הכל בגלל סנג'איה...

cinnamon girl

New member
הכל בגלל סנג'איה...

בזמן האחרון אני שומעת דיבורים ושמועות באינטרנט על אפשרות שהתוכנית תשנה פורמט אחרי העונה הזאת ואולי אפילו לא תחזור. כמו שבטח רובכם יודעים, סנג'איה הפך להיות חסין בגלל קמפיינים שמנהלים למענו השדרן הווארד סטרן והאתר votefortheworst. הם קוראים להצביע בשבילו כדי לערער את ההצלחה של התוכנית. שמעתי כל מיני שמועות שאומרות שסיימון אמר שאם סנג'איה מנצח הוא עוזב את התוכנית. שמעתי גם דיון בתוכנית חדשות בערוץ fox news שאולי תהיה תביעה משפטית נגד הווארד שטרן ואתר האינטרנט כי הקריאה שלהם להצביע לזמר הכי גרוע גורמת לפגיעה במשתתפים האחרים ובתוכנית כמוצר מסחרי. מישהו יכול להוסיף עוד משהו בעניין? כל הבלגן הזה דווקא מוסיף לעניין של התוכנית, בעיני. עדי

edenn18

New member
../images/Emo45.gif

לא שמעתי על האתרים האלה, אבל זה נשמע נורא

Kinky Pinky

New member
../images/Emo45.gif

הוא סתם גורם לכולם לשנוא אותו יותר בגלל שהוא לא עוזב. ולא רק שהוא הורס לעצמו (או לפחות מה שנשאר לבנאדם להרוס לעצמו), הוא גם הורס ומקלקל את התוכנית, וזה הכי מעצבן.

dementya

New member
הוא לא יפרוש.

בתכנית האחרונה, שסיימון פשוט התייאש לחלוטין ואמר לו שהוא נפלא (כי הוא הבין שזה כבר ממש לא משנה מה הוא יגיד לו) סנג'איה לקח את זה כמחמאה וצעק איזה משהו שמח כזה. נראה לי שהוא באמת חושב שאוהבים אותו.

TamirKC

New member
../images/Emo124.gifהוא צעק...

"ברוך הבא לעולם של סנגאיה!" איכס

בסוף בסוף בסוף

יסתבר שזאת פרובוקציה שתעשה רק טוב לתוכנית............ זכרו אגב איך רושמים תשם שלו באנגלית אני רוצה לראות אותו ביוטיוב ושמישהו יסביר לי איך אני רואה שידורים חוזרים של הכוח באינטרנט?

zehava d

New member
נו באמת...

אתם מצפים שיפרוש? זה מה שאתם הייתם עושים? מי שאשם זה הבוחרים והשיטה של ההצבעה. הילד עצמו לא אשם. השופטים בחרו אותו בין ה24 מועמדים, הוא לא עשה שום דבר לא בסדר חוץ מלנסות להתמודד עם גלי ההשמצות בכבוד. תראו קצת חמלה, בחיי. אני בהתחלה חבבתי אותו ולדעתי יש לו קול טוב ומדויק אבל הוא באמת מיצה את יכולתו והתקדם כבר קצת יותר מדי. אבל, בחיאת, זה קורה כל שנה - יש אנשים גרועים שמתקדמים. וגם אם חושבים שהוא צריך ללכת, וכאמור אני מסכימה, זה לא אשמתו. הוא הרי לא מצביע. בסה"כ עושה רושם של ילד נחמד ועושים לו רצח אופי.

Lady in red2

New member
../images/Emo45.gif מסכימה, חוץ מהקטע של האופי

הוא לא נראה כ"כ נחמד לפי התגובות שלו, אבל בכל מקרה - לא צריך לקחת יותר מדי קשה, זה הרי קורה בא"א שמתמודד מתקדם יותר מדי, כמו עם קווין בעונה הקודמת. גם אני חיבבתי אותו בהתחלה, אני ממש לא אומרת שהוא זמר גדול, ויש ה-ר-ב-ה יותר טובים ממנו, גם עכשיו וגם כאלה שעזבו, אבל באופן כללי יש לו קול די טוב והיו לו כמה הופעות בסדר.

A N I g M A

New member
אני בטוחה שבמקום כלשהו,

עמוק בתוך המח של סיימון - הוא לא מתכוון לפרוש מהתכנית. אולי זה סתם ביטוי, בשביל להדגיש כמה נורא זה שסנג'איה חסין. אבל בשבלב מסוים, הוא יעוף, אין מה לעשות. אני מקווה שאמריקה לא טיפשה ולא תשים אותו בין שלושת הפיינליסטים.

HollyGolightly

New member
לדעתי אין לסיימון את מי להאשים מלבד

את עצמו. הוא הכניס את סנג'יה לטופ מה שזה לא יהיה. והוא היה צריך לקחת בחשבון שיכול לקרות שסנג'יה גם ינצח. לי זה דווקא די נחמד שלא כולם מתיישרים לפי סיימון SAYS. בשנים אחרות היה יותר אכפת לי מהמתחרים. השנה כבר לא ממש אכפת לי. הדבר היחידי שמפריע לי זו התזמורת שמכריחה את לקישה לצרוח באופן קבוע, ואפילו כשהיא צורחת בקושי נותנת לשמוע אותה. אם הקהל יבחר בסנג'יה אולי סיימון יסתכל קצת בראי. אולי יעשה קצת חיטוט נפש ויברר עם עצמו איך זה קרה. ואיך קרה וקורה שמתמודדים מצויינים נופלים בשלבים מוקדמים, ולמה לכל הרוחות נותנים למתחרים לשיר בסגנונות זרים להם לחלוטין. באחד השבועות הקרובים צפויה תוכנית ABBA. זה כאילו שהם רוצים שהמתחרים יעשו מעצמם צחוק בכוונה. ואני אוהבת את ABBA, אבל מודעת מאד למגבלות שבמוזיקה שלהם. גם השופטים והמפיקים יודעים. אין להם להאשים אלא את עצמם. הדבר הטוב היחיד שאני יכולה לחשוב עליו כתוצאה מהעונה הזו, שאם איידול תמשיך עונות נוספות, אולי מה שקורה העונה יגרום למפיקים ולספונסרים ולכל מי שאחראי שם, לקחת את התוכנית, המתחרים והקהל יותר ברצינות.

אם סנג'איה ינצח

זה יהיה ביזיון. זה מזכיר לי את האירוויזיון- המופעים הביזאריים השתלטו על התוכנית הזאת.

רסקול

New member
חברים וחביירות סנג'איה הוא

אמריקן איידול. הוא המהות של התוכנית, לדעתי, אגב. שטחית,בידור, תעשייה של ייצוג וכסף וכלום חוץ מזה. אז לא צריך להילחץ, העולם לא יתמוטט אם התוכנית תשתנה לאחר נצחון הסנג'איה, וגם לאחר מתחון הסנג'איה העולם לא יתמוטט, באחריות, יש דברים קשים יותר: מעורבות אמריקאית בעירארק שאין לה סוף כור אטומי באיראו טיל אטומי לצפון קוריאה כלכלה סינית שמאיימת על הכלכלה המערבית כלומר, AI היא תוכנית אסקפיסטית שעכשיו "נדפקת" בגלל מה שהיא בדיוק, וסנג'איה, לבינתיים הוא העונש שלה.

always be me mc

New member
אמריקן איידול=תחרות שירה

סאנג'יה=לא יודע לשיר ושיעוף בדחיפות(אולי לעירק אם בא לו חח בטח יבריח משם את כל הטרוריסטים) השם לא משנה את הקוספט שזו תחרות שירה ומחפשים את הזמר הכי טוב שיכול להיות איידול ולא איידול(נגיד ש.. חח) ששואף להיות זמר(אוי הבדיחה)

רסקול

New member
שתי בעיות מרכזיות:

הראשונה - אני מסכים אתך שסנג'איה זמר גרוע - על זה אין בינינו מחלוקת השניה - נדמה לי שאת מתעלמת מהעובדה שסנג'איה נבחר שבוע אחרי שבוע על ידי אנשים שרואים את התוכנית כמוך, ומצביעים בעבורו. אפילו לבוטום-9 הוא לא הגיע. לכן אני יכול להבין את אי שביעות הרצון שלך, של חלק מהמשתתפים כאן ושל השופטים המוצגים ככלים ריקים שבוע אחר שבוע [כי אין להם יכולת להשפיע על שולחי הסמ"סים] אבל, טענות , אם יש בכלל, יש לשלוח לקהל הצופים האמריקאי, שהוא ריבון על רצונותיו והחלטותיו. עכשיו - כיוון שזו רק "תחרות זמר", וכיוון שיש להם כללים נוקשים מאוד, וכיוון שהשופטים העלו את סנג'איה לקבוצת הבסיס, אם יש להם טענות, הן צריכות להיות רק כלפי עצמם, מה אני אומר: השופטים מעלים משתתפים כדי ל"מלא" את השורות, ומניחים מראש, שחלק מהם יפול, והכשרון האמיתי יישאר [האם יש צורך להזכיר את הפאדיחה של שנה שעברה? - אוסקרר
]- לדעתך זה פייר? מראש לקחת משתתפים חלשים כדי לתת גיבוי לחזקים? לכן AI [ את יודעת שזה גם ראשי תיבות של בינה מלאכותית
] איננה יותר מאשר תחרות כשרונות צעירים, אשר הצופים קובעים את התוצאות ולא השופטים. הצופים אינם "מקצוענים" כמו השופטים [אם כי פאולה נראית לי חרטטית חסרת עמוד שדרה די רצינית], לכן הם בוחרים את מי שמתאים להם, הוא האמריקן איידול. עד עתה הצופים אומרים בקול רם: אוהבים את סנג'איה. האם נראה לך שהווארד סטרן יכול להשפיע על מליונים של בני אדם? הצביעו 32 מליון, חלקי ל- 9 כמה מקבלים: 3מליון+ לכל משתתף. אבל סנגא'יה קיבל הרבה יותר משלושה מליון קולות. זהו, מצטער אם חפרתי קצת, קצת נראה לי מוזר להתעצבן כל כך בגלל תחרות, ולשלוח את סנג'איה לעירק שם נהרגים מדי יום עשרות ומאות בני אדם בפיגועים, שאנחנו מכירים מסוגם בארץ. זה אפילו לא מצחיק.

always be me mc

New member
מתקנת עצמי:

טוב אז לא לאפגניסטן קצת נסחפתי בקטע הזה..לא חשבתי על זה לעומק
חח ואתה חושב שאין לי טענות נגד הקהל האמריקאי? יש לי ויש לי הרבה הבעיה עם הבן אדם שהוא מדרבן אותם באמצעים מגוחכים למדי להצביע עבורו וזה פוגע בשאר המתחרים שלא עושים צחוק מעצמם ומהתחרות מדי שבוע ובאמת מגיע להם לזכות זה אשמתו שהוא מנצל את החולשה הלא מובנית של האמריקאים אליו וממשיך להשאר על חשבון כמה מהמצויינים שבתחרות ואני בטוחה שהוא יודע את זה! זו אשמתו שאין לו שיקול דעת בנוגע לשירים שהוא בוחר והוא הורס אותם לגמרי(מי לכל הרוחות הרשה לו לשיר את השיר של דיאנה רוס??) בידיעה שיוכל להתחמק איתם. יש לי בעיה עם מישהו שבזמן האחרון נראה כל כך מזוייף ובכל זאת מנסה להציג עצמו באופן חיובי רק כדי שיצביעו עבורו ותאמין לי אני בטוחה שמתי שהעבירו אותו באודישנים הייתי מזועזעת אז בדיוק כפי שאני מזועזעת כאן. וההנחה של השופטים היא הגיונית מאוד זו תחרות שירה! לא תחרות מוזרויות ותסרוקות! האמת גם אני לא בעד לקחת חלשים כדי לתת גיבוי לחזקים אבל היי לא ראיתי אף אחד שנפגע מזה אז מה הבעיה ? וכפי שאמרתי בהזדמנות אחרת הקהל האמריקאי ממש מעצבן אם הוא רוצה אנשים מוזרים בסדר אבל יש תוכניות אחרות בשביל זה למה בכוונה להרוס תוכנית שבבסיסה מצויינת? למה להרוס סיכוי של אנשים שבאמת מגיע להם? אני כועסת על סאנג'יה ואמריקאים והשופטים שבאותו העת העבירו אותו כמעט באותה מידה רק ההתגרות שלו הכי מעצבנת אותי כל הרצון למשוך צומי. אני מצטערת אבל זה באמת ממש ממש מעצבן(מעניין מה בהודו חושבים עליו..) ואחרי העונה הזאת יש לשקול ברצינות לתת נפח לקולות של השופטים ולווא דווקא על חשבון הקהל(אם אני לא טועה ברוקדים עם כוכבים יש שילוב של הצבעות השופטים והצבעות הקהל וכך לשופטים יש שליטה כלשהיא על הנעשה למרות שהאמירה האחרונה בידי הקהל) אה ומה שעוד מעצבן אותי בתחרות ועכשיו תבין מה.. זה ש"תחרות" ו"סאנג'יה" לא אמורים כלל ללכת ביחד אז זה מרתיח, מרתיח מאוד. למרות שהוא באמת לא שווה את הכעס שלי נדמה לי אני פשוט אזפזפ לערוץ אחר בהופעות שלו כי באמת אין טעם להתעצבן אולי גם על התוצאות אני אוותר? זה סתם מלבה את המדורה. זהו זה מה שאני אעשה הגעתי למסקנה. ואם הוא כן ינצח זה יהיה BYE BYE גדול לאמריקן איידול(לא מספיק עונה 5 איכזבו בענק כעת בעונה 6 זה יותר גרוע) המשך יבוא...

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif לגמריי

וזה ממש לא פייר למתמודדים האחרים..יש מתחרים בתוכנית שלעומת סנג'איה כן יודעים לשיר

למעלה