הלו רדיו תענה לי!!

omozer

New member
למה???

אני לא רוצה להתערב יותר מידי כי אני דיי מפחד... אבל בכל מקרה אני לא מבין בשביל מה נוצר הויכוח הזה, שכל אחד יעשה מה שבא לו, בשביל מה ישר לקלל ולהעליב... תחיו ותנו לחיות...

האמת היא, לא יודע.

בהתחלה זה היה משעשע והפיג שיעמום לילי. עכשיו סתם מאוס ורפטטיבי. ויצויין למען הפרוטוקול שניסיתי לא לקלל. נ.ב. אני עדיין לא מבין איך יוסי לא מחק את הדיון הזה לפני ימים...

2 שאלות לרוסי המשועמם

1. בפעם האחרונה שבדקתי לרוסים לא היה ממש אכפת מתחביר עברי אז תסיקו מסקנות לבד... 2. אתה והאנגלו-קוקסי ההוא שמדבר רק אנגלית סתם התחלתם להציק לעדי וגל כמו 2 ילדים מפגרים (להזכירך בלאט - "רק רציתי להראות כמה אתם עילגים") ותפסיק להתחנף ליוסי למה אתה התחלת אז תוריד פרופיל ולך לאיזה פורום ברי סחרוף או star treck.

trouble maker2

New member
mr john doe

יא פג על מי אתה מתלהב עם התגובות באנגלית שלך תתפלא הבנתי כל מה שכתבת וכל מה שאתה מנסה לעשות זה להתחכם במילים מסובכות ולשחק אותה אינטילגנט so guess what? ur shit isnt working on me u pillow biter its a bummer nobody gives a shit about u in real life hu.... go stick it in ur puppet

haimgl

New member
קרעת אותי פגי!

עאלק אנגלו-קוקסי... אני רואה שההתבודדת שלך בבית במשך כל החופש תרמה לחוש ההומור שלך...

MrJohnDoe

New member
Why, I'm stunned !

כמה זמן לקח לך לתרגם את כל זה עם Babylon ? (ד"א, התוכנה הזו עדיין קיימת?) p.s. I don't have puppets, I've grown out of it.. I think you ought to do the same.

2 תשובות מרוסי המשועמם

1) בפעם האחרונה, בדקת לא נכון. 2) לא התחלנו להציק סתם, ההודעה שלי "מה יש לכם נגד אמאשלו" נכתבה אך ורק בגלל שנמאס לי מהרמה הלשונית בפורום. התגובות הבאמת עילגות לתגובה ההיא שלי, גרמו לי להמשיך בדיון. ואז הם התחילו עם הקללות... למה לי להתחנף ליוסי? את הבית ספר אני כבר סיימתי. אני חבר בפורום ברי ולא אוהב 'מסע בין כוכבים', כך שאין לי מה לחפש בפורומים שלהם.

תקשיב טוב

אם נמאס לך מהרמה הלשונית בפורום אז זאת הבעיה שלך.....אל תחפש סיבות להפיג את השעמום שלך ואל תתנשא עליי ועל אף אחד אחר כאן כי אני שם עלייך זין למה מה חשבת שאם אתה יענו רוסי שמן אז אני אחשבן לך?! אני בסוף אדע מי אתה ואני מבטיח לך שאם תמשיך להתלהב פה בפורום זה יעלה לך ביוקר

...

אני לא מחפש סיבות תהפיג את השיעמום, אני פשוט מפיג אותו. לא צריך סיבה לכך... נו, אז בסוף תדע מי אני, אז מה, אני אמור לפחד ממך? אפילו נתתי לך את השם שלי! ובמחזור ל"ט יש רק דניס אחד... אני לא מתנשא עליך בכוונה, ככה זה יוצא לי, נגזרת של ההתנהגות שלך.

תראה אלכס

עדי צודק לאף אחד פה אין כח להתנשאויות שלך. גם אם כולם פה היו עילגים זה עדיין הפורום שלנו אז אני די בדיעה שתצא מפה ואני בטוח שכולם בדיעה שלי... האמת ההודעה שהכי הצחיקה אותי הייתה ההודעה שלך לגל ולעדי על איך אתה משפיל אותם בפורום פפפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אתה עוד קורא להם עילגים... קיצר צא מפה למה אתה סתם מחרבן פה את האווירה... המשך ההודעה שלי מיועדת לקוקס ואני אדבר באנגלית כי רק ככה הוא מבין: tse mehaforum shelanou ya latech !!!!!

כנס לפה ג'ון דו-רש כאפה לפנים

todas la pendejos del mundo puede ablar en ingles, pero abla en espnol es un algo otro...entonces too nesecitas cajate el cholo de boca, y salir de aqui...claro? אני אשחק איתך במשחק שלך...ואני לא משתמש במילון

MrJohnDoe

New member
פשש, יפה

ממש חוכמה לכתוב בשפת האם שלך, אולי אני אכתוב גם משהו ברוסית. ד.א. האנשים פה הם עובדה לכך שלא כל מפגר יודע לדבר אנגלית.

אז ככה

ספרדית היא לא שפת האם שלי, נולדתי בארץ. דבר שני כולם הבינו מה כתבת, זה שאתה חי באשליה שאף אחד לא מבין מה אתה כותב זה בעיה שלך, אבל תאמין לי שכולם מבינים כל מילה, כך שאתה לא תותח כמו שאתה חושב שאתה, ואני מוכן לשים כסף שאתה לא מסוגל לדבר שוטף אנגלית, אני מדבר אנגלית יותר טוב ממה שאתה מדבר רוסית או עברית. תודה שלום

lol

א) תגובה של מישהו שעלה ממקסיקו וראה את התגובה שלך: [17:38] <Sh3k|W3rk> a) he used babelfish. [17:38] <Sh3k|W3rk> poorly. [17:38] <Sh3k|W3rk> b) if he didnt use babelfish he's merely an idiot and doesnt know spanish [17:38] <Sh3k|W3rk> what he MEANT to say was: [17:39] <Sh3k|W3rk> every idiot in the world can speak english. Speaking spanish is something else, so you need to shut up and stop talking ב) שפת אם = לא בהכרח שפה של מדינה בה נולדת. בגלל זה לא קוראים לזה "שפת מדינה" ג)בבקשה, בבקשה ממך, שים כסף!!! זה יעזור לי מאוד. כמה אתה מציע, 50 או 100?

אוקיי

איך שאני מבין מכאן, חבר שלך ממקסיקו הוא לאתך בדיוק כמוך ומכאן הוא מדבר ספרדית כמו שאתה מדבר עברית...בכינוי אחד - חנונית תקנית. קיצר הספרדית שלי היא ספרדית משחוררת ויש בה הרבה סלנג בדיוק כמו העברית שלי...אבל עזוב, חבל על הויכוח יש לי דברים יותר טובים לעשות עכשיו. ובקשר להתערבות שאתה רוצה לעשות...לא ניראה לי שזה אפשרי כי לדעתי אתה בכלל לא קיים מחוץ למסך...אתה בטח איזה וירוס שהלך לאיבוד, אותו דבר חבר שלך ותמסור לחבר שלך ממקסיקו את זה BEKAVO LA OSTIA PUTA LA MADRE QUE LOS PARIO זה מיועד גם לך וירוס מחשבים חביב ושמן שנראהבן 20...האמת זה הגיוני, וירוס ישן שחושב שהוא עושה הרבה נזק אבל האנטי וירוס מסתלבט עליו ואפילו לא מוחק אותו...סתם בשביל הצחוקים

תשובה

עדי כנראה צודק, אני מתאר לעצמי שאין לכם כח אליי. העניין הוא, ממש לא אכפת לי. אתם לומדים בבית ספר בו למדתי ומשתתפים בפורום פתוח של תפוז, אולי אפילו יותר מפורום אחד. אז כן, בינכם לבין עצמכם אתם יכולים לדבר כמו שאתם רוצים, אבל כאן זה אינטרנט! אינטרנט = מקום ציבורי, ואתם הרבה מתחת לרמה המקובלת כיום בפורומים תרבותיים. נראה לך שאני יורד עליכם סתם כי אני סנוב אליטיסט צפוני? לא, אני עושה את זה כי כבר נמאס לי! נמאס לי מהישראלים שנכנסים לפורומים זרים בהם אני משתתף ומתחילים להתנהג באופן פרימיטיבי. נמאס לי מהאנשים שנכנסים לקהילות ישראליות בהן אני משתתף וכותבים בלי סימני פיסוק. אז כן, אני סנוב, אבל אני סנוב עם ביקורת בונה, ואני לא מתכוון לעזוב. אה, עוד משהו, אני כן אנסה להעביר את כתובת הפורום הזה לחיה פישרמן. נראה מה היא תעשה איתכם

trouble maker2

New member
דווקא אני בא בדיעה אחרת, אל תעזוב

כולם אומרים לך לא להכנס לפה, אבל אני מבקש בכל ליבי- אנא השאר הרי לפני שבאת לפה לא היה לנו חסר חיים משועמם ועלוב לרדת עליו הפורום היה יבש ואפרורי אבל איך שאתה והמאהב הרוסי שלך הגעתם דברים התחילו להיות פה מעניינים אם תלך, על איזה רוסי מכוער נוכל לרדת? על איזה חסר חברים (וירטואלים לא נחשבים...) נוכל לצחוק? מי ימלא את התפקיד של הבתול-עד-גיל-40 שבמקום להתגייס או לעבוד קורא לג'ון-דו-לאטח שיוכל ללקק לו את הזין ובתמורה לשמוע לאטח אחר מדבר אנגלית? אתה רואה אני דווקא רואה את חצי הכוס המלאה בהיותך כאן ואני מבקש ממך, לאטח-על -השאר!

חחחח והנה הוכחה שאתה חסר חיים

אתה טוען שאתה רק מעביר את הזמן כשאין לך מה לעשות נכון? אז זהו שלא! אתה אשכרה לקחת את מה שכתבתי בספרדית לחבר שלך כדי שיתרגם את זה!! אתה אשכרה חי על הפורומים פה אז תפסיק לזיין במח שאתה בנאדם עסוק...כי אתה לא! אבל לפחות דבר אחד אתה בטוח...מעצבן!! וחנון!! הנה זה כבר שני דברים

למעלה