המבורגר כשר לפסח

deathcaster

New member
כן, קרא שוב מה שכתבתי

ואם אתה חילוני שמאמין במסורת היהודית, כן יש לי בעייה עם זה שאתה אוכל בפסח, לא שאני הולך לשכנע אותך לעשות אחרת, נהפוך הוא... אני שמח שאתה מורד במסורת פרימיטיבית, ילדיך רק ירוויחו מכך...

אבל אם אתה קורא לעצמך מסורתי, אתה צבוע.

אם אתה חילוני לא מסורתי.. מבחינתי תאכל בפסח פיתה עם גבינה ובייקון ואפילו תברך על כך: "ברוך המוציא פיתה מן הפריזר"

בתיאבון.

rachel437

New member
אחת הסיבות

שהפסקתי לכתוב כאן זה בגלל אנשים כמוך שאוכלים חמץ בפסח וגבינה עם בייקון (סותם את העורקים) ולא מתביישים בזה.
בגלל אנשים כמוך משיח לא בא ואפילו לא מצלצל.
בברכת חג כשר ושמח.
הרבנית רחל.
נ.ב. עוד סיבה שאני לא כותבת כי אין לי זמן.

rachel437

New member
אני באמת צדיקה

בגלל שאני לא סומכת על הכשרות של המצות אפילו פירור מצה לא בא לפי הפסח הזה.

rachel437

New member
חג שמח גם לך

אחרי כל כך הרבה זמן בפורום הטמא הזה את עדיין מאמינה?

אסננוש15

New member
עדיין

לא מאמינה שאי פעם איהפך ללא מאמינה
(משחק המילים)

מליוני אנשים טועים?!

אבל עזבי, כיף לקרא את ההודעות שלך. אני מאוד אוהבת ציניות מתובלת בהומור (שזה סגנון ההודעות שלך) גם אם לא מסכימה עם האתאיזם בכללי. שמחה שחזרת.

rachel437

New member
צדיקה באמונתה תחיה

מליוני אנשים טועים?! לא.בליוני אנשים טועים.

אני צינית? חס ושלום. כל כוונתי היא לעשות נחת לבורא יתברך.

RonspotNL

New member
סליחה שאני אומר את זה אבל את חולנית

ובעלת דמיון מפותח אולי המשיח שהבטיחו לך הוא שקר שטפו לך את המח עם שטויות ואת מאמינה בעיניים עצומות לשטויות האלה אני אוכל חמץ בפסח וגבינה עם האם והעורקים לא סתומים לי תודה רבה לא רוצה חג כשר וגם לא לאכול כשר (וגם אני לא חוגג את החג שנים ככה שהחג הזה יכול ללכת לפח מצידי)

rachel437

New member
סובלנות

זה לא יפה לקרוא לאדם חולני רק בגלל אמונתו. רוב העולם מאמינים. האם כולם חולים?

RonspotNL

New member
כ ן ! מי שמאמין בחבר הדמיוני כמו ילד קטן

הוא חולה נפש! מי שמאמין במשהו שלא קיים הוא חולה נפש אלה ההגדרות של חולה נפש

RonspotNL

New member
זה פשוט

אם משהו קיים או היה קיים אפשר גם להוכיח את זה בצורה כזו או אחרת יש ראיות והוכחות כל עוד אין הוכחות זה נשאר בגדר דמיונות ואמונות לא יותר מזה !( והחוקים הדתיים החולניים בישראל מבוססים על אותן אמונות מגוחכות ולא מבוססות )ולאמונה הדתית החולנית אין הוכחות שיש אלוהים וכולנו יודעים שהתורה היא ההארי פוטר הראשון בהיסטוריה ולמה? כי אישה לא יכולה לצאת מגופו של גבר (וגם אם זה קרה ואני בספק גדול זה גילוי עריות כי אם היא יצאה מגופו של גבר הם בעלי אותו הדם) נחשים לא יכולים לדבר ,ורוצח שרצח את אחיו( הסיפור של קין והבל) לא יכול לעשות ילד עם האויר וזה רק בהתחלה של התורה בספר בראשית אז אם ההתחלה של הספר הזה לא הגיונית ולא מציאותית איך אפשר להאמין בשטויות שבאות אחרי הסיפורים הדמיוניים האלה ?

deathcaster

New member
נחמד, אך לא תשובה עניינית לשאלתו

התשובה העניינית שצריכה להיות היא: אינני יודע שאלוהים שקר כלשהו... אינו קיים, אבל אני כן יכול להגיד שהסבירות שקיימת כזו ישות היא בערך כמו הסבירות שקיימת מפלצת ספגטי מעופפת/ קנקן תה של ראסל/ חד קרן וורודה בלתי נראית בשמיים.

כל מה שכתבת אינו קשור לשאלת קיום/ אי קיום האל...... אלא טרוניות כנגד האגדה שרבים מכירים כספר התנ"כ.

וכידוע לכולם, יש תהום ענקית בין מושג האל ובין ספר קודש שמייחס את אותו אל אליו.

למעלה