הכל לטובה (?)

אומי5

New member
לא אמרתי שאתן לא מתקלחות

אלא שכשאתן מתקלחות ,אתם מזרימות לשם הכל (ע"ע ההודעה של יענקי).

י ע נ ק י

New member
גם עם זה נתקלתי...

איזה אבא מזמין אותי לפתוח סתימה בצינור ביוב.. טוב פותח.. הכל בסדר נקי וזורם.. ולא נספר נכון לעכשיו מה היה בצינור, מה גרם לסתימה.. אחרי כמה ימים שוב מתקשר אלי.. ככה אתה פותח סתימות.. הנה שוב הכל סתום.. טוב אני חוזר.. ושושב אני מגלה בצינור הסתום כל מיני מרעין בישין.. פותח מנקה והכל זורם כמו זצריך.. אחרי כמה ימים שוב טלפון.. תשמע אדוני ככה לא פותחים סתימות.. עניתי לו עד עכשיו התאפקתי.. עכשיו אתה תימוד לידי כשאני פותח.. ותראה מה בדיוק אני מוצא שם.. מה אתה לא מתבייש? הילדים שלי מחונכים זורקים רק נייר טשיו וזהו.. זה לא אמור לעשות סתימה... טוב.. אבל תעמוד לידי.. בפד הראשון שהתחיל להשתרך מהסתימה האבא החויר.. אמרתי לו תחנך את הבנות שהפדים מקומם באשפה ולא באסלה... ולא התכוונתי ח"ו לפגוע כאן.. רק שלא תגידו שאני לא מגיע גם לבנות השירות...

damtiela

New member
וואו, היה שווה שבתאלה תדפק רק בשביל

לראות אותך מגיבה פה
(בתאלה - הכל מאהבה, את יודעת..)

naty 1

New member
וואלה

התגעגתי לטעמים אחרי שאוכסנו הרבה זמן באוף... ללמדך שאין דבר כזה אוף שלא פורס לו כנפיים מדי פעם יפה שאת עדיין בשלולית ומתיזה מדי פעם... נ.ב. לפי מה שטענו פה לאחרונה רחובות זה עדיין לא סופהעולם...

נתי

אל תנסה לבלבל אותי איש אחרת לעולם לא תדע מה יש בשולה של המכונית, מילה שלי. שמחה שהתגעגעת, בינתיים נתתי לרחלי את הרשות
נעים לי בשלולית, באתי לכאן בשביל בתאל , אוהבת אותה. טוב נו, גם עוד כמה אנשים בפורום. נ.ב. ברחובות נמצאת סופי העולם ודי למבין. נקודה.

naty 1

New member
אני

אקדח טעון געגועים וזה חוזר את מבינה חוזר אליי בחדר.. אז לא היתה לי מכונית גדולה (יאריס של שלומי לא נחשב, נכון?) אז לא ידעתי מה יש ברחובות... בברכה, ג. הולך לאיבוד

rigoletto111

New member
מחר תתעודדי כבר

בסך הכל אני מניח שהנזק הכספי לא נורא, נכון? צריך להגיש תלונה ולהוציא את כל התעודות מחדש. יש דברים יותר גרועים (השואה, למשל)

BatHell

New member
איך תמיד השואה באה כפרופורציה,

זה משו. כן, לא יותר מדי נזק.. את הרוב אפשר לחדש, ומה שלא- לא נבכה עליו, נכון?

the dudu

New member
):

כרטיס אשראי , תעודת זהות - תצטרכי לבזבז איזה 10 דקות באיזה בוקר לחדש, אני כבר חידשתי איזה 4 פעמים, כמה מתאים לי , כרטיס קופ"ח- לא נשמע נורא כ"כ , כרטיס נסיעות של השירות- נו תגידי להם יביאו לך בטח עוד! , מפתחות- גם תשיגי , כסף - תחסכי קצת החודש לא יקרה כלום, משקפי שמש מלאן תמונות פספורט ומזכרות - חח אין מה להגיד זה באמת באסה אבל תחשבי שניה היית מעדיפה להיות כל הזמן שמחה, לא להרגיש שום עצב וכעס? איזה מן חיים אלה? בחיים כאלה אי אפשר להעריך באמת שמחה! אז כן אולי הכל לטובה! (ותחשבי על זה)

BatHell

New member
קודם כל, מזלט על הטסט אחשלי../images/Emo131.gif

בקרוב אצלי, אישאללה :) *כרטיס אשראי+כרטיס קופ"ח-כבר חידשתי. צריכים להישלח הביתה בשבועיים הקרובים (במילא לא צכה אותם יותר מדי) *תעודת זהות-הולכת עוד חצי שעה לרחובות, משרד הפנים וכאלה. *כרטיס של השירות- יגיע עוד יומיים-שלושה בדואר לנתניה, שולחת פקס של התלונה במשטרה *מפתחות- שיכפלתי כבר את של הבית, יש לי סְפר של הדירה, ועוד מיליון מפתחות של בצפר.. אני אקבל כבר.. (זה באמת אופס) *תמונות ומזכרות- איך אבא אמר? כפרת עוונות
תודֶה זריזה. וחשבתי על מה שאמרת.. ללא ספק יש בזה משו. מותק אתה!

למעלה