הלילה ב-3:00 - win or go home

OrEl74

Well-known member
מנהל
לברון מנהיג כמו שאני בן גוריון

ולמקרה שאתם לא יודעים, אני לא בן גוריון. תראו את גארנט ואת פירס. נלחמים על כל כדור, צועקים מהספסל, מדברים עם השחקנים ומכניסים מוטיבציה לקבוצה. מתי בסידרה הזאת ראינו את לברון קופץ על כדורים אבודים? צועק על השחקנים או מדבר איתם באופן כללי? אפילו כשהוא יורד לספסל הוא מתבודד. אני מרחם עליו, באמת. הבחור חווה משהו שאף שחקן לפניו לא חווה והוא פשוט מתפרק לחתיכות.

go lakers go

New member
אף שחקן לפניו לא חווה?

בוא נראה.. משפט אונס סנסציוני ספר של המאמן הכי מעוטר בתולדות הליגה שבו הוא "קורע" לגזרים את קובי ירידות ועקיצות אין סופיות מהשחקן הכי פופולארי בליגה דאז שאקיל "פרשת השביתה האיטלקית" והסיפור עם בארקלי מה בדיוק לברון חווה עכשיו?

Guram100

New member
איזה קטע מסריח הוא דפק לפרקר

מסר לו לפינה מסירה גבוהה מידי ופרקר ניסה לתפוס אבל הכדור עף החוצה. לברון קילל את אמ-אמ-אמא שלו, של כל האנשים הלא מוכשרים מכל העולם. איזה נחמד. שידפוק לעצמו על הראש כמו גארנט וזה יעורר לו את הזכרון מה קרה משחק שעבר.

Molchansky

New member
לברון החליט לרקוד עם דיוויס..

המהלך הכי יפה של לברון במשחק..

Molchansky

New member
הוא לא. פשוט לא שמרו עליו...

והוא היה צריך עוד 6 נק' לסטטיסטיקה. עכשיו הוא יעלם שוב...

OrEl74

Well-known member
מנהל
2 שלשות ענקיות שלו עכשיו!!

עדיין אני מעדיף לראות אותו נכנס לסל ולא זורק מבחוץ אבל סוף סוף הוא לוקח אחריות!! חבל שזה מעט מידי ומאוחר מידי כי בוסטון לא יתנו למשחק הזה לחמוק להם מהידיים.

ThEgReEnKiNg

New member
תמשיכו לזיין ת'מוח ולרדת עליו

6 רצופות של לברון. סתם אפס הלברון הזה :\ שטות של בוסטון שזרקו ככה את ההפרש. יאללה להכניס את גארנט ופירס ולהגיד לריי אלן להפסיק לזרוק הוא גרוע היום.

the mnm factor

New member
טוב, השלשות של לברון הן הדבר הכי צפוי שיש

אבל למה רונדו מנהל את ההתקפה הטפשית ביותר (עצירה על קו השלוש למשך 15 שניות וזריקת שלוש חפוזה בשניה האחרונה) דווקא בין השלשות הללו ולמעשה תורם ליצירת המומנטום של הקאבס? המשחק פתוח לגמרי.

אשתקד

New member
שאפו!

זה חשוב לי לכתוב את זה. כאוהד של כדורסל ושל NBA. שאפו ל2 הקבוצות ולא משנה מי ינצח. משחק מלחמה והקרבה אדיר מצד שחקנים. זה קל לשבת ולשפוט את כולם אבל בתכלס אחד המשחקים הגדולים בפלייאוף. בטח בפליי אוף של השנה. לא יודע מה איתכם אני נהנה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
משחק מעולה!!

בהחלט המשחק הכי טוב שראינו עד עכשיו לפחות מבחינת המלחמה וההקרבה של השחקנים. תענוג!

carmelo

New member
מייק בראון ביזיון

לא יתכן שמול הגנה כמו של הסלטיקס, הוא משחק עם ורז'או ושאק ביחד. שום אופציית ריווח בשביל לברון, ורז'או לא מסיים כמו שצריך בקרבת הסל, וגם שאק בעייתי בקליטת מסירות.

ThEgReEnKiNg

New member
כמה דברים.

מספיק עם הדיבורים המטופשים האלה שלברון לא רוצה. הוא פשוט לא מצליח כרגע , טוני אלן עושה לו טרור ועושה לו ארטסט , וכל פעם שלברון מכדרר היד של טוני אלן שם. ההגנה של בוסטון פשוט מדהימה , אני יושב פה ואני בשוק. הם מאוד קשוחים והגבוהים של קליבלנד פשוט לא מסוגלים לסיים ליד הטבעת. וסליחה פול פירס , אני לוקח הכל חזרה. הוא פנטסטי במחצית השנייה.

למעלה