המלחמה בעיראק

Mshapira

New member
מה שנכון נכון תקרא את ספרו של נשיא

תקרא את ספרו של נשיא אינטל העולמית (לשעבר) אנדי גרוב

Mshapira

New member
מה לעשות שאני יכול סימולטנית להתעסק

מה לעשות שאני יכול סימולטנית להתעסק עם הרבה נושאים במקביל ברם אתה היות ואינך מסוגל להתמודד עם התהיות והחיזוקים לדברי הרי שהינך מעדיף לענות ב"בלי לקפוץ מנושא לנושא" זה רק מראה את רמת פתיחותך ויכולתך/מוכנותך להתמודד מנטלית מול דברי ודיברי רבים אחרים בפורום הזה תיתבגר

ricardo18

New member
מצד שני, לפעמים יותר חכם לשלוט על

הפאניקה בקצת הומור אסקפיסטי.

Asaf p

New member
מה בבעיה שלך?

אני לא מוצא בכלל פסול בתוכניות טלויזיה הומוריסטיות במצב היום.

Asaf p

New member
יאללה אייסוייפר מה אתה משחק אותה

המלט, תתחיל לרקוד ..... מי שלא קופץ סאדאם ....מי שלא קופץ סאדאם.. מי שלא קופץ סאדאם ....מי שלא קופץ סאדאם.. מי שלא קופץ סאדאם ....מי שלא קופץ סאדאם.. מי שלא קופץ סאדאם ....מי שלא קופץ סאדאם.. מי שלא קופץ סאדאם ....מי שלא קופץ סאדאם.. מי שלא קופץ סאדאם ....מי שלא קופץ סאדאם..

מטרניך

New member
אני רואה שאתה וחבריך מתחילים

להיכנס ללחץ - בניגוד להורוסקופ שלך (ר' כרטיס אישי). זה טוב, כי זה אומר שאנחנו בדרך הנכונה.

smile2life

New member
אז זהו שכן

אני לא סובל טפילים לידי או עליי..... הפורום הזה שייך לחברי מרצ

אשרת

New member
אם כך, יותר ממחצית מהמשתתפים

צריכים למצוא את עצמם מחוץ לפורום.

שינילה

New member
אתה שוב חוזר על ה..."הפורום הזה

שייך לחברי מרצ"? תחליט, או שבעיניך כל מי שאינו חבר מרצ הוא טרול ו/או טפיל, או שאתה באמת מתכוון לטרולים שמציפים וכל כוונתם להפריע. לא כל כך ברור לי למה אתה מתכוון. מטרניך, בכל אופן, הוא ממש לא טרול. הוא אחד מהמשתתפים היותר משקיעים, נבונים וידענים בפורום הזה. וכשהוא נעדר מהפורום הוא ממש ממש חסר לי. זה שדעותיו אינן נעימות לאוזניך, לא הופך אותו לטפיל או לטרול.

Asaf p

New member
נראאאה לך הגיוני שאתה קורא למטרניך

טרווול???? מטרניך , הזהר, שים לב שהוא מפעיל עליך את השיטות שמוצעות בכתבה שהוא הביא. השלב הבא זה להתחיל להתחזות. אל תתפלא אם תמצא פה בקרוב עוד מטרניכים.....

yeshgvul

New member
הפעם טעית.הוא לא טרול ../images/Emo4.gif

SMILE אל תתעסק איתו, לטובתך. תן לי להיות קולט הברקים. אחרת גם אתה תהפוך למטרה כ"סטליניסט ותועמלן גבלסי". ותבין את האדם הזה. הוא מתוסכל מהמצב שאליו קלעו אותנו אפרטהייד, שלטון ההון וטרור. לא תמנע ממנו את האשליה שבוש יכתיב לפלסטינים ולערבים את ה PAX AMERICANA בנוסח שרון ובא לציון גואל.

Asaf p

New member
טעות, אתה זה שמתוסכל מהמצב שאליו

קלעו אותנו אפרטהייד, שלטון ההון וטרור.

yeshgvul

New member
אז אני מבין שאתה שמח ?

על "אפרטהייד, שלטון ההון וטרור". מעניין.

Asaf p

New member
ודאי, מאושר.

כסף משוק ההון, אדמות מארץ פלסטין, וטרור על העם העיראקי. יש מאושר ממני?

מטרניך

New member
ככל שנימוקיך נחלשים הפולמוס שלך

הופך לאישי יותר. זה לא בדיוק מעיד על היושר האינטלקטואלי שלך, שכדי להפוך בעיני עצמך ל'קולט ברקים' מסכן אתה נאלץ לסלף באופן גס את עמדותי. מעולם לא אמרתי ששאיפתי היא שבוש 'יכתיב לפלסטינים ולערבים את ה-Pax Americana בנוסח שרון'. תמיד קראתי לפלסטינים לנטוש את דרך הטרור, לזנוח את אשליות ה'שיבה' ולבוא למו"מ על שלום. דווקא אתה הוא זה שדורש כל הזמן 'התערבות בי"ל', בעיקר של ה'אירופים' (צרפתים, בלגים, גרמנים), כדי לכפות על ישראל שלום בתנאים שאינם מקובלים עליה. לא שמעתי אותך קורא למו"מ לשלום בין הצדדים ולהתפייסות בין העמים. גם לא שמעתי ממך פנייה לפלסטינים לחדול מהטרור. אתה כל הזמן עסוק בהשמצת ישראל ובהגנה על אויביה, כולל הרצחניים ביותר (חמאס, ג'יהאד, סדאם חוסיין). נכון שהגנתי על ראש הממשלה מפני השמצותיך ('פושע מלחמה' וכו'). אני מודה ב'אשמה' ואפילו גאה על כך. מי שכמוך תומך כל הזמן ברוצחים שפלים ומחפה עליהם הוא האחרון שרשאי להשמיץ ככה את שרון.

yeshgvul

New member
אני דורש דוקא התערבות אמריקנית

זה הדבר שחסר. ושוב שכחת את מה שקראת באתר שלנו (" יש גבול קראה מאז ומעולם לשאת ולתת עם הפלסטינים") השאלה מה אתה תעשה כשהלובי האונגליסטי והחברים של ביבי באייפאק יעבירו בקונגרס החלטה ש"יציאה מהשטחים היא איום קיומי על ישראל" , שאסור "לתת לטרור מדינה" , או משהו דומה, שיחשק את בוש (וממילא דעותיו קרובות לדעות אלה, כך שלא בטוח שצריך לחשק אותו). הא לך אתגר: הסתכל במסמך אילון נוסייבה. אתה מוזמן לחתום ולהצטרף לפעילות, ולהעמיד את עמדתך במבחן אם תגיע החלטת הקונגרס הזו (שיהיה ברור שרון לאודר, מורטון קליין, ריצ'רד פרל והחבר'ה לא אוהבים תכנית כזו) "אישים בולטים בפתח מקבלים מסמך נוסייבה אילון" : http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=274554

למעלה