המאה עונה 7 פרק 12🔥

מצב
הנושא נעול.

LeAnnDylan

Well-known member
אבל אכן כמו שאמרת עכשיו הוא נפטר מהכלב שלהם. בהודעה המקורית כתבת שהוא הרג את הכלב וזה כבר לא דווקא נכון. (יותר הגיוני שהוא פשוט מסר אותו)
הוא פשוט נשמע לי מרושע כזה שישבור לכלב את הגולגולת עם פטיש שניצלים ואז יספר לבת שלו ש"מינקס מצאה לה בית אחר"

LeAnnDylan

Well-known member
אבל זה יהיה מעניין אם קאדוגן יזכר בגלל זה שהאבן יוצרת תדרים שהאוזן האנושית לא שומעת. אז רייבן תמציא איזה גיזמו שבעזרתו יוכלו לשמוע את התדרים האלו וככה יפתחו את האבן וכולם יוכלו ללכת לדרכם בשלום
נו אבל זו הייתה התיאוריה שלי עם גבריאל!! מה אתה גונב תיאוריות, זורק אותן על רייבן וקורא להן שלך|שפם|

היה כתוב שהוא התחתן עם השחקנית שמשחקת את אקו
הם לא נשואים. למעשה הם אפילו כבר לא ביחד. אבל הם כן יצאו לתקופה מסוימת.
בגלל שהו היו בשטח שלהם.
מזה הטמטום הזה??! פננס זה לא שטח שלהם!! הכוכב היחיד ששלהם זה בארדו. הם לא יכולים פשוט להכריז dibs על כל הכוכבים במערכת השמש. מזה הטמטום הזה?! זה שהם משתמשים בכוכב אחר לפח אשפה וכוכב אחר כדי לתת עונש לא אומר שהכוכב שייך להם. הם לא גרים עליו, הם לא מתחזקים אותו, הם רק מנצלים אותו לצרכים שלהם. (ואחד הצרכים הפסיכוטיים שלהם זה להשליך מישהו לאבד את שפיותו במשך 5 שנים כי לא שמר שבת) אז בבקשה בוא תגיד לי שוב איך הם אנשים הרבה יותר טובים משלנו... פףף
אם את ודילן הייתם בנעליים של קלארק, ופשוט הייתן מגיעות לכוכב לכת שבו יש מנהיג כת מטורף שרוצה להשתמש במשהו כדי לפענח קוד סודי במכונת טלפורטציה כדי להביא את חזית אחרית הימים - לא הייתה לכן שום סיבה לא לתת לו את זה.
או לפחות לא מספיק סיבה כדי לסכן את החיים של החברים שלכן.
אתה צריך לעשות הפרדה בין שני הדברים שאמרתי.
אני לא הצלחתי להבין מההודעה שלך אם אתה מדבר בתור צופה או בתור דמות בסדרה ולכן הגבתי לשתי האופציות. הזאת עם בקה היא מן הסתם אליך כצופה.
בסדרה, מה שהם יודעים זה שהאבנים האלה, והאנשים האלה לקחו את אוקטביה ושות' ל-5 שנים. עשו ניסו לעשות להן שטיפת מוח, כדי לגרום להם להאמין באיזו מלחמה אחרונה שתשמיד את המין האנושי. הם קיבלו טעימה קטנה ונוראית מזה עם המוות של דיוזה. קלארק אומנם לא הייתה שם, אבל היא אובייסלי שמעה סיפורים (בגלל זה ג'ורדן מתיימר לדעת מה קרה שם).
הם יודעים שבלאמי עבר איזשהי חוויה דתית ששינתה אותו לגמרי. קלארק רואה מה חבורת האנשים האלה עשו לכל האנשים שהיא אוהבת ובאיזה אמצעים נקטו (כל אלו שניסית להפחית מערכם) ואני פשוט לא רואה שום סיבה בעולם שהיא תרצה לעזור להם. אני לא מבינה איך אנחנו לא רואים את זה באותה צורה.
הבעת בעבר כבר תסכול מזה שהחבר'ה שלנו לפעמים מסרבים לעבוד עם מה שנראה הגיוני כדי לשרוד, דוגמה טובה בקטע של קלארק זה כשהיא חשבה שרק היא ומאדי נמצאות על כדור הארץ וסירבה לשתף פעולה עם דיוזה בתחילת העונה כדי שתאפשר לשתיהן לחיות, כשלא הייתה לה שום סיבה לחשוש שהם (דיוזה והאסירים) ינסו להרוג אותן. אבל הפעם אני לגמרי מבינה את קלארק. היא אולי לא מאמינה במה שהם מאמינים, או אפילו במה שבלאמי אומר לה, אבל הם ראו למה ה-WMD יכול לגרום עם טיפה אחת ואם המלחמה האחרונה, או מה שזה לא יהיה שהם רוצים את הקוד כדי להתחיל, עלול להסתיים ככה, ברור לי לגמרי למה קלארק מסרבת לעזור להם.

ובה האשמת אותו בדברים שהוא עשה וגם בדברים שהוא לא עשה
סליחה, בלאמי אחראי לכל הדברים שהאשמנו אותו בהם! המקרסטל דיוזות הזה|שפם|

וואו נשמעתי די זועפת בהודעה הזו.
אם יוצאות לי שערות לבנות אני מאשימה את ניק

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
אבל על סמך מה הם בוחרים מה נכון בדת שלהם ומה לא?
על פי ההגיון שלהם של מה סביר שיכול להיות נכון (והאבן היא בהחלט משהו מסתורי שעובד בצורה שלא ידועה למדע, ככל הידוע לנו גם בתקופה של הסדרה.)
אם את ודילן הייתם בנעליים של קלארק, ופשוט הייתן מגיעות לכוכב לכת שבו יש מנהיג כת מטורף שרוצה להשתמש במשהו כדי לפענח קוד סודי במכונת טלפורטציה כדי להביא את חזית אחרית הימים - לא הייתה לכן שום סיבה לא לתת לו את זה
מה???? היו לי כל הסיבות בעולם: החל מהמילים שכתבת "מנהיג כת מטורף" - אני כבר ברגע זה לא רוצה לתת לו שום דבר שהוא רוצה, כי מנהיגי כת מטורפים הם מסוכנים ויש להם כוונות מטורפות ואם הם רוצים ממני משהו סיכוי טוב שזה למטרה מסוכנת.
ואם אני יודעת שהוא יודע יותר ממני על מכונת הטלפורטציה המוזרה הזאת שעובדת עם קודים סודיים (שיש לו אמצעים שאני לא מכירה לתפעל) - אז על אחת כמה וכמה שאני אנסה למנוע ממנו לעשות את מה שהוא רוצה, בלי להיות בטוחה אפילו מה זה. אבל אם הוא מאיים שזה יביא מלחמה על כל המין האנושי - אני בטח ובטח שאפחד ממנו, וגם אם חלק מהסיפור שלו נשמע לי דתי ומפוקפק - אנחנו על קרקע שכבר ראינו דברים מוזרים לא פחות ואני לא אוכל לדעת שלפחות חלק מזה לא אמיתי.

אבל באמת מרגישה שאני חוזרת על עצמי כבר וזה מעייף... :-(

Lhuna3

Well-known member
בימים האחרונים חשבתי על העניין שהסדרה לכל אורכה הציגה דילמות מוסריות שכבר דיברנו עליהן, שבבסיס שלהן השאלה של קבוצת הנאמנות שלך, את מי נכון להציל על חשבון מי, את מי מוצדק להקריב למען מי, האם "יותר אנשים" בהכרח מנצח את רמת הקירבה והאהבה שלך לאנשים, האם יש הבדל בין להציל רק את עצמך, או את משפחתך, אהובייך הכי קרובים, או את כל קבוצת השייכות שלך, או את הקבוצה הכי גדולה, או הכי יעילה להשרדות המין, וכולי.

אז זה ללא ספק מכוון ומשמעותי מאוד, שהסדרה מגיעה לסיומה עם קונפליקט מול דת שהמוטו שלה הוא:
For ALL Mankind - שמאמינה שהמחויבות המוסרית היחידה שצריכה להיות לאדם היא למען כל המין האנושי,
ומממשת אותו בצורה הקיצונית ביותר ע"י ביטול מושג המשפחה, האהבה, החברות וכל קבוצת השתייכות אישית אחרת.
זה סוג של התשובה הכי טוטאלית לשאלה שהעסיקה את הסדרה.

אני חשבתי ועדיין חושבת (פרק לספק קטן שהתגנב לי בפרק 11), שזה מוצג לנו חד-משמעית בתור תשובה לא נכונה.

קדוגן והדיסייפלס הם פאנאטים שיצרו חברה לא אנושית, שמקדשים מעשים רעים למען המטרה "הנעלה" לכאורה הזאת, והאנשים שלנו, אלו שלאורך כל הסדרה עושים בחירות קשות ומתחבטים עם מצפונם, הם הטובים שצריכים לנצח אותם.
(הויכוח עם ניק לגבי מי עשה דברים יותר גרועים זה לזה ופחות מוצדקים, גרם לי לראות שלא כולם מסכימים בעניין הזה, אז זו שאלה, למרות שאני עדיין חושבת ככה.)
בסוף אני נוטה לחשוב שהסדרה תשאיר אותנו עם המסר של אין תשובה נכונה, וכל מה שאפשר זה להשתדל תמיד להיות טובים יותר ממה שאנחנו (או משהו כזה), אבל האם "המבחן" בסוף יגמר בכל זאת עם מסר יותר משמעותי?

didalf

Well-known member
בימים האחרונים חשבתי על העניין שהסדרה לכל אורכה הציגה דילמות מוסריות שכבר דיברנו עליהן, שבבסיס שלהן השאלה של קבוצת הנאמנות שלך, את מי נכון להציל על חשבון מי, את מי מוצדק להקריב למען מי, האם "יותר אנשים" בהכרח מנצח את רמת הקירבה והאהבה שלך לאנשים, האם יש הבדל בין להציל רק את עצמך, או את משפחתך, אהובייך הכי קרובים, או את כל קבוצת השייכות שלך, או את הקבוצה הכי גדולה, או הכי יעילה להשרדות המין, וכולי.

אז זה ללא ספק מכוון ומשמעותי מאוד, שהסדרה מגיעה לסיומה עם קונפליקט מול דת שהמוטו שלה הוא:
For ALL Mankind - שמאמינה שהמחויבות המוסרית היחידה שצריכה להיות לאדם היא למען כל המין האנושי,
ומממשת אותו בצורה הקיצונית ביותר ע"י ביטול מושג המשפחה, האהבה, החברות וכל קבוצת השתייכות אישית אחרת.

אני חשבתי ועדיין חושבת (פרק לספק קטן שהתגנב לי בפרק 11), שזה מוצג לנו חד-משמעית בתור תשובה לא נכונה.

קדוגן והדיסייפלס הם פאנאטים שיצרו חברה לא אנושית, שמקדשים מעשים רעים למען המטרה "הנעלה" לכאורה הזאת, והאנשים שלנו, אלו שלאורך כל הסדרה עושים בחירות קשות ומתחבטים עם מצפונם, הם הטובים שצריכים לנצח אותם.
(הויכוח עם ניק לגבי מי עשה דברים יותר גרועים זה לזה ופחות מוצדקים, גרם לי לראות שלא כולם מסכימים בעניין הזה, אז זו שאלה, למרות שאני עדיין חושבת ככה.)
בסוף אני נוטה לחשוב שהסדרה תשאיר אותנו עם המסר של אין תשובה נכונה, וכל מה שאפשר זה להשתדל תמיד להיות טובים יותר ממה שאנחנו (או משהו כזה), אבל האם "המבחן" בסוף יגמר בכל זאת עם מסר יותר משמעותי?

אהבתי מאד מה שכתבת.

רק לגבי דבר קטן - "אני חשבתי ועדיין חושבת (פרק לספק קטן שהתגנב לי בפרק 11), שזה מוצג לנו חד-משמעית בתור תשובה לא נכונה." - אני לא בטוחה מה גרם לך לספק בפרק 11. להפך אם כבר. איך "הפכנו את הדמות האהובה עליכם למעצבן ובוגד בעקבות הארה דתית" מראה איכשהו שהדרך הדתית היא התשובה הנכונה? זה רק מראה שהאמונה הזאת רק מובילה לרע.

Lhuna3

Well-known member
אהבתי מאד מה שכתבת.

רק לגבי דבר קטן - "אני חשבתי ועדיין חושבת (פרק לספק קטן שהתגנב לי בפרק 11), שזה מוצג לנו חד-משמעית בתור תשובה לא נכונה." - אני לא בטוחה מה גרם לך לספק בפרק 11. להפך אם כבר. איך "הפכנו את הדמות האהובה עליכם למעצבן ובוגד בעקבות הארה דתית" מראה איכשהו שהדרך הדתית היא התשובה הנכונה? זה רק מראה שהאמונה הזאת רק מובילה לרע.
היה רגע בפרק 11 של ההתגלות של בלאמי ומה שקרה איתו ועם דוסט אח"כ ואיך שהם הצליחו וניצלו, שזה נראה היה אמיתי, כאילו שהכותבים מנסים לשכנע גם אותנו ביחד עם בלאמי שאולי האמונה של הדיסייפלס היא נכונה...

LeAnnDylan

Well-known member

א. אני חושבת שהגיע הזמן באמת שתלמדי לשרשר:-P: בכלל לא שמתי לב להודעה הזאת עד שעדי הגיבה עליה ואני כזה "מאיפה זה צץ?8-*" במיוחד כשלא הגבת לאף אחד8-*
ב. אני מסכימה איתך בעיקרון. אבל במקרה של קדוגן אני לא חושבת שהמטרה האמיתית שלו היא For All Mankind כמו שהוא חושב. בפרק הבאקדור הבנו את זה סופית. הייתה לו דרך להציל את כולם ע"י פתרון הנייטבלאד של בקה. אם באמת היה אכפת לו מהישרדות המין האנושי, הוא ללא ספק היה משתף איתה פעולה. אם לא היה ניתן לשרוד על כדו"א (ואנחנו יודעים שכן, אבל לא עקרוני כרגע), הוא היה יכול להמשיך לצד הנייטבלאד לעבוד על פתרון הכוכב האחר שלו. הוא פשוט רצה להיות השליט היחיד והיחידי שצודק. הוא רצה שכולם יסגדו לו. הוא מקשקש לגבריאל שהוא לא אלוהים ולא מעונין להיות כזה, אבל זה בדיוק מה שהוא רוצה ולכן כל האג'נדה שלו לא יושבת לנו נכון.

עריכה: אני חושבת שהפואנטה שלי אבדה איפשהו בדרך
מה שרציתי לומר זה שאני אכן מסכימה איתך אבל בגלל איך שהציגו לנו את קדוגן, והראו לנו כמה שהוא צבוע כביכול, לא באמת מציג לנו דיון שווה בין הצדדים. אם כל מה שהיינו רואים זה אנשים כמו דוסט או אפילו אורלנדו (האסיר שאימן את גא"ה) היה יותר קל להתחבר לצד שלהם של למען כל האנושות. אבל הקלות שבה הם מחליטים להוציא להורג את האנשים שלנו מכיוון שעשו את הדבר "האנושי" לעשות וניסו להציל את האנשים שלהם יושבת לא נכון, במה בעצם הם שונים מאיתנו? גם הם מגיבים באימפולסיביות למוות של "מעטים" בהשוואה להצלה של "כל המין האנושי".
לכן אם זה הדיון הפילוסופי האחרון של הסדרה, הוא קצת לוקה ואני מקווה שהמסר שנקבל בסוף יהיה מספק יותר מזה.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
היה רגע בפרק 11 של ההתגלות של בלאמי ומה שקרה איתו ועם דוסט אח"כ ואיך שהם הצליחו וניצלו, שזה נראה היה אמיתי, כאילו שהכותבים מנסים לשכנע גם אותנו ביחד עם בלאמי שאולי האמונה של הדיסייפלס היא נכונה...
אה. לדעתי זה יותר לשכנע *אותנו* למה בלאמי מאמין בזה כ"כ.

didalf

Well-known member
א. אני חושבת שהגיע הזמן באמת שתלמדי לשרשר
|כן|:-D

הוא פשוט רצה להיות השליט היחיד והיחידי שצודק. הוא רצה שכולם יסגדו לו. הוא מקשקש לגבריאל שהוא לא אלוהים ולא מעונין להיות כזה, אבל זה בדיוק מה שהוא רוצה ולכן כל האג'נדה שלו לא יושבת לנו נכון.
|כן|

Lhuna3

Well-known member
א. אני חושבת שהגיע הזמן באמת שתלמדי לשרשר:-P: בכלל לא שמתי לב להודעה הזאת עד שעדי הגיבה עליה ואני כזה "מאיפה זה צץ?8-*" במיוחד כשלא הגבת לאף אחד8-*
אני יודעת לשרשר!!! :mad: אני שרשרתי את זה בסוף!! זה לא אשמתי שהמערכת פה דפוקה ושמה את זה בסוף עמוד 2 במקום 3 (אולי זה בגלל שכשהתחלתי לכתוב את זה עוד לא היה עמוד 3).

ב. אוקיי אני מסכימה איתך לגבי קדוגן עצמו, שהוא נרקיסיסט ומגלומן וסוציופאט. אני חושבת שזו לא הסיבה היחידה שהאג'נדה יושבת לנו לא נכון, כלומר אני חושבת שהיא נגד הטבע האנושי, בין אם הוא מאמין בה או לא. שאר האנשים שלו כנראה כן מאמינים בה או לפחות חושבים ככה.

Lhuna3

Well-known member
עריכה: אני חושבת שהפואנטה שלי אבדה איפשהו בדרך
מה שרציתי לומר זה שאני אכן מסכימה איתך אבל בגלל איך שהציגו לנו את קדוגן, והראו לנו כמה שהוא צבוע כביכול, לא באמת מציג לנו דיון שווה בין הצדדים. אם כל מה שהיינו רואים זה אנשים כמו דוסט או אפילו אורלנדו (האסיר שאימן את גא"ה) היה יותר קל להתחבר לצד שלהם של למען כל האנושות. אבל הקלות שבה הם מחליטים להוציא להורג את האנשים שלנו מכיוון שעשו את הדבר "האנושי" לעשות וניסו להציל את האנשים שלהם יושבת לא נכון, במה בעצם הם שונים מאיתנו? גם הם מגיבים באימפולסיביות למוות של "מעטים" בהשוואה להצלה של "כל המין האנושי".
לכן אם זה הדיון הפילוסופי האחרון של הסדרה, הוא קצת לוקה ואני מקווה שהמסר שנקבל בסוף יהיה מספק יותר מזה.
מסכימה |כן|

LeAnnDylan

Well-known member
אני יודעת לשרשר!!! :mad: אני שרשרתי את זה בסוף!! זה לא אשמתי שהמערכת פה דפוקה ושמה את זה בסוף עמוד 2 במקום 3 (אולי זה בגלל שכשהתחלתי לכתוב את זה עוד לא היה עמוד 3).

ב. אוקיי אני מסכימה איתך לגבי קדוגן עצמו, שהוא נרקיסיסט ומגלומן וסוציופאט. אני חושבת שזו לא הסיבה היחידה שהאג'נדה יושבת לנו לא נכון, כלומר אני חושבת שהיא נגד הטבע האנושי, בין אם הוא מאמין בה או לא. שאר האנשים שלו כנראה כן מאמינים בה או לפחות חושבים ככה.
חחח לא נכווווון את שרשרת אל ניק בגלל זה זה הופיע תחת ההודעה שלו ולא כהודעה חדשה בסוף השרשור.

את צודקת אבל כאילו, מצד אחד יש לנו אנשים כמו דוסט שאומר לבלאמי "אני אוהב את כל האנשים בצורה שווה, אפילו אותך, זר מוחלט, בגלל זה חזרתי להציל אותך" כלומר, הוא באמת דואג לטובתם של כל האנשים שהוא יכול להציל מבלי לפגוע באחרים.
לעומת זאת, קדוגן לא מהסס להוציא להורג אנשים שלא מסכימים עם הדעות שלו או מאיימים על הסטטוס שלו, בין אם זו בקה או אפילו אישתו שהשאיר למות, או החבר'ה שלנו שהוא בקלות היה יכול לשחרר לאיזה כוכב שירצה כדי שלא יציקו לו מבלי להרוג אותם אם הוא באמת היה מתכוון למה שאמר לקלארק "אנחנו נציל אותך בכל מקרה כי זה מה שאנחנו מתכוונים כשאנחנו אומרים For All Mankind", אה כן? איפה היה האול מנקיינד הזה לפני 5 ד' כשאיימת להרוג את כולם?? היו לו מספיק דרכים לנטרל אותם מלהפריע לתוכנית שלו אם הוא באמת היה דואג לטובת כלל האנושות. והוא לא. תריסר הדייספלים שהרגו היה תירוץ שמתאים לצד שלנו, האנושי, להגיד "הרגת את אמא שלי אז אני אהרוג אותך". אז כאילו, על נייר מה שקדוגן עשה אמור להיות יותר אנושי, כי הוא פועל מיצר נקמנות, אבל דווקא הדיסייפלים האחרים שבאמת מאמינים לממבו ג'מבו הזה הם יותר רציונלים מבחינתי ומציגים צד הרבה יותר "שפוי" שיגרום למאזן הזה שדיברת עליו בין שני הצדדים- שלנו ושלהם.

LeAnnDylan

Well-known member
אולי היא מנסה להשמע יותר הגיונית כאן
או אולי התרגלתי אליה יותר מידי
או שאתה פשוט במקרה עשית הודעה ממש מוזרה שבה כתגובה לשני פרקים עשית הודעה לא קצרה שחוץ מבשני המילים האחרונות די התייחסה רק אל בלאמי ובה האשמת אותו בדברים שהוא עשה וגם בדברים שהוא לא עשה

הוספתי בעריכה:

אז כנראה שזה הדבר הראשון שחשבתי.
אני רק רוצה שבפעם הבאה תחשוב שאנחנו מוזרים.
תיזכר שיש גם אנשים כאלה בעולם:
IMG_1645.PNG

LeAnnDylan

Well-known member
האם קדוגן נועל... טבע נאות?8-*:-D
IMG_1738.JPG

אני יודעת שאתם לא מוכנים לשיחה הזאת, אבל היא חוזרת!!!|חיוךרחב|
IMG_1755.PNG

ספיקינג אוף מלכות שחוזרות... אל תשכחו! הדה איז קאמינג!!!
IMG_E1747.JPG

למקרה שתהיתם, ככה זה יתבצע..
YEUGE0837.JPG

אז מרפי הג'וק חגג יומולדת השבוע, אבל זו אחותו ניילה שגנבה את השואו:-D
InkedIMG_1764_LI.jpg

לא יודעת, כל מה שאני ראיתי זה שמארי low-key הודתה שאוקטביה בענין של נשים.
IMG_1866.JPG

זה לא שרשור אמיתי אם לא נתלונן קצת על בלאמי

IMG_1780.JPG

וגם זה
IMG_E1847.JPG

:-D:-D
IMG_E1863.JPG

תהיתם איפה גאיה... נמצאה האבידה:-D
IMG_E1840.JPG

LeAnnDylan

Well-known member
אתם רואים, אנחנו לא היחידים ששונאים את בלאמי:-P:
ECHO DESERVES BETTER

IMG_E1788.JPG

חח כפרעליה|לב||לב|
IMG_E1791.JPG

תהיה לגיטימית
IMG_E1790.JPG

זה כאב יותר ממה שזה היה אמור
IMG_E1832.JPG

פתאום קלטתי את הפוסטר של העונה. לא התייחסתי אליו יותר מידי כי חשבתי שזה אמור להיות כמו הפוסטר של העונה הראשונה שרואים אנשים נופלים מהשמים. אבל תסתכלו טוב, מה זה בעצם נראה שהם עושים? :-0 (אני לא אכתוב בהודעה הזאת כי אתם מוזרים וצריכים הזהרות. אבל קודם כל אני רוצה לראות אם אתם גם קולטים את זה)
IMG_1781.JPG

אני מאוהבת בהן!!!
IMG_1784.JPG

דיוזה|לב-ש|
IMG_1785.JPG

תחזירו לי אותן!!! אני רוצה את שלושתן יחד!!! מאושרות!!!|בוכה|
IMG_1786.JPG

דילן ראויה ליותר!;-(|לב-ש|
IMG_1787.JPG

Lhuna3

Well-known member
חחח לא נכווווון את שרשרת אל ניק בגלל זה זה הופיע תחת ההודעה שלו ולא כהודעה חדשה בסוף השרשור.
את לא תגידי לי חחח :mad: אני לא שרשרתי אל שום ניק, זה המערכת עשתה ותפסיקי לעצבן אותי. :mad::mad::mad: או שאני אתחיל לעצבן אותך גם ויש לי דרכים |שטן|.

לגבי קדוגן אני הסכמתי איתך כבר.

דיברגנט חדש

Well-known member
באתי לפתוח אבל הקדמת אותי אז מעתיקה

נראה לכם שסיכמתי לכם? |שפם|

רק בראשי פרקים:
1. בלאמי הסתפר והתגלח, אבל הכותבים עדיין שונאים אותו ולא ינוחו עד שכולם וכולנו גם נשנא אותו :cry:
2. ביי ביי לילדי גבריאל. נשאר לך ילד אחד מר גבריאל אם זה מעניין אותך בכלל.
3. לשיידי יש כס-ברזל מגולגלות של קורבנותיו.
4. ואת אבן האנומליה! :D
5. אינדרה |נחמה| אני עוד מאמינה שתהיה לה איזו תוכנית.
6. אמורי חרמנית ברמה קרינג'ית לנוכח הנסיבות.
7. אבל מקבלת נקודה על האיום לפוצץ את הכור (למרות שהיא בטוח לא היתה עושה את זה באמת).
8. הופ וג'ורדן אכן פתחו קבוצת "ילדים שגדלו בלי חברים ונהיו דפוקים מזה" (סחתיין למי שאמר את זה - מילי? עדי?)
9. קלארק ואוקטביה פתחו את קבוצת "אמהות לא-ביולוגיות דואגות יחד" (אבל כיף לראות אותן יחד ולא אויבות)
10. קלארק כרגיל |כתר|
11. היה ברור שקדוגן לא ישלח אותם לסנקטום... אבל אני חשבתי שלפננס :eek:, ובעקבות מה שנאמר אח"כ כנראה שלא :eek::eek: אז לאן כן??
כפי שחשבתי, בלאמי נשאר נאמן לחבריו ולאחותו, אך נמצא במצב של שטיפת מוח שמשבשת את תודעתו, לכן הוא באמת מאמין שהוא והרועה ימנעו את קץ האנושות ויביאו למצב שלא יהיו יותר מלחמות. הוא מנסה לתפוס את החבל בשתי קצותיו, קרי גם להגן על חבריו ואחותו וגם למנוע את קץ האנושות
בפרק הבא, כנראה, נראה את קלארק נכנסת לעניינים בסיסטקום ושומרת על מאדי כאשר בפרקים הבאים נראה את מאדי משתלטת על שהיידה

Lhuna3

Well-known member
בסצינה רגע לפני שמביאים אל שיידי את אבן האנומליה, יש התמקדות של איזה 3 שניות בעציץ הזה עם הפרחים המוזרים של סנקטום שנמצא שם בארמון. לדעתכם זה רמז שבאמת צפוי לנו עוד ליקוי שישפיע על מהלך העניינים או שזה סתם?
(למרות שלמה ישימו את הפרחים של הרעלנים בארמון, אז אולי זה לא זה).

flowers.png

מצב
הנושא נעול.
למעלה