יש לי שאלה אחת... אתה רוסי גדול שמן שנראה כמו בן 20...את זה הבנתי אתה חיית מסיבות שכל לילה נמצא בפאב (ברור ברור)...גם את זה הבנתי אתה מתגאה בגיקיות שלך (יש הרבה במה להתגאות)...הבנתי הבנתי אבל דבר אחד לא הבנתי...למה לעזאזל אתה חושב שזה מעניין אותי??? ותשבע לי שיש לך ביצים לענות לי...אה אתה בטח לא מכיר אותי...אני מני פיזרו לטיני גדול בגובה 192 ס"מ עם ידיים יותר גדולות מהראש שלך ואני נכנס לפה מדי פעם כדי לראות מה קורה עם ציונים וכאלה אבל פתאום ראיתי...איך אני יסביר את זה...נכון נקמת היורמים? אז זה כאילו היורמים הם ערסים לעומתך...ומי לעזאזל יכניס אותך לפאב??? בטח הלכת לשתות פטל עם האוגר שלך בקיוסק של רמב"ם וחשבת שהלכת לפאב...ותיזהר לענות לא יפה...כי אחרת יהיה לך הרבה זמן לבלות שם... אה כן...תהיה בריא
מני תיראה כמה זמן כבר הדגיגונים האלה שותקים!!!!!!! זהו.......פג הקסם של הפייה הטובה והם חזרו להיות חנוני מחשבים..... כבר כמעט שקראתי להם ''פנטיום האופרה''!!!!!!
There's no need to faint, honestly. I mean, I'm grateful that you acknowledge my superiority to you, but you shouldn't take it out of proportions, especially not when you're unable to comprehend half of what I'm saying.