המיפקד הלאומי

the first duke

New member
ציונטות זה מדינה יהודית-דמוקרטית ול

ציונות זה מדינה יהודית דמוקרטית ולא מדינה ששולטת במילוני פלשתינאים והופכת לדו-לאומית...מידת הציונות והיהודת של המדינה נמדדת באופייה וברוב היהודי שלה ולא בגודלה! יותר חשוב שתיהה מדינה יהודית עם רוב יהודי מוצק אך קטנה בשטח מאשר מדינה גדולה מעט יותר עם רוב ערבי שתהפוך לדו לאומית ואחר כך לערבית! איזה סוף יהיה לציונות אם נלך בדרככם של אף שעל? נגיע למצב של מדינה אחת בין הירדן לים עם רוב ערבי...האם זו ציונות?!

the first duke

New member
שאלה ראוייה אך לא סותר את המ שאמרתי

א) הערבים הישראלים הם רק 18-20 צאחוז מהציבור....עדיף בהחלט על ההצעה שלכם לשליטה בשטחים על עוד 3.5 מיליון פלשתינאים כך שיהיה רוב ערבי בין הירגדן לים...הגיון חשובני דמוגרפי... ב)ערביי ישראל ברובם אזרחים שומרי חוק שעל אף שאינם אוהבים את הרעיון של מדינה היודית הם מקבלים אותו דה-פאקטו(בפעול) ורק דורשים שוויון זכויות אזרחי....אם הם יזכו לשוויון כלכלי וחברתי רובם הגדול לא יהיו בעיה וישתפו פעולה באופן מצוין עם מוסדות המדינה... ג)אחוז הילודה בקרב ערביי ישראל ירד מאוד בעשרים השנה האחרונות וזאת בגלל הפיתוח הבכלכלי והחברתי שלהם מה שמוכיח שחייבים לתתצ להם שוויון הזדמנויות אזרחי....רובם יסכימו לחיות במדינה יהודית דמוקרטית שמכבדת את המיעוט הערבי ודואגת זלכויותיו ולשוויון כלכלי חברתי... ד) מה את אומרת על רמת הדיון והגידופים של העמק? למה אתם נותנים בימין יד לצורת דיון בהמית גסה ולא מכובדת שכזאת? כשדברו פה על המתנחלים ע\כעל פושעים הייתי הראדשון לדרוש שיורידו את זה אבל כשהעמק מדבר בצורה דוחה על המשאל הציוני ויורד לפסים אישיים ומכנה אותי מורפע שזקוק לתרופות בגלל תמכיתי במפקד הלאומי את לא אומרת דבר?

אשרת

New member
אתה לא צריך לקחת אישית אף אחד .

ואם לטעמך ההודעות של מישהו פה פוגעת בך, אתה מוזמן לפנות למנהלים פה, תאמין לי , שהם די קשורים לגולשים שלהם. :)

the first duke

New member
נכון אבל יש גבול לכל תעלול ו.......

טולהגיד למישהו "מופרע שצריך לקחת תרופות" ועוד על זה שהוא תמוך במפקדש הלאומי והביע את דעותיו זה חוצפה וגידוף מבחינתי...והוא אפילו לא טרח להתנצל, זאת תת-תרבות דיון אופיינית לימין הקיצוני.....לצערי הרב!

דבר ראשון

אני לא מכירה את העמק.. יתכן והוא לא התבטא כ"כ יפה.. הוא מייצג את עצמו. אבל אנא, נסה להבין! יתכן והוא חש כאב ותסכול נוכח ההתבטאויות שלכם! אני מאמינה שהוא לא התכוון למה שאמר, ואמר את הדברים מתוך יאוש.. לפי דיבריכם, בין כך ובין כך הערבים יהפכו את המדינה בסופו של דבר למדינה דו לאומית.. אני אגיד עכשיו התבטאות קשה, אבל היא מטיבה לתאר את המצב. הערבים שנימצאים בתוכנו נימצאים בכל מקום במדינה. והם לא חיוביים כלפינו, לכן אני רואה אותם כמו סרטן השולח גרורות, מה שיביא לבסוף לחורבנה של המדינה! א) אנחנו לא רוצים לשלוט על אף אחד. בגדה המערבית צריך לשלוט רק על הישובים היהודיים השייכים לנו. אני מאמינה שבסופו של דבר תקום מדינה פלסטינית, לצערי הרב, אבל עדיף שהיא תקום בגדה המערבית לירדן ולא תקום גם ברצועת עזה!! לא ירחק היום והם ירצו גם רצף טריטוריאלי בין הרצועה לבין הגדה, ומה נעשה אז?! הרי אנחנו מוכיחים להם שהם רוצים ומצליחים להשיג! ב) אסור בשום פנים ואופן לקדם ואף להעסיק ערבים! למה לבטוח בהם, כאשר הם מאמצים לעצמם זהות פלסטינאית שכולנו מסכימים שהיא אוייב לנו, למה להעסיק אותם כאשר אנו מסתכנים בהשתלטותם על המדינה? ראה את נציגיהם, שהם ערבים ישראלים לכל דבר, ראה איך הם הולכים למדינות אוייב, מעודדים אינטיפאדה ועושים עוד כל מיני פעולות נגד המדינה! למה לבוא לקראתם כאשר הם כ"כ עויינים?! ברגע שהם יהיו שווים לנו, הם יקבלו אותם זכויות כמו שיש לנו, לבחור ולהבחר לכנסת, הרי בעוד כמה שנים לא רבות מספרם יגדל בהרבה משלנו והם יוכלו להכנס לכנסת בכמות ממש גדולה - בשם הדמוקרטיה!! כבר עכשיו יש להם עשרה! חכ"ים ערבים!! ג) לגבי הילודה - אתה ממש לא צודק, כמות הילודה שלהם יחסית ליהודים הוא ממש ממש גדול! תיראה את היקף הבנייה הרחב שלהם באיזור כביש 6, וזה בגלל הילודה הגבוהה שלהם! אנא! אל תהיו כ"כ תמימים לגביהם!! אוייבים הם אוייבים הם אוייבים!! אין לבטוח בהם כלל וכלל!!

אשרת

New member
....

"ב) אסור בשום פנים ואופן לקדם ואף להעסיק ערבים!"--> במשפט הזה חשפת את פרצופך המכוער ואת החינוך שקבלת בבית או בתנועת הנוער שלך או בסביבה שבה את גדלת. על מנת להסביר את המשפט הזה השתמש בטיעונים "ביטחוניים" כביכול --> אני כבר הבאתי לך הוכחה שגם בקרב האוכלוסייה היהודית יש מי שמשתף פעולה עם המחבלים, לכן הטיעון הזה לא ממש מחזיק מים, מה גם --> שמדובר על אחוז מאוד אבל מאוד זניח בקרב האוכלוסייה הערבית , נתון די מפתיע לאור האפלייה שאנשים כמוך 'מעניקים' להם. אוי! יש להם עשרה חברי כנסת! אסון! טרגדיה! תגידי, את חושבת לפני שאת מקלידה את הדברים הללו?! הם אזרחי מדינת ישראל, יש לערבים זכות הצבעה וזכות לייצוג בכנסת, ומשום שהמפלגות הציוניות-היהודיות לא ממש דואגות לאינטרסים שלהם, אז הם מצביעים למפלגות הערביות (אשר לדעתי פוגעות באוכלוסייה הערבית עוד יותר, אבל זה לא הנושא). תפנימי - מדינת ישראל היא דמוקרטית! גם למיעוט פה יש זכויות על אפך וחמתך לשמחתי הרבה. ג. לכי למאה שערים, לכי לבני ברק, לכי לקרית שמואל. הערבים בקטע הזה הם פשוט החרדים והדתיים בקרב האוכלוסייה היהודית. עכשיו אני לא הבנתי מה הקשר לכביש 6. מה? לכפרים שם? לא הבנתי מה הבעיות שלך עם זה?

אשרת, לדאבוני את לא מסתכלת רחב

מה יצמח מהעסקת ערבים? אז הם יעבדו פה, יתרבו פה, ובסופו של דבר ישתלטו עלינו! ואני לא אחכה עד שיוכיחו לי את זה! תביני, זה לא מגזענות! זה לביטחוננו! הערבים לא מבדילים בין שמאלנים לימניים! אני לא אחכה עד שיצליחו במזימתם! אני לא בוטחת בהם! מספיק לי התקלויות אקראיות איתם כדי שיראו לי כמה הם לא נעימים! בקשר "לפרצופי המכוער". הגיע הזמן שאנשים יביטו נכוחה על המצב הקשה בארץ ולא יהיו תמימים. אני פשוט רואה את המציאות ואין לחוש אשמה בשל כך! יהודים שמשתפים פעולה עם מחבלים הם בוגדים במלוא מובן המילה אפילו אם הם מהישוב אדורה, אפילו אם הם מתנחלים - והם שיתפו פעולה עם מחבלים - הם בוגדים!! שדינם צריך להיות מוות!!!!!! לצערי המושג דמוקרטיה כ"כ מבלבל אתכם, שאתם מתקשים להבין שהם אוייבים! יקח הרבה זמן עד שתבינו את זה! לא אכפת לי שיהיה ח"כ אחד לענייני ערבים, שידאג להם בינתיים!

אשרת

New member
ענבל.

תמשכי לחיות בתוך עולם הקונספירציות שלך. ברגשות הנחיתות שלך ולהרגיש שכוללללללללם רוצים להשתלט עלינו. כל כך מצחיק לשמוע אחת שחושבת שהולכים להשתלט עליה עוד שניה, ומשתמש אחר שרוצה שבלייר יחזור ויכבוש את מדינת ישראל.
מדהים! לא יודעת אילו התקלויות היו לך איתם- אבל משלי לא היו טראומות :)

בכל זאת, עדיף להתכונן

ולצפות לגרוע מכל. אין לנו שום יתרון על הערבים. ההסברה שלהם מצויינת, קצב הגידול שלהם אדיר, יש להם את תמיכת העולם.. המצב שלנו לא מזהיר לעומתם, לצערי. ומי רוצה שבלייר ישתלט עלינו?! הוא מטורף!!

אשרת

New member
יש יהודי שרוצה זאת.

אין לנו שום יתרון על הערבים? טוב לדעת זאת. לשיטתך הצבא של צבאות ערב טוב יותר מצה"ל. אוקי.

izzyr

New member
כבר דיברנו על זה..

העובדה שמישהו לא מסכים איתך וחושב שלטובתה של המדינה צריכים לעשות פעולות שאת מתנגדת להם, לא הופך אותו לפחות ציוני ממך. לימין אין בעלות על הציונות כפי שלשמאל אין בעלות על הציונות. חשוב לשמור את רמת הויכוח.

איזה משהו טוב יצמח

משיתוף פעולה עם הערבים?!! בעבר הם תמיד פגעו בנו, גם בהווה, למה אתם חושבים שזה ישתנה?! אתם כ"כ תמימים שזה משהו!

izzyr

New member
אין קשר

את קופצת מנושא לנושא. אנו חלוקים בדעותנו הפוליטיות, אך זה לא עושה אותנו פחות ציונים. (ואגב גם לא תמימים, אנו לא חושבים שמחר העולם הערבי יתחיל לאהוב אותנו, זו לא הסיבה למה אנחנו רוצים לצאת מחלק גדול מהשטחים, אבל זה לא הנושא). חשוב שנשמור את רמת הויכוח ולא נתחיל להאשים אחד את השני בדברים אשר במהותם אינם נכונים.

st dragon flame

New member
אנחנו תמימים?

את מאמינה שהמשיח עומד לבוא רכוב על חמור לבן בגלל מה שכתוב באיזה ספר מלפני אלפיים שנה ואנחנו התמימים?! אני חושב שתפיסת המציאות שלך מעוותת במקצת...

the first duke

New member
גיא זה לא בסדר מה שאתה עושה.......

לא צריך לערבב פה אמונה דתית עם שנוא ההתנתקות....זה שחלק מהימין הקיצ נוי עושה זאת לא אומר שגם אתה צריך לעשות זאת....אל תזלזל באמונתם הדתית של אנשים ובתנ"ך שהינו ספר הספרים של העם היהודי מזה אלפי שנים...זה שאתה לא מאמין בו לא אומר שאתה צריך לדבר באופן מזלזל ופוגע. אני אדם מאמין ובכל זאת תומך בהתנתקות, זה לא סותר!

מי דיבר על משיח?

ואתה צודק, באמת אין טעם להאמין בכלום, נמשיך עם הריקניות של להיות בני אדם, בלי רצונות, בלי תקוות, בלי אמונות....

אשרת

New member
האם לשיטתך רק אדם אשר מאמין

בארץ ישראל השלמה ואשר שונא את כל מי שהוא לא יהודי - הוא האדם המלא? באמת יש לך בעיה בלקבל דעות של אנשים אחרים. מזכירה לי מקרה שההיה לי היום, היתה מישהי בצומת אשר חילקה סרטים כתומים, ולי ברכב יש סרט כחול, השרוטה הזאת, קראה לי נאצית! למה?! משום שאני מאמינה בדברים אחרים! האם כך יהודי מדבר אל יהודי?!

למעלה