הכרטיסים - חלק ג'

הכרטיסים - חלק ג'

הייתי בקסטל לפני שעה קלה. לדבריהם, טרם הוחלט על מתחם מושבים/VIP. אם יוחלט על כך, הם יודיעו, כמובן. במידה ויהיה מתחם כזה, כרטיסים אליו יעלו כ-700 ש"ח. לא תהיה בעיה לאנשים שכבר רכשו כרטיסים רגילים - וגם לקחו אותם מהקופה - לשדרג את כרטיסיהם ל-VIP, אם יהיה דבר כזה, כאמור. הם לא יכלו להגיד לי כמה כרטיסים עוד יימכרו, מלבד שכרגע יש עוד כרטיסים, ושרבים נמכרו. יש לי הרגשה שהמפיקים עצמם לא יודעים כמה כרטיסים הם מתכוונים למכור. כמה שיותר, קרוב לוודאי.

חרטושה

New member
אם שמת לב

על הכרטיס, אמורה לפחות, להיות מוטבעת חותמת של המשטרה. כאמור, אולי המפיקים לא יודעים כמה כרטיסים בכוונתם למכור, אבל בטוח שישנן הגבלות חיצוניות כלשהן למספר,במיוחד לאור מספר נסיונות כאובים בעבר. חוץ מזה, מעניין על פי מה מחליטים על פתיחת אזור VIP בהופעות, ועל פי מה נקבע מחירו?

מי יודע, ביקוש?

גם ב-Live 8 הודיעו על פתיחת מתחם כזה, בשלב מאוחר יחסית של הארגון - נדמה לי שכשבוע לפני הארוע. אגב, שמתי לב לחותמת המשטרה. אבל לאור זה שפרנסי העיר מצהירים שקיבולת המקום היא 30,000, ומספר הכרטיסים שכבר נמכר משתווה למספר זה או עולה עליו, נראה לי שחותמת המשטרה היא גמישה. או שהיא סתם חותמת גומי - ?

חרטושה

New member
חותמת גומי

אבל עדיין גומי עם פרוצדורה. צריך להצהיר על מספר הכרטיסים למכירה ואיזה מסכן צריך לשבת, לספור את כלכלכלכלכל הכרטיסים שהונפקו ולהחתים אותם. משמע איזה מסכן איפשהו יודע משהו על מספר הכרטיסים. ועל זה שהוא קיבל שיתוק ביד.

אוי!

אני כבר רואה איזה אסון פסטיבל ערד 2.. או בכלל ביטול של ההופעה עקב פיצוץ אוכלוסין במקום, או שסתם ישארו מלא בחוץ

לא נראה לי

קצת התבגרנו מאז אסון ערד, והופעות לא מבטלים ככה, אם יודעים מראש כמה מחזיקי כרטיסים יש. מה שכן, מה הטעם להגיע למקום ללא כרטיסים?

vegetable man

New member
האמנם?

אני דווקא כן קצת מודאג, ואני לא בטוח עד כמה מיישמים בפועל לקחים מהאסון ההוא לפני 12 שנה. המשטרה היא גוף חסר אונים פה, ולא לגמרי באשמתה. מספיק לראות את תוצאת המשחק בין בית"ר לבני סכנין, והאקשן לאו דווקא היה בזמן המשחק. אני מקווה שיהיו מספיק כוחות שיטור באיזור, הבעיה היא גם בתרבות שלנו. אנחנו לא רגילים להופעות המוניות.

barlevy

New member
התבגרנו? חחח

במדינת הפרטאץ' כמו במדינת הפרטאץ'- לא לומדים כלום אני מקווה שהכול יעבור בשלום וכולנו נהנה. אבל בכל מה שקשור להפקת לקחים יש לי מילה אחת : חחחח כמו שבפסטיבל ערד לא ממש למדו.. כך גם לא ילמדו הלאה מישהו אמר משהו למשטרה על זה שבפסטיבל מטאליסט 2005 קרסה הגדר (שהמישטרה עצמה אישרה) והפסטיבל קוצץ? מה פתאום? הרי זו ס"ה הופעת מטאל ולא איזה כוכב נולד עטור רייטינג

שמע, זה גם עניין של מי מפיק את הארו

ע. לא יודעת מי הפיק את פסטיבל המטאל, אבל אני בטוחה שהמישהו הזה לא לקח בחשבון שיכולה להיות אלימות, צפיפות, אלכוהול - מה לא. והנ"ל לא התכונן למה שעלול לקרות, והתוצאה קרתה. המשטרה - מה היא יודעת? אני לא חושבת שהם מבחינים בין ווטרס לבין מגדת'. על וייס, לעומת זאת, אני יחסית סומכת. וגם, תתפלא, על הקהל שיבוא להופעה של ווטרס. מקווה שלא אתבדה. ליתר בטחון אני אסנג'ר איזה בריון או שניים שיגנו עלי. צנעני כבר התנדב...

חרטושה

New member
מגהדת'

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3102839,00.html האירוע הופסק באמצע בגלל שאיזו גדר בטחון קרסה, כנראה בגלל התפרעות של חלק מהקהל

Anuerysm

New member
מה אם

מה אם יגנבו לי את הכרטיס מישהו יבוא ויקח לי את הכרטיס מהיד הבן ז*נה הוא יקח לי מהיד|^%$^)(#^)#($^)%(&$

avki

New member
../images/Emo6.gif

זה מדהים לראות את השינוי שאנשים עוברים ככל שהתאריך קרב...

קהל שונה לגמרי, לא?

בהופעה של ווטרס הקהל יהיה, בממוצע, מבוגר יותר, ויותר "מיושב". הקהל הישראלי, על כל מגרעותיו (הדחיפות וכד') הוא פחות פרוע ואלים מאשר קהלים בחו"ל, בוודאי בהופעות מהסוג הזה: אין כאן שיכורים, אנשים לא באים לחפש אלימות. לא בהופעות שאני הייתי בהן, בכל אופן. אני לא יודעת לגבי megadeth - זה קהל של מטאל, לא? תקנו אותי אם אני טועה.

כן אבל

אני מתקשה להאמין שכולם בהופעה של רוג'ר יישבו בישיבה מזרחית ויחזרו על מנטרה הודית מרגיעה... גם פלוידים ישראלים יכולים להיות מוזרים... המשטרה ביטלה את ההופעה אחרי שיר אחד ולפי מה שאני זוכר אנשים בכלל לא קיבלו את הכסף בחזרה... הכל אפשרי פה

barlevy

New member
ןמה לגבי אירגון לקוי?

תסלחו לי שאני פרקליטו של השטן.. אבל תגידו לי שהתסריט הבא נשמע לכם דמיוני : -ההופעה מתחילה בשעה וחצי איחור לאחר החלק הראשון נאלץ ווטרס להודיע שבעקבות בקשת המשטרה יבוצעו רק 2 שירים מדארק סייד ויאללה הבייתה. ייתכן מאוד ואתבדה (ואני מקווה) , אבל תודו שזה לא תסריט דמיוני - לחילופין..ווטרס יכול לחטוף "דלקת גרון" יומיים לפני ההופעה (וממש ממש בלי קשר להחרפה במצב הביטחוני)

בקאע של דלקת גרון אני לא דואג

רוג'ר לא נוהג לעשות דברים שכאלה לפני הופעה... מקסימום הוא יעבור השתלת גרון

למעלה