הלו רדיו תענה לי!!

trouble maker2

New member
הלו רדיו תענה לי!!

הלו רדיו תענה לי!! אני שומע אותך הלו רדיו תששששדרר לי שהיא תשמע רק עוד שיר אחד מתוק שיר של אהבה שמהלב שלי אני מקדיש רק לה אני נוסע וחושב עליךך רדיו מחובר על שיר חייך מקווה שאת שומעת את המנגינה ואני שולח נשיקה מבין את החיוך שבשפתייך שלחתי שיר שידבר אליך שתביני שאני מתכוון לכל מילה מבקש איתך רק אהבהההה הלו רדיו תענה לי....... תורידו צדי אור - הלו רדיו שיר בנזונה ממכר

ווואיייייי איזה שיר ב-ן ז-ו-נ-ה !!

צדי אור השולט!!! אבל קבלו עוד שיר פצצצצצצצצה סטלוס ואורן חן- נמס -------------------------- מביט אלייך בתוך עינייך כשאת צחוקת עובר בי רטט ואת עצמי אני שוכח נמס נמס נמס מהחיוך שלך נמס נמס ומבקש אותך נמס נמס נמס מהחיוך שלך נמס במתיקות שלך נמס נמס ומבקש אותך נמס נמס נמס מהחיוך שלך אני פשוט נמס איתך!!!!! שאר השיור הוא ביוונית וזה לא כל כך התחום שלי......

התגובות שלכם משעשעות אותי.

ואגב, אם אני זוכר נכון, המלה היא "נדחף". אה, וכן, ריבוי סימני שאלה לא תורם דבר למשפט. נ.ב. אמור להיות "למה אתה נדחף" ולא "מה אתה נדחף". בוא, תגיד עוד פעם, אתקן את השגיאות גם שם. זה כיף לא נורמלי :)

דוקטור אבשלום (דניס) קור

תגיב לי יותר אין לי כוח להצקות שלך בוא תסתלבט עליי מול הפנים.....או שאתה מול הפנים שותק כמו דג כמו כל הנטחנים שמאחורי המחשב

יפה! בלי שגיאות כתיב

ועכשיו, הגיע תורם של סימני פיסוק... ובקשר לחלק השני של הודעתך: נו באמת, אתה מכיר אותי בכלל? לא נראה לי. אני רוסי גדול, שמן ונראה כמו בן 20. אבל מה לעשות, אני כן אמשיך להציק לך. למרות שאת הבית ספר כבר סיימתי, הרמה בפורום הזה (התחביר + התוכן) היא רמה של כיתה ב', ואכפת לי מספיק מהבית ספר הזה כדי לנסות לשנות.

trouble maker2

New member
אז אתה כלכך מסכן וחסר חיים...

כשאני יסיים את בית ספר אני לא רוצה שום זכר ממנו ובמיוחד לא לגלוש בפורום שלו ולתקן תחביר של תלמידים זה רק מראה כמה שחוסר חיי חברה יכול להזיק לבן אדם...

MrJohnDoe

New member
מספר שגיאות נוספות

ראשית, אומרים 'אסיים' ולא 'יסיים'. שנית, מה קרה לכל סימני הפיסוק? במשך כל ההודעה אין ולו פסיק אחד לרפואה; אתה לא באמת מצפה ממי שקורא את זה לקרוא את זה בנשימה אחת, נכון?

Awww, עברנו לפסים אישיים.

מה נראה לך שיש לי לעשות באחד בלילה, כאשר הייתי בפאב פעמיים בשבוע האחרון, נסעתי אתמול לראות סרט בסינמה סיטי ומחר אני הולך להופעה של ברי סחרוף? אין לי כסף לצאת היום :\

trouble maker2

New member
אל תנסה להרשים אותי

אני עדיין תופס ממך חנון מגעיל שישאר בתול עד גיל 35

עני לו מבין מע הקטא שלחם להקנס

לטוח פורום של ילאדים שלו בגיל שלחם ולתכן שגיעוט חתיב? ממע בדיוק התם מתלעבים? כמו שטרעבל מייכר המר עתם תשערו תאמיד חנונים ובטולים אד גיל 100 לו 35!! יע ניתחנים מאגעילים!!!!! תאסקו בעניינים שלחם...פשות גואל נפשות!!אתם מזכירים לי זבל עופות כל אחד מכם!

להרשים אותך?

ילד, למה שאני אנסה להרשים *אותך*? אני פשוט אומר לך את העובדות. אין לי כסף ---> אני בבית ---> אני משועמם ---> אני מגיב פה. מקווה שהשרשרת הלוגית הזאת לא קשה מדי בשבילך... חנון? אתה מתכוון לgeek או לnerd? הגיקיות שלי ידועה לכל, והיא לא דבר בו אני מתבייש. אני גם סנוב ואליטיסט, אז מה? nerd היא מלה שלא ממש מתאימה לי, כי יש לי חברים ואני לא דחוי חברה.

חחחחחחחחחח עלאק

רוסי שמן עלאק... אני שונא את הדיברוי עבריינות מאחורי מחשב תן ת'כתובת שלך ואני כבר אטפל בהכל, סבבה?

אמאלה, סופסוף

יש מישהו ש*לא מאמין* שאני רוסי שמן! לא, לא בא לי לתת לך את הכתובת שלי. מה עוד שזה רחוק מנו"ש. אבל מה, עשית לי את היום. תודה, ילד.

למעלה