המיפקד הלאומי

Haemek

New member
המומחים האמיתיים לבטחון הם אלה

שבעידודה של הממשלה עברו להתגורר בחורים מסוכנים ומפחידים, עם הילדים והאישה הפרטית, כדי להוות (למה שממשלת מפאי הגדירה) ה"חייץ" האנושי שישמור ויגדיר את גבולה של ישראל. אני כמובן מדבר על תל חי, מנרה, האון, עין גב וכמובן גוש קטיף. אלה הם האנשים שמבינים בביטחון, לא אלה ששלחו אותם. אלה האנשים שבנו בגוש קטיף חיים וחקלאות ופריחה. לפתע הם ה"רעים". והצפוניים הם אלה "הטובים", "רודפי השלום". מגוחך.

אשרת

New member
שאלה.

למה אתה יורד לפסים איישים בדיוק? אפשר לדעת מי זה הצפונים? אני עדין מחכה ללינק אשר יוכיח את טענותך לגבי השתמטות מהשמאל. בנתיים יש 63 סרבנים פושעים בעלי דעות ימניות בצבא אשר מסרבים. מקווה שהם ימצאו את מקומם בכלא הצבאי יחד עם הסרבנים שמשמאל. או שגם אתה עושה איפא ואיפא, ומעוות את המציאות כדי שתתאים לתזה שלך? שכל מי שלא ימני הוא אנטי ציוני או בוגד, או סתם מלקק לפלסטינים?

the first duke

New member
גם אנחנו כואבים זה לא תתירוץ ל.....

הכאב אינו תירוץ לירידה לפסים אישיים לקללות או גידופים וחסור תרבות דיון... אני כואב מאוד על מבצה של המדינה וכואב לי לראות את הציבור הדתי לאומי בחלקו הגדול משעבד את עצמו לנושא השטחים במקום לדבוק בערכיו המקוריים מתקופת קום המדינה ועד שנות ה70..כואב לי גם שישראל ממשיכה להשקיע הון בהתנחלויות למרות שידוע שרובן יםפונו בסופו של דבר(לא הגדולות שבהן)..אך האם כאב זהו תירוץ לפגוע ולהעליב?

st dragon flame

New member
אז מי כן ממוחה לביטחון?

מה, אריה "אמאל'ה עומדים להפציץ אותנו בגז חרדל וכולנו נמות" אלדד מבין בבטחון יותר מעמי אילון?

ממתי הדגנרלים של אוסלו מבינים

בביטחון? חוץ מזה, אריה אלדד הוא אלוף מיל', כך שהוא מבין "משהו" בביטחון, ביחד עם אהוד יתום, בני אלון, בוגי איילון, אפי איתם ועוד רבים וטובים.

the first duke

New member
אהה רק הגנרלים שלך מבינים בביטחון?

הרמטכ"לים לשעבר אהוד ברק(החייל המעוטר ביותר) וליפקין שחק וסגן הרמטכ"ל לשעבר מתן וילנאי והאלופים וראשי המנגוגנים שב"כ ומוסד עמי איילון ודני יתום, ופואד (תא"ל) ואלוף פיקוד מרכז לשעבר מצנע....כל ראשי מערכת הביטחון למעשה כמעט לא מבינים בביטחון אבל הגנרלים של הימיןה קיצוני אלדד ואפי איתם מבינים זה מה שאתה אומר בעצם!? אתה אומר שכל הצמרת הביטחונית לא מבינה כלחום בביטחון ורק זורעי הפאניקה שלך איתם ואלדד מבינים בביטחון רק כי הם בעדה הקיצנוית שלך?! אפילו יקיר הימין כרמטכ"ל, שר הביטחוןה נוכחי מופז הוא תומך נלהב של ההתנתקות...גם הוא לא מבין בביטחון פתאום?! פשוט מדהים הדמגוגיה שדלכם!

למה לא הבאת גם את יפתח ספקטור?

מה קרה? ספקטור היה אשף הטיס של חיל האוויר מאז ומעולם, הפיל יותר מטוסי אויב מכל טייס בהיסטוריה, ופתאום הוא מסרב לפגוע במנהיגי טרור פלסטיניים מחשש לחיי אזרחים. אז מה? האם הוא מבין בביטחון? אני בטוח שאתה מבין שחיסול ראשי הטרור הוא עניין חיוני למלחמה בטרור. אז הנה גם ספקטור, זולל הערבים הנודע, הפך לנמר מנייר היום. אז עכשיו תגיד שגם הוא מומחה לביטחון?
אהוד ברק, כרמטכ"ל ושר ביטחון היה הגרוע בתולדות ישראל. בתקופת היותו רמטכ"ל החיזבאללה המשיך להגביר את הטרור בגבול הצפון ללא תגובה נאותה של צה"ל ובמישור הפלסטיני, הוא נתן הכשר להכנסת כנופיות אש"ף לשטחים ומיתן את המלחמה בחמאס. כשר הביטחון (כאשר הוא היה רה"מ) הוא נכשל לחלוטין במלחמה בטרור. גם אמנון ליפקין שחק היה רמטכ"ל כושל שהיה שבוי בקונספציית אוסלו והמשיך במחדל בגבול הצפון עם האסטרטגיה הכושלת שלו. ומה עם בן אליעזר? האיש שנכשל לחלוטין במיגור האינתיפאדה הראשונה. עמי איילון היה לוחם קשוח בשייטת אבל כמפקד חייל הים הוא היה לא משהו. גם הוא וגם דני יתום נכשלו לחלוטין בהבנת הסכנה הפלסטינית ותמכו בהסכם אוסלו. נכון, כולם היו חיילים מוכשרים אבל כמפקדים הם היו פיאסקו והם היו אחראים על כישלונות צה"ל בשלושים השנים האחרונות. אתם בעבודה פשוט פתאטים. צוברים קבוצת דגנרלים כושלים שאין להם שום מצע ביטחוני, וקוראים להם "ביטחוניסטים". הציבור לא קונה את זה וימשיך לבעוט בכם בבחירות הבאות.

st dragon flame

New member
הלוואי שהיו לנו עוד כאלו

אני יודע שאריה אלדד הוא אלוף במילואים, אבל בהתחשב בסרטים שהוא הכניס אליהם את כל המדינה במלחמת המפרץ הלא הייתי מתגאה בו יתר על המידה. אני גם מכיר את ממוחי הביטחון של הימין, אבל אתה באמת רוצה השוואה?

the first duke

New member
פתאום הוא השתתק, הוא יודע שאין להם

הוא יודע שאין להם אנשי ביטחון ומומחי ביטחון ברמה של ברק,איילון,וילנאי,יתום וכו'......להם יש רק את מטורפי הצבא לשעבר, מומחי ההיסטריה במדים לשעבר......

איזה סרטים? סקאדים פתאום לא

התעופפו? פתאום לישראל הייתה הגנה אווירית מעולה? פתאום טילי הפטריוט היו יעילים? סדאם חוסיין מעולם לא השתמש בנשק כימי? סדאם חוסיין הוא לא דיקטטור מטורף?

the first duke

New member
עמי אילון בשוליים הסהרוריים?הצחקת א

הצחקת אותי........הדעות של המתנחלים הם בשוליים הסהרוריים, ההתיישבותב עזה שהייתה בעבר לצערנו בקונצנזוס נמצאת כבר מספר שנים(לפני ההתנתקות) בשוליים הסהרוריים....תתעוררו הגיע זמן שרטוט הגבולות ביםן ישראל למדינה הפלשתינית לעתיד....אם לא נעשה זאת עכשיו תקום כאן מדינה אחת בין הירדן לים(כמו שאתם רוצים) עם רוב ערבי גורף! זה מבוקשכם!?

the first duke

New member
כל הכבוד ויישר כח! מחזירים את הסומק

אתם מחזירים את הסומק ללחיי הרוב השפוי והדומם מדי....אתם מייצגים בחוכמה ובחריצות את הרוח הציונית של מחנה השמאל-מרכז ומציעים חלופה שפויה והדדית בין נציגות ישראלית לפלשתינית להסכם קבע! המפקד הלאומי הינו ההסבכם היחיד ההדידי בין נציגות ישראלית לפלשינית בכירה שבה מוותר הצד הפלשתיני על זכטות השיבה לתוך מדינת ישראל, שהגבול הברור מראש משרוטט בכאב אך אומץ( כולל אפשרות לחילופי שטחים) ושנקבע באופן מוחלט סוף השסכסוך ותום הדרישות משני הצדדים!

the first duke

New member
את מכחישה את קיום השמאל-מרכז הציוני

זאת שאלה(לא היה מקום סלימן השאלה)...... האם את לא מכירה בזה שיכול להיות רוב ציוני שיתמוך בהפרדות שלתי מדינות כשאר שלנו היא מדינה יהודית-דמוקרטית בעלת רוב יהודי מיוחס, זאת לעומת פתרון הימין הקלאסי של מדינה אחת בה אנחנו שולטים בפלשתינאים מה שמוביל לרוב ערבי ברור בין הירדן לים? האם ברק,פרס,ולנאי,פואד,ליפקין שחק,דני יתום,אפרים סנה אינם מספיק ציונים בעינייך? האם בעינייך רק מיש כתום הוא ציוני?! הציונות תוכל להתקיים אך ורק כאשר בציון תתקיים מדינה בעלת רוב יהודי מוצק, מדינה כזאת לא תתקים כאשר אנו שולטים במיליוני פלשתינאים.......

למעלה