המיפקד הלאומי

הוא אמר בהסכם.

הוכחות: "כל מי שמודיע בכלל לפני שהוא נכנס למשא ומתן על הויתורים שהוא מוכן לעשות, מראה על טירונות מוחלטת בניהול משא ומתן" (אריאל שרון, תעמולת בחירות בהתמודדות מול מצנע) "הפרדה חד צדדית כשהאש נמשכת, פירושו של דבר שויתרנו ולא השגנו שום דבר" (אריאל שרון, תעמולת בחירות) "תמורת שלום לדורות (ורק עבור שלום לדורות) אני מוכן לעשות גם ויתורים כואבים" (אריאל שרון, תעמולת בחירות) "דין נצרים כדין נגבה ותל אביב. פינוי נצרים רק יעודד את הטרור ויגביר את הלחץ עלינו" (אריאל שרון, 24.04.02) http://www.moetzetyesha.co.il/arti.asp?id=80 מודה, אני אישית מתנגד להתנתקות כי היא מנפצת את חלום א"י השלמה. אבל יש אחרים שמתנגדים בגלל העניין הביטחוני והדיקטטורה של שרון.

Haemek

New member
אז איפה אני קורא את ההסכם הלזה?

ובבקשה, בבקשה תסביר לי את המשפט הבא: "שרון היה נגד נסיגה חד צדדית מעזה. זו לא נסיגה חד צדדית" אז מה זה? מה זה? לי יש אולי שם יותר טוב: "זה תהיה בריחה מבישה ונואשת של צהל תחת אש, שתזנב בו". רוצים להתערב? "יש לשרון הסכם מפורט ומאוד טוב עם האמריקאים" רק לינק או הטכסט עצמו ישכנעו אותי שאתה לא מוצץ עובדות המכובע. לינק בבקשה. וגם אז, זה מאוד מפתה להתעלם מהאויב שטוחן אותך בקסאמים יום יום, אש מרגמות, ולתלות את יהבך בדוד סאם, כי "יש לנו איתו נייר חתום ומעכשיו הכל בסדר - הדוד סאם לקח את האחריות". פאטתי.

izzyr

New member
אני אנסה למצוא לך את זה

אני מעט עסוק אך אני אנסה למצוא לך את ההסכם. ואני מאמין ומקווה שלא תהיה נסיגה באש. אני מאמין שישראל צריכה להגיב בעוצמה נגד דבר שכזה. וזה בסדר אנו לא חייבים להסכים.

אתה חושב שאת השמאלנים

העובדות האלה מעניינות?! העיקר שהם משליטים את דעתם אפילו אם היא נעשית בדרכים נלוזות!!

אשרת

New member
בנתיים מי שחוסם כבישים,

מי ששופך שמן על הכבישים , יחד עם כוכבי נינגדה, מרים ידיים על כוחות הבטחון, וחושב שהוא מעל החוק, אלו הם אותם אנשי ימין. ענבל יקירתי, קראת את עיתון הסופ"ש? 62% בעד ההתנתקות. הייתי אומרת שדווקא לך יש בעיה קלה עם המציאות. ואם את רוצה לדעת למה יש עליה חדה? זה משום שלציבור נמאס מכם! נמאס מהטרור שאתם משליטים בכבישים!!!

יש סברות

שמי שעשה זאת הם פרובוקטורים מהשב"כ. עובדה שכל הקבוצות המתנגדות להתנתקות לא לוקחות אחריות על כך. ואני יודעת כי הם שלחו לי מייל וכתבו שם שכל פעולה כזו לא מייצגת אותם וזה בכלל לא הם.... האם מנסים להעליל על מועצת יש"ע??

izzyr

New member
ויש סברה......

שהחמא"ס וכבלל הרשות הפלשתנאים הם מהשב"כ, בכלל השב,כ מנהל את כל העולם. גם האנטישמים בארה"ב מאשימים את ישראל באסון התאומים, כי ישראל הרוויחה מזה. על פי שיטתך הטיעון מאוד הגיוני

אשרת

New member
:)

כבר יצא לי לשמוע קונספירציה שטוענת שלמעשה מי שרצח את רבין זה השב"כ ולא יגאל עמיר. אז קונספירציות זה נורא נחמד ואולי יכול לכסות מעט על תחושת האשם, אבל בינה לבין המציאות אין שום קשר. את כל הפרעות - מבצעים נוער הגבעות שלכם, פורעי החוק שלכם! ולא אף אחד אחר, מי שהורס לכם את כל הקמפיין - זה אותם פרחחים מה"בית הלאומי" שחושב שהכביש שייך לאבא שלו, והקשר בינו לבין שלטון החוק הוא מקרי במקרה הטוב, ולא קיים במקרה הרע! מי אמר שמדובר על נציגים של מועצת יש"ע? ונורא נחמד ששולחים לך מיילים - את יודע- לכתוב מייל ולשלוח אותו, לא עולה הרבה, במיוחד עם זה מיועד לכסת"ח.

מועצת יש"ע אמינים

ואם הם אומרים שזה לא הם, אז אני מאמינה להם. ואף אחד לא מרגיש אשם. אז שמו שמן ומסמרים על הכבישים. ביג דיל. האנשים האלו הולכים להיות מגורשים מביתם!!! אז שהתל אביבים ירגישו קצת אי נוחות, אז מה!!

אשרת

New member
ביג דיל?!

את לא שמעת על זה שרכבים יכולים להחליק משמן? לגרום לתאונות ולפצועים ולהרוגים? זה ביג דיל?!?! אני פשוט בהלם ממך. לא מדובר על חוסר נוחות כזה או אחר, ואני כבר לא מדברת על הפן של החוקיות --> מה שמעיד שיש גם עבריינים יהודים ועוד חובשי כיפות ולובשי חצאיות. מדובר פה על סכנת חיים!! אבל זה כנראה לא ממש מעניין אותך...

מעניין אותי!

ואני בעיקרון נגד! אבל תחשבי על זה שאף אחד לא שם על המתנחלים! הם מסכנים! כל הזמן רק מחפשים אותם!! די, תעזבו אותם כבר! מסכנים, ההתנתקות במילא תתבצע... כולכם שמים פס עליהם.

אשרת

New member
ממש מסכנים.

אם כולם היו שמים עליהם פס, אז בתי המשפט היו הרבה יותר מחמירים איתם, וכנ"ל השוטרים וכל מערכת הבטחון והצדק. אבל משום שכולם מנסים להיות סימפטיים ואוהדים אז לא נוקטים נגד המפרעים יד קשה. שנית - הפיצויים שכולנו , כחברה , הולכים לתת להם, לא נחשבת עבורך?

the first duke

New member
אני שומר מצוות ותומך ביציאה מהשטחים

לא חייב להיות קשר בין שמירה על הדת או אפיקורסיות לבין אג'נדה פוליטית....לא כל הכיפות כתומות(רק רובן לצערי) בדיוק כפי שלא כל החילונים כחול-לבן....... אני גאה להיות במיעוט (בקרב שומרי המצוות) מבין האנשים המאמינים שכן תומכים בפתרון של שתי דמינות לשני עמים ובהפרדות מהפלשתינאים למען עצמו...

למה? ליד עזריאלי היה מחלק סרטים

דתי ושתיים חילונים. אה, והיו שם גם אנשי "שלום עכשיו", שמרכולתם לא זכתה לביקוש גדול.

Haemek

New member
כל כל הרבה גיבוב במשפט כה קצר

"על הבנה בטחונית רחבה ושפויה". אתם ממש מאוהבים בעצמכם ובכמה שאת חכמים ושפויים, נכון, מיעוט הזוי? הייתי רוצה לראות שפעם מישהו יכתוב משהו כמו "אני לא מבין דבר בביטחון ואני מופרע לגמרי". במקום זה אנחנו מקבלים אנשים שמאוד מאוד מעריכים את עצמם, נכון שהם בשולים ההזויים, אבל הם מאזה חכמים...

st dragon flame

New member
לפחות תדע על מה אתה מדבר

בראש המפקד הלאומי עומד עמי אילון, אלוף במילואים וראש השב"כ לשעבר. אם הוא לא מבין בביטחון אז מי כן?!

Haemek

New member
כבודו של עמי איילון במקומו מונח

ברק היה רמטכל, מפקד הסיירת ועוד ציונים לשבח, ותראה לאיזה חור עמוק השוטה הכניס את עם ישראל. מה הנקודה? אם הוא היה בצבא, הוא מומחה לבטחון? ראינו כבר מטומטמים כראשי ממשלה (למעשה, רוב השוטים היו בצבא קודם).

the first duke

New member
שכחתם המומחים לביטחון זה מרזל ובן ג

ובן גביר...המומחים הכתומים לביטחון זה המרזלים, הבן גבירים,נערי הגבעות ההזויים...איך אתם מעיזים לאמר שהשמאל-מרכז הצינוי מנותק מהביטחון?! זה שאנחנו רואים כמה צעדים קדימה ולא רק במעסות הנקמה של הם הנחיתו עלינו ננחית עליהם לא אומר שאצלנו לא מבינים בביטחון...להזכירך: אהוד ברק(רמטכ"ל המעוטר ביותר וכן מבין גדול ובין לאומי בביטחון), מתן צוילנאי(סגן הרמטכ"ל ומגיבורי אנטבה לשעבר), דני יתום(ראש המוסד לשעבר), עמי אילון(ראש השב"כ ואלוף לשעבר), עמרם מצנע( אלוף פיקוד מרכז לשעבר), פואד בן אליעזר(תא"ל לשעבר) ואמנון ליפקין שחק(רמטכ"ל לשעבר) לא בדיוק כתומים, אם אתה והחבורה שלך במינים יותר בביטחון מהם אז אני דלעת! תפסיקו כבר לנכס לעצמכם את ההבנה בביטחון, אתם המיעוט ולא הרוב תקלטו! נכון שמפלגת העבודה במצבה הנוכחי הינה מדולדלת ועלובה גם מבחינה ציבורית אבל דעותיה והאמונה בשתי מדינות לשני עמים ניצחו! אזרחי שיראל ברובם הגדול והגורף רוצים לצאת מרצועת עזה ומרובם הגדול של השטחים כך לפי כל הסקרים של כל המכונים וזו עמדה עקבית כבר כמה שנים, גם במשך האינתיפאדה. אזרחי ישראל תומכים בהמשך הלחימה בטרור אך בניגוד למיעוט (הלא קטן) שלכם הם מבינים שאין פתרון זולת הפתרון המדיני ושמי שמתנגד היום למידנה פלשתינית בשטחים יקבל בגלל הדמוגרפיה מדינה אחת בין הירדן לים עם רוב ערבי בשנים הקרובות מאוד!

למעלה