הכנות לשנה א'

• פותח הנושא lol65
  • פורסם בתאריך

1במיה

New member
"אל תצפי להוציא ציון טוב רק מקריאת המחברת"

לא מדויק.. אני מסתמכת על מחברות של אחרים ולא מסכמת בשיעורים (בהרבה שעורים גם לא נמצאת). זה תלוי באופי של הבן אדם.. אחרי 2 תארים והסבה למשפטים אני יוגעת מה מתאים לי, אני היפראקטיבית ולא מסוגלת לשבת בשיעור אבל אני חייבת מסגרת כדי לשמור על גבולות. אני מסתמכת רק על מחברות של אחרים אבל מרחיבה את הידע שלי באמצעות חומרי עזר (מהסילבוס) ןלומדת עצמאית להבין כל נושא. בנתיים (טפו טפו) הציונים טובים. אם את יודעת שאת מסוגלת ללמוד לבד ולהבין אין בעיה ללמוד ממחברות של אחרים, את מכירה את עצמך הכי טוב

Lady McBeth

New member
בתור מישהי שלמדה אך ורק ממחברות כל התואר

השורה הראשונה שלך לחלוטין לא נכונה.

מאיר4112

New member
קודם כל

קודם כל עיקר הדברים היו מחאה על העניין הזה. לדעתי, זה לא סביר שמישהו לא יגיע לדוגמא לאף שיעור, ויקבל מחברות מאחרים. לגופו של עניין, אם סומכים על מישהו אחר שיעשה לך את העבודה, זה תמיד יכול להתפקשש. לא הבנת מה כתבו, הקדשת פחות מדי זמן ללמידה למבחן (ולא למדת כל השנה), ואכלת אותה. חוץ מזה, יש מחברות בחינה שבלתי אפשרי להבין אותם בלי להיות קצת בחומר. בקיצור, חבל לפתח דיון על זה - היא שאלה על דרך לימוד, וכל אחד יש לו את דרך הלימוד שלו. אני בטוח לדוגמא שליידי מקבת' היקרה לא למדה רק ממחברות הבחינה, אלא גם מדי פעם עיינה בפסקי דין, מדי פעם עשתה עבודה על החומר, אולי איזה דיון קטן עם החבר'ה. אין אדם לומד אלא במקום שלבו חפץ, ואפשר גם להוסיף אלא איך שלבו חפץ. בהצלחה לכולם. שנה טובה.

למעלה