המיפקד הלאומי

אתם בשמאל כניראה באמת לא מבינים

אין ארץ ישראל השלמה!! זה בלתי אפשרי כרגע! כרגע חשוב לשמור על מה שיש ולא לתת עוד חבלי מולדת לאוייבים! לא בעתיד הרחוק מאוד, ובטח שלא בעתיד הקרוב לא תהייה לנו ארץ ישראל השלמה (מהפרת עד הנילוס). אפילו קיבלתי את העובדה, שתקום מדינה פלסטינית... על הגדה המערבית. עד שנימצא להם פיתרון אחר, למדינה אחרת. אבל לשם מה לתת את גוש קטיף?! ואף אחד כמובן לא שונא אף אדם לא יהודי. מותר לא לאהוב אנשים עויינים, גם אם הם נוצרים מבריטניה... מי שאוהב אותי אני אוהב אותו בחזרה. (מעויינות צריך להזהר..). זה לא בסדר שככה יהודי קורא ליהודי. זה רע מאוד. אבל זה ויכוח כ"כ לוהט וכ"כ יצרי.. שכל אחד פשוט לא שם גבולות לפיו. גם אני שומעת משמאלנים דברים ממש לא סימפטיים. נאצית, פאשיסטית, היטלרית, יודונאצית, מישהו הציע לתלות את גופתי בכיכר רבין.... שמעת אותי מתלוננת? וזה רע מאוד, שלא תחשבי...

אשרת

New member
יקירתי.

אני כבר חצי שנה טוענת פה, שאין מקום בשום צורה שהיא! להשתמש בביטויים שכאלו גם לא בויכוחים פוליטיים, מה שעושים זה הורדת האסון הנוראי של השואה לרמה של זנות! אני בחיים שלי לא אקרא ליהודי נאצי, יודונאצית וכדברים כאלו, זה מחוץ לתחום. אבל אם את היית קוראת גם בפורו יחד, אז היית נפגשת עם משתמש בשם אדטו ובשלל כינוייו שהוא , כאיש ימני, מרבה להשתמש בביטויים הללו כלפי כל מי שחושב שאוי, גם בקרב היהודים יש פושעים! כמה נורא! ממש שווה ערך לנאצי!! מי שצריך להשתמש בביטויים כאלו, כולל "הייתי תולה את גופתך ב...", הוא איש קטן חסר יכולת ביטוי מינמלית וכבוד מינימאלי לאחר!

st dragon flame

New member
קישוש

העובדה שאני לא מאמין בדת שלך לא אומרת שאני לא מאמין בכלום. ההפך-האמונות והדעות שלי הן בעלות בסיס נרחב הרבה יותר מאשר הדת היהודית.

מבחינתך אין תועלת ביהדות

אם אני לא אאמין ביהדות במה אני יאמין? זו המהות שלנו. זה אנחנו. זה עדיף מאמונות אחרות שטחיות... בכלל זה כל הזהות הנפלאה שלנו. אנחנו יהודיים, ישראלים, ציוניים. זה נהדר!

אשרת

New member
לא...

אנחנו קודם כל בני אדם, ציוניים, ישראלים ואחרי זה אולי אולי יהודים וגם זה אם אנחנו מאמינים בדת.

אשרת

New member
להיות בן זה להיות בן אדם.

יהדות זאת דת, לא משהו שעומד בפני עצמו.

st dragon flame

New member
שבעים פנים לתורה...

בתורה אומנם יש אמירות הומאניות, אבל גם דברים גזעניים: יש לחסל את עמי הארץ ואת העמלקים, נביא שקר ומסית לעבודה זרה צריך לסקול, קיום משכב זכר או משכב בהמה הוא עונש שדינו מוות וכו'.

מה אתה מבין מהחיים שלך?

אתה פשוט בנאדם רגיל, שאין לו היכולת להבין דברים רבים ועמוקים בתנ"ך... בדברים שאין לך מושג בהם עדיף שלא תדבר.

st dragon flame

New member
ואת מבינה?

כתוב בתנ"ך בפירוש שצריך להוציא להורג בסקילה אנשים שמסיתים לדת אחרת. יש לך דרך אחרת לפרש את זה? אם תוציאי את הראש שלך מהאדמה ותחשבי כשאת קוראת אולי תצליחי להבין מה זה אומר...

st dragon flame

New member
הצעות

קודם כל את יכולה להאמין בנצרות, באיסלם, בדת ההינדית ועוד-לא חסר במה להאמין. מאיפה בדיוק באה לך החוצפה לקרוא לאחת הדתות הנ"ל שטחית? את מכירה אותה? בנוסף לדתות, את יכולה להאמין בשיוויון בין בני אדם, בפציפיזם, בפאשיזם, בקומוניזם, בתורת הגזע, בהומאניזם, בסוציאליזם ובעוד אידיאולוגיות שונות שפותחו ע"י טובי הפילוסופים והוגי הדעות שהיו לעולם הזה (חלקם ד"א יהודים כשרים)

זו האמונה שלי

ואין לך שום זכות לבקר אותה!
אם אני לא יאמין ביהדות, משמע אני לא קיימת! סתם אדם ריקני, שחי חיים השרדותיים, ביולוגים לחלוטין, אדם חסר מהות וחסר תקווה...

st dragon flame

New member
ומה עם האמונה שלי?

אני מזכיר לך שההודעה שלי באה בתגובה להודעה שלך שבה אמרת שהאמונות שלי נובעות מתמימות, אז בבקשה-נאה דורש, נאה מקיים. שלא נדבר על זה שבמשפט הבא שלך את פוגעת באמונתם של רובו המוחלט של העולם (חוץ ממליונים בודדים) שלא מאמין ביהדות. חוץ מזה-בטח שיש לי זכות לבקר את האמונה שלך. אני לא אומר לך לא להאמין, אבל זכותי להביע ביקורת על מה שאת מאמינה בו. ודי כבר עם הדמגוגיה הזאת על החילוניות-לך יש את הרמב"ם, הרמב"ן, רש"י, קארו וכו'? לי יש את אריסטו, זאן זאק רוסו, דקארט, שפינוזה, מארקס וכו'-אז אני בהחלט יכול להגיד שחיי הם בעלי מהות גדולה מאד ובעלי תקווה. תאמיני לי שהחיים החילוניים מלאי תוכן, את פשוט רואה מה שאת רוצה.

איזה מין יהודי אתה תגיד?!

אדם שלא מחשיב עצמו יהודי (כי הוא לא מאמין בתנ"ך ובאלוהים), עוד יגיד לנו, ליהודים שיש להם הזכות לחיות כאן בתור יהודים, במדינת ישראל, לפנות חבלי מולדת ששייכים לנו מעצם זכותינו כיהודים?! חוצפה שאין כדוגמתה.

st dragon flame

New member
יהודי זה לא רק דת

היום היהדות היא לאום. העובדה שאני לא מאמין באלוהים לא הופכת אותי לפחות יהודי (מבחינה לאומית) ממך, תתמודדי עם זה! מה לעשות ש"חבלי המולת" שלך מאוכלסים באנשים שלא ממש שייכים לעם שלך, ושלא רוצים לחיות תחת השלטון שלך...

למעלה