יש הרבה יותר מופעים שהיו הצלחה מהבחינה הזו מאשר מופעים שכשלו. מגהדת' וערד הן תופעות לא מייצגות. פיל קולינס, סטינג, מדונה, מייקל ג'קסון, ועוד רבים הופיעו כאן וגררו עשרות אלפים לפארק ושום אסון לא קרה, כולם, האמנים והקהל, התנהגו למופת.
ולמה זה לא יכול לקרות במקרה הזה, האם השורות הבאות מצלצלות לך מוכר...?Ok. Just a little pinprick. There’ll be no more --aaaaaahhhhh! But you may feel a little sick. Can you stand up? I do believe it’s working. good. That’ll keep you going for the show. Come on it’s time to go.
למה מה הם אמרו? אין ספק שאני מזדהה עמוקות עם אוהדי ומעריצי קלי קלארקסון בישראל. לא משנה שאני לא סובלת אותה ואת כל מה שהיא מייצגת לחלוטין, זה הדבר הכי מבאס בעולם שאתה מחכה להופעה בכליון עיניים והיא לא מתקיימת. עצוב.
בכל אופן הם כתבו על הדלקת גרון של קלי קלארקסון והשתמשו בציטוט מקומפטרבלי נאמב, רק תירגמו אותו לעברית ונראה לי שבאותו עיתון גם היתה כתבה על הקוסם מארץ עוץ והיה כתוב משהו על דארק סייד
כלומר זה מתבקש. על זה ווטרס כתב, וממכונת כסף כמו קלארקסן הייתי מצפה ליותר. עכשיו אני צריכה להשיג את העיתון כי אני חייבת לדעת מה אמרו על סיד ואם אמרו משהו על ההופעה של ווטרס בכלל...?
לבד, בלי אף אחד, ויגיד במקרופון בשירה "I'll see you on the dark side of the moon" וזה כבר שווה כסף. כמובן שזה משהו מאוד מסחרי ואני לא מתכוון ברצינות...
אי אפשר להשוות הופעה של ווטרס למגדת'. מישהו רואה פוגו בהופעה של ווטרס??????? אם יהיה זה הולך להיות הדבר ההזוי ביותר שראיתי בחיים של!. אנשים שחצי מהם בגיל של ההורים שלי וכמה בגיל של ווטרס (אפילו יותר...?) והרבה מהצעירים שיגיעו יהיו...איך להגיד את זה ברור בלי לפגוע באף אחד..."רגועים באופן לא טבעי"? מה שכן,בואו נסמוך על משטרת ישראל ועירית ת"א-הם לא היו מסכנים את הקהל וווטרס לא היה מסכן את המעריצים שלו. ואם תהיה דלקת גרון אז נכין לו תה צמחים , נעלה לשיר במקומו-יהיה בסדר
היום התקשרתי להזמין כרטיסים לדפש מוד (עם הנחה של פלאפון כמובן !) והיה תפוס שם שעות.....בסופו של דבר ענה משיבון שאמר : "בגלל הלחץ הרב אנו ממליצים להזמין כרטיסים לרוג'ר ווטרס ודפש מוד דרך אתר האינטרנט"... כאילו, תקלטו את הלחץ שהולך שם בגלל 2 ההופעות הענקיות האלה !