הלילה ב-3:00 - win or go home

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה סתם מגזים

ברבע הראשון לברון הורגש טוב מאוד על המגרש, נכון שברבע השני הוא שוב נעלם אבל אני יוצא מנקודת הנחה שזה בגלל שמו וויליאמס חזק במשחק. אני מאוד אתפלא אם לברון לא יקח על עצמו את המשחק במחצית השניה. ובכל מקרה, בהגנה הוא עושה עבודה מצויינת במשחק הזה.

somone141

New member
ועוד אומרים שאין לג'יימס צוות טוב

ורז'או עושה עבודה גדולה בהגנה, מו מחזיק את הקאבס במשחק.. שני המצטיינים במשחק בכלל, לא רק אצל קליבלנד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שמעו

קוטלים את קליבלנד ולמרות הכל זה בסה"כ 2 הפרש במחצית. השתלטות של לברון על המחצית השניה והמשחק הזה גמור.

אשתקד

New member
אני חושב על תסריט אחר.

קודם כל זה נכון. אחרי הכל זה רק 2 הפרש לבוסטון. אבל מצד שני... פירס בכלל לא נכנס למשחק עדיין (וזה שחקן של מאני טיים לא משנה מה קרה באותו הערב). יש תחושה כללית (אצלי) שהבוסטון מנטאלית הרבה יותר במשחק. גם שפת הגוף של הספסל של קליבלנד משדר תבוסתנות על פי הפרשנות הסובייקטיבית שלי. ואולי אני רואה את מה שאני בוחר לראות. אבל התחושה שלי היא שיהיה רבע שלישי של הקזות דם ומלחמה בציפורניים. ואז יהיה משבר בקליבלנד ברבע הרביעי בדרך לניצחון של בוסטון. אבל... הנבואה ניתנה לטיפשים. נחיה ונראה...

Guram100

New member
אז מסתבר שקליבלנד יודעים קצת כדורסל

מקווה בשבילם שזה לא מאוחר מדי. לפני סוף המחצית היה שיויון ושאק פיספס מתחת לסל קליעה קלה. שחקן עם משכורת של 23,000,000$ איזו שמירה מדהימה על לברון. מדהים. איזה מהיר מו ויליאמס. לא יאומן.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הרגת אותי אח שלי!

תעשה טובה, תשתדל לשרשר כמו שצריך
חאלס לרדת כבר על שאק, הבן אדם יותר זקן מפרעה! בעיה של קליבלנד שהם חשבו שהוא יהיה זה שיציל אותם.

אשתקד

New member
הסיבה

הסיבה שהביאו את שאק היא בגלל חדר ההלבשה. האיש הוא נסיון מהלך. הוא זכה בהרבה אליפויות ובסיטואציות קשות. אחת עם מיאמי אחרי שכבר היו בפיגור של 0-2. העניין הוא שהוא כבר ראה ועשה הכל בליגה הזו. והוא אמור להיות האח הגדול והמנוסה של הקבוצה. התרומה שלו על המגרש צריכה להיות כמו התרומה של דרק שארפ במכבי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הביאו את שאק בגלל האוורד

לא יודע אם שמת לב אבל שאק מנהל מלחמה פסיכולוגית מול האוורד כבר מתחילת העונה כשהוא הצהיר שהאוורד בחיים לא יהיה עבור אורלנדו מה שהוא היה כשהוא היה שחקן צעיר. הבעיה היחידה שכרגע עושה רושם שהם לא ממש יפגשו בפלייאוף הזה.

webber44

New member
שיוציא אותו כבר

יש לי כבוד אליו, אבל הוא פשוט משחק גרוע, עוד איבוד שלו בהתקפה.

אשתקד

New member
זה נכון.

אבל בתכלס גם שאק יודע שהוא יכול להוות יריב שקול לדווייט הצעיר ממנו רק במשחק אחד או מקסימום שניים. אבל אתה צודק. במקור הביאו אותו על מנת להביא יריב שיתמודד מול דווייט. אבל גם כאיש בעל נסיון בקבוצה שהיא חסרת נסיון במעמדים גדולים. שאקיל שחווה הכל הוא היחידי שיכול באמת להחדיר את המחשבה שהכל אפשרי בקבוצה הזו. הוא לא המנהיג ולא בא במקום המאמן. אלא סוג של סמכות מכובדת ומנהיג שקט. זאת לפחות הייתה המטרה כשהביאו אותו.

the mnm factor

New member
כמו שאני רואה את זה

1. קודם כל לברון- מפתיע באנמיות שלו. אבל לטעמי הדבר ישחק לטובת קליבלנד ולדעתי לברון עושה בשכל רב שהוא נותן למו וויליאמס לרכז. זו למעשה הייתה אחת הבעיות המרכזיות של לברון כל הקריירה. ריכוז המשחק בידיים של רכז הקבוצה היא זו שמחזיקה את קליבלנד במשחק למרות משחק חלש שלה. לברון עוד יתן בסביבות ה30. 2. עוד מילה על קליבלנד שלדעתי נמצאת במשחק ממש בשיניים. משחק רע מאוד של הקבוצה ואילולא בעיית העבירות של הסלטיקס המשחק היה בורח לה. אנדרסון ורז'או סחט שתי עבירות תוקף משמעותיות, כהרגלו. 3. קווין גארנט היה נפלא ברבע הראשון וחיוור ברבע השני. למה? כי דוק ריברס הוא מוטיבטור, לא מאמן, זה למה. יש לו הרגל להחזיר את גארנט בערך 7 דקות לסיום הרבע השני, אז זה מה שהוא עושה. זה בכלל לא משנה לו אם זה משחק קדם עונה או משחק העונה, אם פירס בחוץ וגארנט היה מצוין או להיפך, הולכים לפי מה שכתוב. 4. למזלו של ריברס, מייק בראון אפילו פחות מאמן ממנו. 5. זה אולי טריוויאלי לומר, אבל אם פירס לא יגיע למשחק ואלן ישאר עם 0 שלשות, הסלטיקס יפסידו. 6. פינלי, אילגאוסקס ובמיוחד ראשיד וואלאס כבר יכולים לפרוש, הם מבזים את עצמם. 7. ומילה אחרונה על השופטים, שלדעתי שופטים בקשיחות רבה מדי ומשפיעים יותר מדי על המשחק. אני רק מקווה שהם לא יכריעו אותו באיזו שריקה מטופשת. עד כה הרבה מהעבירות, לשני הצדדים, לא היו צריכות להישרק כלל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
המייק בראון הזה חתיכת מיקי מאוס!!

הוא לא הבין את הרמז מהמחצית הראשון שגארנט פשוט לא רואה את ג'יימיסון? שישים עליו את וורג'או כבר! לא הייתי נותן למאמן הזה לאמן את הלוני טונס בספייס ג'ם!

Molchansky

New member
חחחחחחח הנפילה של שאקיל על פרקינס!!

הרגו אותי הפרשנים עם ה WWE

OrEl74

Well-known member
מנהל
וואי אני לא יכול להפסיק לצחוק ../images/Emo6.gif

שאק נמרח לו על הראש! אני לא יודע איך הוא לא חטף זעזוע מוח.

Molchansky

New member
חחחח

מעניין אותי מה עבר לפרקינס בראש חוץ מהבטן של שאק.. על מה בנאדם חושב ברגע כזה ?
אני חושב שזה צריך להיות ההיי לייט של המשחק

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo6.gif פרקינס צריך ללכת לבית כנסת בשבת

ולברך את ברכת הגומל. שאק פשוט מעך אותו!
איזה התרסקות!!

למעלה