הלילה ב-3:00 - win or go home

somone141

New member
אם שאקיל ופרקינס הולכים מכות, מי לוקח?

האמת שפרקינס נראה כמו הבן שלו.. חח

OrEl74

Well-known member
מנהל
שמע, שאק זקן זקן

אבל אני לא בטוח שיש מישהו (או משהו) שרוצה לחטוף ממנו אגרוף. סטירה אחת וקנדריק פרקינס הופך לשני דרון פרקינסים קטנים

Molchansky

New member
הוא גם יודע אמנות לחימה

כלשהיא לא? למרות שקשה לי לדמיין אותו מרים את הרגל לבעיטה...

OrEl74

Well-known member
מנהל
הוא יודע שאקוונדו! ../images/Emo6.gif

כבר אמרתי שאיבדתי את הריכוז מהמשחק הזה?

OrEl74

Well-known member
מנהל
ב'ונה הגארנט הזה פסיכופט לגמרי!!

ראיתם איזה אגרופים הוא שם לעצמו בראש??? די!! המשחק הזה קורע אותי מצחוק, כבר איבדתי ריכוז לגמרי

m 1 k e

New member
הוא פסיכופט ומה נסגר עם ורז'או?

ורז'או: השופט השופט אני מדמם!! שדר: אז מה אם אתה מדמם?! תשחק! lol אין כמו פליאוף

Molchansky

New member
אבל קלטת

כמה בוסטון רוצים את זה איזו אגרסיביות. הם נלחמים כמו לא יודע מה. למרות שהמשחק מבחינת רמת כדורסל לא משהו בשני הצדדים. אבל זה פשוט גורם לקליבלנד לקפל את הזנב בין הרגליים..

OrEl74

Well-known member
מנהל
פלייאוף!!!

במשחק כזה הקבוצה שרוצה יותר תנצח! כבר אין פה שאלה של איכויות או של קבוצה טובה או פחו. הקבוצה שתילחם תהיה הקבוצה שתנצח.

אשתקד

New member
הוא מקנא

בפרקינס ושאקיל שהולכים מכות. אז הוא הצטרף. אבל הוא שחקן אחראי שלא רוצה לקבל טכנית אז הוא מכה את עצמו.

ThEgReEnKiNg

New member
גארנט ../images/Emo99.gif

איזה מלך!!!! ואני זוכר שהיו אומרים פעם שהוא לוזר ושהוא לא מופיע למשחקים גדולים , פחח! משחק עצום שלו עד עכשיו! הגנה פסיכית וארג'או החליט שנמאס לו והתחיל לבכות באמצע ההתקפה של קליבלנד , וגארנט מחזיר בעוד ג'אמפר. שלא נדבר על משחק הפוסט שלו היום , כמו בימים הטובים במינסוטה.

carmelo

New member
תענוג לראות את הנעת הכדור של בוסטון

האקסטרה מסירות, עד שפירס שוב חופשי לשלשה... לברון נראה יחסית בסדר, גם אם המרפק מפריע לו, זה באמת לא תירוץ למשחק הקודם.

m 1 k e

New member
הוא נראה כאילו קרוב משפחה נפטר או משהו..

כ"כ לא אכפת לו

למעלה