קטנים ואני לא מתכוון ל16 פלוס , אני פשוט לא מסכים לזה שבני 14 - 15 יכולים להיות ממש בוגרים ויכולים פשוט להגיע למסיבה וליהנות בלי לעשות שטויות . ילדים קטנים - סיבה שאני ועוד לא מעט אנשים שהגיעו פעם עכשיו ממש לא רוצים להגיע ... DCD CREW

RunNGun

New member
עוד פעם הכללות???

יש ערסים ויש נורמלים חלק מהנורמלים הם אנשים נפלאים שכיף איתם ושיוכלו להנות בג´י לא כל מי שמתחת לגיל 18 הוא ערס או בלגניסט!!!! PEACE RunNGun

volatile

New member
נו בחייכם

עם כל העדינות לכל האנשים האחלה בג´י. כשאומרים ילדים בני 13-14 לא מתכוונים להגיד שכולם פושטקים, אבל מה לעשות בגיל הזה יש פחות בגרות ועושים שטויות. מקום כמו מועדון שאלכוהול ודברים אחרים זמינים בו פחות או יותר הוא לא מקום לילדים, נקודה. מה קשה להבין בזה? זה ברור, ואני מקווה מאוד שניר לא יבין את זה על בשרו (או על בשר המועדון שלו) כשאיזה ילד יעשה שטויות. זה לא לעניין בכלל... פלג. דרך אגב הודעה אחרונה, אנחנו טוחנים מים.

lena r

New member
עוד הפעם...

אי אפשר ככה, די להתלונן! הקטע עם האלכוהול וילדות קטנות שמנצלים אותם נורא, אבל נורא לא במקום. קודם כול בשביל לקנות אלכוהול בג´י כן מבקשים תעודות זהות. 2. גם אם בן אדם בן 14- 13 שותה אלכוהול זה עניין שלו.3. כנ"ל לבנות קטנות שמנצלים אותן. מה הקטע? בסדר הם "קטנים" שעושים שטויות אבל זה החיים שלהם ומי אתם שתחליטו מה טוב בישבילם! את זה תשאירו לאמהות שלהם, בסדר! אז נכון שיש את בני ה18-16 שתקועים ואין להם מקום ללכת אליו, אבל מה לעשות ככה זה. בדיוק כמו שיש בני 13-14 שאין להם שום מקום חוץ מהג´י! איפשהו אני מבינה אתכם אבל זה כבר מוגזם!! אז מה עכשיו אני בת 15 וחצי ועוד חצי שנה אני כן אהיה על הרמה שלכם כי אני כבר לא "קטנה" ולא עושה שטויות. ובקיצור הכול בולשייט ודי לבכות כי בסופו של דבר זה החלטה של סופרים ולא אף אחד מכם [ואני מודה לו שהוא נותן לאנשים מתחת לגיל 16 להכנס כי בלי זה לא הייתי יודעת מה לעשות!]. בקיצור לא טוב לכם אל תבוא טוב לכם אז סבבה תבוא ותפסיקו להתלונן! אני אישית כול פעם אבל כול פעם נהנת בג´י ורוב הזמן זה בגלל האנשים והאווירה, לי טוב!:} לנה.

babe10

New member
ליאתוש....

לא יודעת איך בדיוק את קוראת מה כותבים לך, אבל אני מאלה שהגיבו נגד הטענה שלך, ואני קצת יותר גדולה ממך, בלי לדעת בת כמה את, אבל 31 עוד מעט, זה בטוח יותר, הרבה יותר ממך. ואת יכולה עד מחר להגיד שאת לא רוצה תגובות. כי פה זה פורום, ולא במה לנאומים של נפוליאון. אם בחרת לפרסם את המניפסטים שלך בפורום, על חברי הפורום, צפי לקבל תגובות מחברי הפורום. שוב, אם לא נאה לך אל תבואי, אבל מי את שתשללי את הזכות של ילדים לבלות? אם לי לא מפריע להגיע לשם, ולא לעוד כמה שאני ראיתי שהגיבו פה שהם מבוגרים יותר, הרבה יותר מ-16, ועדיין נהנים יותר במסיבות שלא מגבילים בהם את הכניסה, בואי תסבירי לי למה לך זה כל כך מפריע, ולמה את מנסה להרוס לאחרים. אולי זה כי את לא מזמן היית שם ומעצבן אותך שהנוכחות שלהם מזכירה לך שזה היה ממש לא מזמן, שאת בעצם מנסה להיות נורא גדולה אבל את ממש לא? ובת כמה את בכלל? כי בגרות בלשון עושים עד גיל 16, ועם איך שאת כותבת, עוד לא עברת אותה..

את פשוט מגניבה

אין לי מה להגיד לבחורה בת 31 שנכנסת לפורום של ילדים ! ואם את מגיע לג´י זה עוד יותר עלוב... עכשיו בכל מקרה את לא מכריה אותי ואת לא יודעת עלי כלום אז בבקשה ממך לא להגיב על הבגרויות שלי. וסתם בתור דרך אגב יש לי כבר בגרות בשלון דיסלקציה שזו מחלה לא קשורה לבגרות וגם את זה יש לי, וזה עצוב יל לראותב חורה בת 31 שצריכה לרדת עלי בפורום עלוב ועוד על מה? על שגיעות כתיב. ואני יגיד לך מי אני, אני חלק מקהל היעד שלפי ההזמנות אמור להגיע למסיבות אני חלק מקהל יעד שכבר לא מגיע לשם בגלל ילדים שלא אמורים להכנס. טוב נישבר לי מהויקוח הזה , ממך , ומחלק מהאנשים בפורום. אז תהנו ותמשיכו להצדיק שכרות של ילדים קטנים. הדחפות שלהם למועדונים שהם לא צריכים להיות בהם. ותמשיכו לרדת על השגיעות כתיב בהחלט שלא מזיז לי. ליאתוש

babe10

New member
צ´מעי.

עם כל הכבוד לבעיות האישיות שלך (ואני לא צינית, אני לא באה בטענות לבעיות של אנשים) אם היית כותבת קצת יותר לאט וחושבת על מה שאת כותבת אולי היו לך פחות שגיאות כתיב שלא קשורות כהוא זה לדיסלקציה. אולי היה לך זמן לחשוב גם על המה, ואולי גם היית משתמשת בפחות קללות ששוב לא קשורות לדיסלקציה. אז רבאק. אל תעשי מעצמך מסכנה במקום שאין לזה מקום. בעיה או מגבלה מאיזשהו סוג שלא תהיה לא מקנה לאף אחד זכות לפתוח פה ולקלל אנשים בפורום. גם לא לך. לגבי ההשתתפות שלי שתמוהה בעינייך - בפורום של הילדים - אז יש לי חדשות בשבילך, זה פורום מוסיקה שחורה. לא פורום ילדים. ואם אני נמצאת פה למרות הנוכחות המאסיבית של הילדים זה כי אני אוהבת את המוסיקה ואוהבת לקרוא ולהשתתף בדיונים עליה. על המוסיקה. לא על הילדים. בעניין ההגעה שלי לג´י - עם כל הכבוד לך - בגיל 18 הפסקתי לתת לאמא שלי דין וחשבון לאן ולמה אני הולכת. אני לא מתכוונת עכשיו להתחיל לתת דין וחשבון לך. אני לא מצדיקה שכרות של ילדים קטנים, ובטח ובטח לא שימוש בסמים או כל דבר מהדברים שאת טוענת שמתרחשים להם בחוף. נהפוך הוא. אבל תחשבי מה יעשו כל הילדים האלה אם לא יהיה להם גם את הג´י. יסתובבו ברחובות? ואז מה יקרה? מה שאני בסה"כ אומרת, ואולי קצת הגזמתי בטונים שהשתמשתי בהם, מודה, עצבנת אותי קצת, הוא שקצת קלילות בגילך לא תזיק לך. אני באה לג´י כי אני אוהבת את המוסיקה של סופרים. כי אני אוהבת את האוירה שם. בלי קשר לגיל . שלי או של הנוכחים האחרים. ואין שום סיבה שזה יפריע לי מי רוקד לידי כשאני רוקדת. אני לא באה לשם בשביל לצאת משם עם חברים. אני באה להנות בכמה שעות שאני שם ותו לא. אם את לא נהנית את לא חייבת לבוא. הפריע לי שאת מנסה להסית את שאר האנשים שכן נהנים. ולגבי ההיכרות שלי אותך או ההיפך - זה שאת לא יודעת מי אני, לא אומר שאני לא יודעת מי את. בלי להמשיך את הדיון המטופש הזה כי בסופו של דבר מי שיקבע יהיה רק סופרים - אין לי שום צורך או רצון להתחבר עם הילדים פה, כולל אותך, ובטח ובטח שלא לריב אתם. PEACE

kodgirl

New member
ילדה ככה:

1- די! איך זה מעצבן לראות את זה כל פעם, מה את לא קוראת עיתונים או משהו? עד עכשיו את לא יודעת שכותבים ויכוח ולא ויקוח??? 2- את בכלל לא מכירה את מירי כדי לדבר עליך ככה...מירי היא אחלה אישה שבעולם - אני חושבת שזו הברקה לשלב בין חיים עם מבוגרים ועדיין לשמר את חיי הנוער... הלוואי על כולנו בגיל 30 3- אין לי מה להגיד לך - פשוט אל תבואי - אחרי איך שדיברת עכשיו לא נראה לי שמישהו פה יתלהב עד דמעות לראות אותך.... אני מצטערת שהייתי בוטה אבל את התחלת (עד כמה שזה נשמע ילדותי) יעד.

G-spot(הערכת מצב) ../images/Emo18.gif

טוב אנשים אישית כבחורה שמגיע לג´י מהמסיבות הדי ראשונות של סופרים שהמועדון היה די ריק,ראיתי את המועדון מתמלא אנשים חדשים שהיה נחמד בהתחלה... אבל ( ובלי להעליב את הקטנים שבבפורום) מגיע לשם כל ילד בגיל 13 שאמא שלו נתנה לו 50 שקל. אני אישית חושבת שפעם היה לג´י קהל יעד של נגיד 15+ ועכשיו זה הפך ל13+ ועוד בכמויות. אל תגידו איזה אחד או שנים קטנים כמו שהיה בהתחלה, 70% מהחברה שמגיעים קטנים. בכל מקרה האוירה של המקום לדעתי נהרסה, פעם כל המסיבות היו בנויות על "גוד וייבז" בו נגיד, ועכשיו המקום דחוס בילדים קטנים וגם לא מנומסים כאילו איזה ילד מתנגש בך על הרחבה ויש דופק לך איזה פוזה של ואנבי ט´אג זה די עלוב. אה .. וכמובן יש את החברה שקטנים שמשתכרים במהלך המסיבה ואז מציקים לכולם בחוץ ...אררררר... למרות שהיה שיפור די ניכר במוזיקה שמתנגנת במסיבות היותר אחרונות. :) אבל באמת מי שהיה שם מההתחלה ,הרוב כבר לא מגיעים לשם. וניר אם אתה רואה את זה, זה לא בא בכונה להעליב זה בא בכונה להראות שאתה יותר מידי יד חופשים,עם הכמות שאתה מכניס לג´י שלפעמים אי אפשר לזוז,ועם הגילאים. שלכם ליאתוש מאוכזבת.

Aspasheshet

New member
מסכים עם כל מילה

זו הסיבה שאני החלטתי לוותר על שתי המסיבות של הג´י בסוכות. לא אישית לא יצא עדיין להיות שם אבל דיברתי עם אנשים שכן היו ובסוף ,אתמול בערב ממש לפני שעמדנו לצאת לג´י מישהו שאל אותי לאיזה גילאים זה ואז חשבתי פעמיים ואמרתי שעדיף ללכת רק לבויאקה בשלישי בדינמו. אני לא מבין למה הג´י לא עושה מסיבות ל18+ אבל אפילו למסיבות של 16+ אבל עם סלקציה רצינית ז"א שילדים בלי ת"ז לא נכנסים ,אני אבוא בכיף. מקווה שמישהו יקח את זה לתשומת ליבו. חג שמח.

babe10

New member
חייבת לתקן אותך... ../images/Emo62.gif

חייב להיות מקום שמשמיע היפ הופ ונותן במה לראפרים חובבים וגם מקצועיים שגם "ילדים" יוכלו להכנס אליו. וזה הג´י, ופול ריספקט על זה לסופרים. תראי/ה (?) מה קורה ביום שלישי הקרוב בדינמו כשיש הופעה של בויXקה והם מחמירים בטירוף לגבי גיל הכניסה, כנ"ל לגבי הגת רימון. מי שעבר את הגיל ה"מתאים" יכול ללכת לעוד הרבה מקומות. בשביל מי שעוד לא, יש את הג´י. זה המקום היחיד בשבילם כרגע. חוץ מזה - כל ששי יש מסיבות לג´י לגילאים מבוגרים יותר אז זה לא נכון שסופרים לא מארגן ערבים כאלה. ההערה הזו כנראה נובעת מחוסר ידע. שזה לגיטימי, ובשביל זה אני מתקנת אותך. חוץ מזה - אתמול לא הייתי אמנם בג´י, אבל הייתי שם לא מעט פעמים עם חבר´ה שהם בערך חצי ממני בגיל (ולא, אני לא מגזימה) ונהניתי, אז מי שזה מפריע לו, שיגיע לערבים של ה"גדולים". מי שזה לא מפריע לו, כמוני, שימשיך להגיע למסיבות של הצעירים. לדעתי, ודעתי האישית בלבד, יש המון קסם בכל החבר´ה הצעירים האלה, והם יודעים לעשות שמח הרבה יותר מהרבה מבוגרים אחרים שאני מכירה. מירי, שהיא לא לגמרי פדופילית..

DJ$upreme

New member
רק תיקון קטנטן

הבחור בן 18 (בקושי) ולכן לא יכול להכנס בימי שישי. אבל הוא כבר גדול מדי לדעתו בשביל להיות במקום אחד עם חברה צעירים. זו דעתו והיא לגיטימית, אבל הוא יכול ללכת לדינמו או לאינטרנשיונל באר. לדעתי כבן 30 המסיבות הכי טובות הן אלו שיש גוד וויבס ואף אחד לא מסתכל על הגיל אלא מתמקד במוזיקה; אני לא בא להגיד שיש לי עניין חברתי גדול במיוחד בקבוצת הגיל שהם חצי ממני, אני רק אומר שבלעדיהם אין סצינת היפהופ עברי, וזה הדלק שמניע את המסיבות ה"צעירות".

למעלה