הכל לטובה (?)

BatHell

New member
הכל לטובה (?)

עבר עלי אחד הלילות הזוועתיים ביותר שידעתי במשך אוטוטו 18 שנותיי. השארתי את התיק עם הארנק וכל הדברים החשובים ברכב (בבקשה בלי הטפות, זאת לא בדיוק היתה אשמתי וגם שמעתי אותן מספיק). פרצו לרכב, לקחו הכל. יימח שמם. כרטיס אשראי, תעודת זהות, כרטיס קופ"ח, כרטיס נסיעות של השירות, מפתחות, כסף, משקפי שמש, מלאן תמונות פספורט ומזכרות. "ברוכה הבאה לנתניה" אמרו לי במשטרה. לא העלה לי גיחוך. והכל היה כלכך מאוחר, ביום שהתחיל דיי מחורבן. החברות מדירת השירות היו צריכות לפתוח לי את הדלת ב3 לפנות בוקר, ולראות אותי עם עיניים אדומות, חנוקה מדמעות. מה כבר אפשר להגיד במצב כזה? אבל מסתבר שאפשר. כן, באסה-באסה (מילים עדינות כלכך, אתם לא יודעים איזה קללות עסיסיות אני שומעת בזמן האחרון), אבל מה שקורה וקרה- צריך לקרות. נכון? כי מהם כל הנ"ל? כרטיסים שאפשר להנפיק שוב? מפתח לשיכפול? פספורטים שאני יכולה לבקש שוב מחברים? אז כן- תודה לאל, מי שלא יהיה, שמדובר בדברים חומריים בלבד. כי אותי לימדו, וכרגע מזכירים לי את זה שוב ושוב, שלא מתעסקים עם חשבונותיו של הקדוש-ברוך-הוא. שאם זה קרה לי- זה היה צריך לקרות, והכאב וההלם האלו יכלו לבוא גם באופן פיזי, וגם בעוד אופנים שאני לא רוצה לחשוב עליהם. וזה מעודד אותי. כי "יהיה טוב" סתמי ממש לא עושה את העבודה כמו שצריך. התאוריה הזאת, שאומרת לי ש"כן, מגיע לי. עשיתי דברים (ואני לא מדברת דווקא על אי-קיום יתר"ג מצוות וכדו', אלא אפילו על דברים 'לא מוסריים' נקרא לזה, אם זה שקרים ואם זה דיבורים מאחורי הגב ועוד) וקיבלתי את העונש. וואחד עונש. ושוב, איזה מזל שעד סוף השבוע (וגם זה בהגזמה), כבר יהיו לי הדברים הבסיסיים שהיו לי שם, בתיק העשוק, ולא חלילה מדובר על איזו עצם שבורה. לא הכל טוב, אבל הכל לטובה". ברסלבי משו, הא? אבל זה הדבר היחיד שאני אוכל להיאחז בו בנתיים, וגורם לי להישאר שפויה. כי יעידו עליי חבריי הקרובים מהפורום, שהרגע הטיפשי והפזיז הזה- של השארת תיק ברכב (אלוהים שבשמיים, בחיי שרציתי לקחת אותו) כלכך לא אופייני לי. לוקח לי שעה לחשוב על כל דבר קטן שאני עושה, אם כדאי או לא כדאי, ומה יהיו ההשלכות. ורגע אחד קטן של חוסר תשומת לב (ועוד כמה גורמים, נו) ופאקינג שיט, סיוט. אבל אין, פשוט אין לי דרך אחרת להסביר את זה. אם הייתם אומרים לי שאני אדבר ככה לפני שבוע, הייתי מרעיפה "שכחו מזה". אולי יש לי סטיקר קטן על הפלא' (שהוא הדבר היחיד שהיה עלי, אגב)- 'ויש עניין שנתהפך הכל לטובה', אבל מי מאמין בשטות הזאת?.. מצטערת, אבל אין לי דרך אחרת לעידוד עצמי. תסבלו בשקט.

אבזץ

New member
מקווה שהתקשרת לבטל את הכרטיסי אשראי

זו הזדמנות טובה לגבש זהות חדשה - תקראי לעצמך, לדוגמא, אלכסנדרה פאודרובנה. הימלטי לרוסיה ובקשי את אוצרות הצאר ניקולאי... אני דווקא מזהה כאן הזדמנות פז. בהצלחה! נ.ב. הכל ניתן לשיחזור, אפי' את העורלה משחזרים היום (קבעתי תור בשש).

BatHell

New member
זה הדבר הראשון שעשיתי,

לא משנה שיש לי דיירקט (ככה כותבים?) שהיו בו 20 שקלים, וזה המקסימום שאפשר לנצל אותו (וגם זה לא נלקח). אלכסנדקב פאודרובנה? אתה אומר את זה בגלל העיניים הכחולות והשיער הבלונדיני שלי, שמזכיר לך לוק רוסי משו?

סיטרא

New member
יא-אללה.

זה בדיוק אחד הרגעים בחיים בהם את מרגישה שאת עומדת מול איתני הטבע ולא יכולה להם. כמו המדפסת שלא עובדת באמצע הלילה, כמו המפתח הזה שלא מוצא אותי כשאני צריך אותו, כמו האצבע הקטנה של הרגל שמוצאת את הזוויות החדות ביותר להיכנס בהן. כמו החיים. ולפעמים מרוב האירוניה של החיים אין מה לעשות אלא להתיישב באיזה מקום שלא רואים ולצחוק בקול רם, אולי זה יעזור לנו יום אחד, לכי תדעי.

BatHell

New member
זה חייב לעזור.

אין לי משו יותר טוב מלצחוק על עצמי עכשיו (חוץ מלזיין לכם את השכל על הכל לטובה, כמובן). תודה,

uri80

New member
בטח שיש משהו יותר טוב.

ללמוד מכך לפעם הבאה. לא נורא, כולנו עושים טעויות כאלה וזה מוכר. כל עוד לומדים מהן, באמת לא קרה שום דבר נורא.

זה באמת מעודד אותך?

כי אותי זה היה מכניס לפרניות ופחדי רדיפה אלוקית על רקע אישי קשים ביותר. אבל אין ספק שאלו רגעים שבהם את מבקשת את נפשך למות ומהר כי למה להתעלל. אבל תכל`ס הכל באמת נורא חומרי ועוד חודש תשכחי מזה. וזו גם הזדמנות להחליף את התמונה בתעודת הזהות.

miss mcmillan

New member
מצטרפת בחום לאמור לעיל.

זה קו מחשבה ש, לא משנה כמה רע לי, עושה לי הרבה יותר רע מיידית. מעדיפה לחשוב שכמו שהיה לי נורא היום, אין סיבה שהיא שלא יהיה לי טוב מחר. יאללה, מתי עולים מרכזה כפרונת?

חוסכת בסמסים

דברי איתי כשיבוא לך להעפיל. בנתיים אני פה. אחלה של פרופורציות מהלכות/גוססות כאן.

פנדיאני

New member
לי זה גם קרה פעם

והסתכלתי על עצמי שבוע קדימה. ראיתי את עצמי עם כרטיס אשראי חדש (כמובן שאיך שבאתי הביתה ביטלתי את הקיים); עם מפתח ששיכפלתי מהשותף; עם תעודת זהות חדשה ונוצצת וכו' וכו'. ואז אמרתי: טוב, לא ליפול. אירגנתי בראש מה צריך לעשות מבחינה טכנית-מעשית, ויהי טוב.

BatHell

New member
../images/Emo13.gif

איזה טוב לדעת שקמים מתוך זה מחדש. בהחלט עודדת אותי!

בתאלוש

היי חמודה, תקשיבי לי, קחי לך נשימה עמוקה אהההההההההה... עכשיו יותר טוב? צ'מעי, זה לא הזמן להעביר על עצמך ביקורת, למה עשיתי כך , או יותר נכון מדוע לא עשיתי כך וכך. במצבים כאלה עדיף לקחת הכל בקרירות, ולהתמודד. זו לא אשמתך! ממש לא! את בחורה מאוד אחראית וזה קורה לכל אחד מאיתנו, אפילו לי, אחת שמסתכלת אחריה עשרות פעמים לראות אם שכחתי משהו. כן כן, פעם חניתי ונפלו לי המפתחות של האוטו לפתח ניקוז, עד היום יש אנשים שראו אותי נוברת שם, שלא שוכחים לי את זה (הנה צד מצחיק של העניין) ואת לא חושבת שכעסתי על עצמי? (מה לעזאזל חשבתי לחנות ליד פתח ניקוז ולצאת מהאוטו עם אלף דברים בידים?) ועוד פאק שהיה לי בחו"ל ששכחתי את התיק באוטובוס, וגנבו לי את כל התמונות שצילמתי. (אז חזרתי לצלם שם שנה לאחר מכן) בקיצור גברת, קחי את זה באיזי, תחדשי את מה שצריך לחדש, תסדרי את מה שצריך לסדר, ותחיי בשלווה עד לפאדיחה הבאה (ותהיה לך אחת כזאת לצערי) ועזבי אותך מברסלב, בחייך...

BatHell

New member
שבלולה!

איזה כיף לראותותך פה! את? פתח ניקוז? תיק בלונדון? באמת שצחקתי
(את מרשה לי, נכון?) את מקסימה כתמיד. תודה רבה, עד לפאדיחה הבאה!

י ע נ ק י

New member
נשמתי עמוק...

וזה שאני צריך כל יום לנבור בבורות ביוב.. ולא בשביל למצור מפתחות של הרכב שלי אלא פשוט לנקות... נו.. בשביל מה? בשביל מאה שקל.. וגם זה אומרים לי כמה זה לקח לך 10 דקות.. מי מרויח 100 ש"ח ב 10 דקות.. והפאק הכי גדול.. שישבתי פעם אצל חברים תשמעו טוב חברים... ואחד ביקש את המפתחות של הרכב כדי לעשות סיבוב להביא משהו.. ובטוח שוב בטוח שהוא גנב לי מהרכב 2 מצלמות דיגיטליות עם הרבה תמונות שצלמתי.. וחלק מהם מצולם עם חברות שלא הצלחתי לבקש מהם לצאת שוב ע"מ להצטלם.. כי הספיק להם פעם אחד איתי.. אז אחיה בשלווה עד הפדיחה הבא.. וגם אהיה קצת ברסלבער.. אצטלם באומן עם ה....

רק מאה ש"ח?!

מותק, בשביל ניקוי ביוב הייתי לוקחת חמש מאות ש"ח אפילו בשביל 2 דק'. תעשה לי טובה, בא אלי לתמחירים בפעם הבאה. אני רואה שעשיתי לך בהודעה דה ז'ה וו. העיקר שאתה חי בשלווה, אני רגועה.

אומי5

New member
תגיד תודה שאתה לא נובר בביוב של

דירת שירות .... לא יאמן מה שהבנות האלה מזרימות לביוב (טוב נו זה כן יאמן בהתחשב בזה שאנחנו יודעים שזה זבל נשי....). ובזאת אני קורא לכל בנות השרות ,על תגנבו לברזל את הרשת הזאת של הביוב ותחסכו לדורות הבאים (אני כבר לא יחזור לעבודה הזו) כמה שעות של גועל נפש.

למעלה