הלו רדיו תענה לי!!

נו.....ידעתי.....עוד עבריין מקלדת

מפחד לתת ת'כתובת, אה? אל תדאג.....הנסיעות עליי

תראו ת'נקניקייה הזה........

עד עכשיו פתחת ת'פה כמו איזה אחד שלא שם זין על אף אחד.....איך שביקשתי ממך כתובת התחלת להשתפן. נו באמת.....אתה עושה מעצמך צחוק

לא הבנת.

ביקשתי ממך סיבה. ננסה את זה לאט יותר: למה...שאתן...לך...את...הכתובת...שלי?

אתה בטח מרגיש גבר, אה?

מאחורי המחשב אתה גבר אחושרמוטה...... רוצה סיבה? תן לי את הכתובת שלך כדי שתוכיח לי מול הפנים שאתה כזה גבר גם לא מאחורי המחשב אבל אתה משקשק......

MrJohnDoe

New member
אה, כמובן

תרבות ה 'תוכיח שאתה גבר' המזרחית. הרי רק ככה תוכל להוכיח כמה אתה חזק ו'גבר'. פשוט תת רמה.

ומה אתם?

תרבות ה''עברייני מקלדת'' המערבית. הרי רק ככה תוכלו לעשות רושם על אנשים מפני שבחיים האמיתיים שניכם אפסים שאף אחד לא שם עליכם. אז מי כאן התת רמה?

לא, כסיל שכמוך

אני לא נותן את הכתובת שלי כי אני לא ילד קטן ומתלהב. להוכיח לך שאני גבר?אתה צוחק עליי? אני משפיל אותך ואת trouble maker בפורום הזה כבר יותר משעה, ואתם לא מסוגלים אפילו להגיב כראוי. אני לא רוצה\צריך להוכיח לך כלום. אתה, שמרגיש צורך להוכיח את גבריותך, בוא ותוכיח. בוא, תנסה להשפיל אותי בפורום הזה בלי להתחיל לקלל כמו ילד קטן. נראה אותך, גבר(?)

חחחחחחחחחח בוא'נה אתה פג!!

עלאק ''בוא תנסה להשפיל אותי בפורום''........ חחחחחחחחחחחחחח אני ניקרע!!!!!!1 אתה מזמין אותי לדו קרב ''השפלות'' יענו??

לא, לא מזמין.

אבל אם אתה אי פעם רוצה להתנער מהקומפלקס אשר נוצר בעקבות זה שאני משפיל אותך פעם אחר פעם, אתה מוזמן לנסות. נ.ב. תזהר לא להקרע יותר מדי, זה מסוכן, ומלכלך שטיחים. קשה לשטוף דם...

משפיל?

אתה חי בסרטים שאתה משפיל אותי......שיט איך אני אצא עכשיו מהבית?!?! בינתיים את הכתובת שלך לא נתת...אתה נמושה די...אנשים שיקראו את ההודעות בפורום הזה יראו את כמה אתה ניטחן שמדבר הרבה מאחורי מחשב.....אתה ממש מעורר רחמים חחחחחחחחחחח אתה בטח מאלה שמתחילים כל היום עם בנות באייסיקיו וכותבים על עצמם שהם ''בלונדינים עם עיניים כחולות''!!!!!! או שאתה מתחיל עם בני מינך הנקניקים כי יש לי רושם שאתה ניטחן רציני!!

אוף, אתה משעמם

כן, אני משפיל אותך. תחשוב על זה קצת, אני יורד עליך וכל מה שאתה מגיב לי הן שטויות של ילדים קטנים. זו השפלה... מי אתה בכלל? ומה, אתה תבוא להרביץ לי אם אביא לך את הכתובת? אהא, כן, בטח. אני נמושה? כן, בטח (מספר 2) נכון, אני מדבר הרבה מאחורי המחשב, ניהול קהילה של יותר מ200 איש די מצריך את זה... ובלה בלה בלה, שיעממת אותי מספיק, בא לי לישון, נמשיך בבוקר.

trouble maker2

New member
אתם כאלה נטחנים סתמו תפה כבר

באמת נראה לי שאלה עוזי ותמיר המקבלי בולבולים אתם חושבים שהשפלתם מישהו? הרי כולנו יודעים שאתם מסכנים ומשחקים אותה אינטיליגנטים מאחורי המחשב כן נכון, שכחתי אני ערס מזרחי ממוצע שלא מבין מה 2 האליטיסטים אומרים... כמו שאמרתי, לפחות אנחנו לא 2 חנונים מגעילים שישארו בתולים עוד הרבה הרבה שנים... האמת כואבת הא נו תנסה להביא איזה התחכמות עוד פעם נראה אותך...

למעלה