אבל זה יהיה מעניין אם קאדוגן יזכר בגלל זה שהאבן יוצרת תדרים שהאוזן האנושית לא שומעת. אז רייבן תמציא איזה גיזמו שבעזרתו יוכלו לשמוע את התדרים האלו וככה יפתחו את האבן וכולם יוכלו ללכת לדרכם בשלום
נו אבל זו הייתה התיאוריה שלי עם גבריאל!! מה אתה גונב תיאוריות, זורק אותן על רייבן וקורא להן שלך
היה כתוב שהוא התחתן עם השחקנית שמשחקת את אקו
הם לא נשואים. למעשה הם אפילו כבר לא ביחד. אבל הם כן יצאו לתקופה מסוימת.
מזה הטמטום הזה??! פננס זה לא שטח שלהם!! הכוכב היחיד ששלהם זה בארדו. הם לא יכולים פשוט להכריז dibs על כל הכוכבים במערכת השמש. מזה הטמטום הזה?! זה שהם משתמשים בכוכב אחר לפח אשפה וכוכב אחר כדי לתת עונש לא אומר שהכוכב שייך להם. הם לא גרים עליו, הם לא מתחזקים אותו, הם רק מנצלים אותו לצרכים שלהם. (ואחד הצרכים הפסיכוטיים שלהם זה להשליך מישהו לאבד את שפיותו במשך 5 שנים כי לא שמר שבת) אז בבקשה בוא תגיד לי שוב איך הם אנשים הרבה יותר טובים משלנו... פףף
אם את ודילן הייתם בנעליים של קלארק, ופשוט הייתן מגיעות לכוכב לכת שבו יש מנהיג כת מטורף שרוצה להשתמש במשהו כדי לפענח קוד סודי במכונת טלפורטציה כדי להביא את חזית אחרית הימים - לא הייתה לכן שום סיבה לא לתת לו את זה.
או לפחות לא מספיק סיבה כדי לסכן את החיים של החברים שלכן.
אתה צריך לעשות הפרדה בין שני הדברים שאמרתי.
אני לא הצלחתי להבין מההודעה שלך אם אתה מדבר בתור צופה או בתור דמות בסדרה ולכן הגבתי לשתי האופציות. הזאת עם בקה היא מן הסתם אליך כצופה.
בסדרה, מה שהם יודעים זה שהאבנים האלה, והאנשים האלה לקחו את אוקטביה ושות' ל-5 שנים.
עשו ניסו לעשות להן שטיפת מוח, כדי לגרום להם להאמין באיזו מלחמה אחרונה שתשמיד את המין האנושי. הם קיבלו טעימה קטנה ונוראית מזה עם המוות של דיוזה. קלארק אומנם לא הייתה שם, אבל היא אובייסלי שמעה סיפורים (בגלל זה ג'ורדן מתיימר לדעת מה קרה שם).
הם יודעים שבלאמי עבר איזשהי חוויה דתית ששינתה אותו לגמרי. קלארק רואה מה חבורת האנשים האלה עשו לכל האנשים שהיא אוהבת ובאיזה אמצעים נקטו (כל אלו שניסית להפחית מערכם) ואני פשוט לא רואה שום סיבה בעולם שהיא תרצה לעזור להם. אני לא מבינה איך אנחנו לא רואים את זה באותה צורה.
הבעת בעבר כבר תסכול מזה שהחבר'ה שלנו לפעמים מסרבים לעבוד עם מה שנראה הגיוני כדי לשרוד, דוגמה טובה בקטע של קלארק זה כשהיא חשבה שרק היא ומאדי נמצאות על כדור הארץ וסירבה לשתף פעולה עם דיוזה בתחילת העונה כדי שתאפשר לשתיהן לחיות, כשלא הייתה לה שום סיבה לחשוש שהם (דיוזה והאסירים) ינסו להרוג אותן. אבל הפעם אני לגמרי מבינה את קלארק. היא אולי לא מאמינה במה שהם מאמינים, או אפילו במה שבלאמי אומר לה, אבל הם ראו למה ה-WMD יכול לגרום עם טיפה אחת ואם המלחמה האחרונה, או מה שזה לא יהיה שהם רוצים את הקוד כדי להתחיל, עלול להסתיים ככה, ברור לי לגמרי למה קלארק מסרבת לעזור להם.
ובה האשמת אותו בדברים שהוא עשה וגם בדברים שהוא לא עשה
סליחה, בלאמי אחראי לכל הדברים שהאשמנו אותו בהם! המקרסטל דיוזות הזה