הכל בגלל סנג'איה...

orw93

New member
הוא לא הורס לאף אחד../images/Emo205.gif

מהסיבה הפשוטה שלא הוא מצביע. אנשים מצביעים לו. איפה בדיוק האשמה שלו?

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif

תכלס,בקצב שהשופטים יורדים עליו הוא עוד יפרוש לבד

y0nit

New member
לא נראה לי...

ממש לא נראה לי שבשלב כזה הוא ייפרוש כי הוא רואה שאמריקה כן רוצה אותו שם... ומשאירה אותו והוא אפילו לא מגיע לבוטם 3... אבל אם בא לו אני בעד..!
אני לא אתנגד...

darklighter

New member
זה קידום גם לנו../images/Emo190.gif

וגם ככה הישראלים לא יכולים להצביע אז מה זה משנה...

oknu42

New member
אני לא יודעת מה איתכם,

אבל מהרגע שראיתי אותו הוא היה ממש דומה לסמיילי הזה: D: [תחשבו על זה שניה!] וחוצמזה, סנג'איה מגניב. [וזו סך הכל תחרות שירה, ואז מה אם הוא לא הכי טוב בזה]

yobalit

New member
ענית לעצמך

תחרות שירה- האם באמת זה לא משנה שאין לו את פואנטת התחרות?! וחרם, קול טוב רק תנצל אותו :Q אני היחידה שמתגעגעת לאחותו?! באודישן הראשון שלה היא שרה סאמרטיים, מליון זמרים עשו לזה קאבר וכל אחד היה יותר מגעיל מהשני והיא אשכרה הפכה תשיר לחמוד ומעניין!

oknu42

New member
את צודקת...

היא באמת הייתה לא רעה בכלל בסמארטיים :]

גב

New member
גבירותיי ורבותיי ../images/Emo124.gif, סנג'איה הוא ../images/Emo41.gif

הרשו לי להתנגד לרבים מהדברים שנאמרו כאן.
כוכב שסוחף אחריו המונים אינו חייב להיות הזמר עם הטכניקה הכי טובה, המוסיקאי הכי טוב, האדם הכי יפה או הבחור הלבן המקובל (שימו לב לגזענות...).
לכוכב יש איכות שלא ניתן לשים עליה את האצבע - נקרא לזה כאריזמה (נסתרת או בוטה), קסם מסויים שמהלך עליו, משהו שעושה לרוב האנשים תגובה (טובה או רעה, עדיין תגובה).
בסנג'איה צפיתי גם באודישנים וגם בתוכניות שהספקתי לראות (את חלקן פספסתי). מלכתחילה יצא ממנו קסם לא מוסבר - כשהוא שר הוא כאילו מתחבר למקום אחר והולך על ענן קטן משלו.... לצערי הרב, הביקורות שהוא קיבל מושכות אותו לשיר באופן שלאו דווקא הולך עם הקסם והכשרון הטבעיים (לצעוק, לשיר חזק מדי, גבוה מדי). במקום לטפח את מה שיש - המעודן, הקסום - לא קלטו את זה והוא נותב למקומות שלא מתאימים לסוג הקול שלו. מצד שני, כנראה שכן קלטו בבית באמריקה שיש שם משהו. לפחות מכיוון ה stardom
. זאת יאמר לזכותם, כי אני מסכימה שהקהל בבית בכל מקום בעולם לא מסכים תמיד עם מה שהיינו רוצים לראות נבחר, קרי, איכות.
אז נכון שמבחינה קולית יש שם כמה בנות שמפילות לקרשים וסוחטות תגובות של פה פעור שנשאר ככה למספר דקות טובות, אבל מבחינת איכות הכוכב, לדעתי סנג'איה ולקישה ניחנו בזה. וזה לא קשור לטכניקת השירה או איכותה אפילו (ללקישה קול מדהים ושירה אדירה, אך מלינדה דוליטל כמדומני, לא ממש זוכרת את השם, היא הכי מקצועית ושרה באופן מושלם!! עדיין, אני לא רואה אותה סוחפת המונים בקריירה אלא חיה על הופעות קטנות ואיכותיות - עניין של כאריזמה ואמירה אישית שאצלה קיימת במינון קטן יותר).
לעניין סיימון - סיימון לדעתי התחיל להגיד על סנג'איה "מושלם" בציניות, אבל ברגע שהוא קלט את הילדה בקהל שמיררה בבכי ואת האהדה הענקית מהציבור, אני חושבת שסיימון כבר מזמן הבין שסנג'איה יצא מחוקי התחרות. אל תשכחו שסיימון לפני התוכנית היה מלקט כשרונות - בעל חברת תקליטים שמחפש בנרות אנשים כמו סנג'איה... כן חברים, כמו סנג'איה, שיביאו את הכסף...
ודבר אחרון קטן ועצוב: שימו לב להתבטאויות, גם כאן בשרשור ההודעות הזה. התבטאויות על ההודי, השחור, הג'וק הקטן, השונה, הזר... קוראים לזה גזענות. נקודה למחשבה.

hila546

New member
צודקת!!!

הילד לא יודע לשיר בגרוש. מופיע כל יום עם תסרוקת חדשה- כאילו שזה באמת משנה משהו. וזמרים שאכן טובים ממנו פי כמה מעלות יורדים מהמסך. חבל, ממש חבל. הוא הצליח להוריד את רמת התוכנית לשפל

בָלבָל

New member
לא מאמינה שאני כותבת פה אבל נו

שיהיה... מאחר וראיתי כמה תוכניות... אני חושבת שסנג'איה או אחלה בדרן, התוכנית הזו כלכך מאפנה שרק בזכותו אני כן רואה את התוכנית... טוב ומלינדה דוליטל שהיא הפייבוריטית שלי מאז שראיתי את המבחנים - שהם מה שבאמת שווה בתוכנית הזו. אתם סתם חושבים שאתם מבינים מי שר יפה ומי לא... הכל עניין של טעם, ואם אמריקה רוצה לבחור בסנג'איה אז תנו לו. הם בסוף כן יבחרו במי ששר יפה לנצח... אבל רוצים שמישהו ישעשע גם בתוכנית הזו, ובשביל זה סנג'איה פה. וזהו נעלמתי מפה.

למעלה