הכל בגלל סנג'איה...

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif מה חמוד בו?מה?!#$@#$

אפשר להגיע שהוא משעשע,אבל חמוד?!#$@$@ אני יכול לירות לו כדור בראש בלי שום חרטה ולא בגלל שהוא זמר מעאפן,פשוט החיוך שלו כ"כ מעלה לי את הפיוז ומוציא את הצד המרוקאי שבדרך כלל נח לו בשלווה על עלי הדפנה הפולניים! מצידי אפשר לתת לו את התואר 'זמר' יותר מאשר 'חמוד'.הוא נוראי.

lightflake

New member
הוא פשוט כזה... סאנג'איה! ../images/Emo6.gif

וזה כל כך מצחיק שהוא לא עף עם הביצועים הגרועים שלו... חחח אותי זה מבדר ביותר.. וכנראה גם את האמריקאים... שמתם לב שהוא אף פעם לא לובש עור או נעלי עור ? הלוואי שהוא בסוף יזכה

חמוד?

תגדירי חמוד... הוא חמוד כמו כלב בלי פרווה הוא חמוד כמו אוגר שמחרבן לך ביד הם דחו כלכך הרבה זמרים מוכשרים והכניסו אותו במקום איזו טעות שון:(

Bleed for Me

New member
ת'אמת שבאודישנים ממש אהבתי אותו

הוא נורא הקסים אותי ושבר אותי שאחותו לא התקבלה לתוכנית והוא בכה איתה..אבל לאט לאט הוא פשוט נהיה קוץ בתחת של אמריקה,הוא המועמד מבחינה ווקאלית הכי פחות טוב,לעומת השאר הוא ממש גרוע..זאת נוכנית שירה והוא מיצא את עצמו בה..הגיע הזמן שיעיפו אותו

סאנג'יה חייב....

לעוף מהתוכנית וכמה שיותר מהר!!!!! לדעתי הקהל האמריקאי הולך פשוט בכוונה נגד הזרם ובגלל שההודי הג'וק הזה עושה כ"כ הרבה רעש אז בוחרים בו כי הרי כישרון אין לו ממש! אני לא ישקר, אני לא חושב שיש לו קול כ"כ מזעזע אבל הוא לא זמר טוב כמו סאנדרס או אפילו אי ג'י (שעף בתוכנית הראשונה) שהיה הרבה יותר טוב ממנו בהרבה! הקהל האמריקאי מצביע לפי גימיקים והוא גימיק דיי טוב בשבילהם....... אוףףףף חבל שהשופטים הטיפשים האלה לא בחרו את אחותו במקומו זה היה יותר נסבל לפחות אני פשוט לא יכול לראות את הפרצוץ המכוער שלו על המסך שלי... ישלו את החיוך הכי מעצבן בעולם והוא נראה דיי מבסוט מהרעש שיש סביבו, סופסוף הוא בטח מקבל צומת לב הרי זה בדוק שהוא ילד כאפות בבית ספר אצלו אז אמריקה תתעשתי על עצמך ותעיפי את היצור הזה מהתחרות למען שלוות צופיכם בעולם!!!!!

Fairywitch

New member
ילד כאפות../images/Emo6.gif

איזה ביטוי קורע. ולענייננו- הוא אכן חייב לעוף. זאת כבר ממש בדיחה (והיא אפילו כבר לא מצחיקה)

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif בדיוק

הוא כבר עבר מזמן את גבול טעם הצחוק לטעמי הייתה תקופה של שבועיים בערך שצחקתי אבל מבדיחה צוחקים פעם אחת-פעמיים-מקס' שלוש וזה כבר כ"כ פתטי

סנג'איה הזה חייב....

לעוף מהתוכנית וכמה שיותר מהר.... אני מרגיש שהוא כמו מן גימיק כזה שנמשך יותר מדי זמן כמו הזמר האסיאתי הזה שהיה באודישנים של אחד העונות ועשה הרבה רעש (לא זוכר את שמו) האמריקאקים האלה אוהבים ללכת עם הזרם ובגלל שהוא עושה הרבה רעש תקשורתי אז בוחרים בו כי קול יפה אין לו זה ברור. בואו נהיה כנים הוא לא זמר כזה גרוע אבל היו טובים ממנו שעפו (ואני מדבר על בנים) כמו אי ג'יי שהיה מעולה ועף בתוכנית הראשונה וגם סאנדרס, ומה ההתלהבות ממנו כאילו זה לא שהוא נראה טוב או משהו כזה הוא אחד המכוערים ונראה כמו ילד עם שפם בר מצווה שלא התפתח לפחות עם הוא היה נראה טוב אז הרעש סביבו היה הגיוני........... מה שאני שונא גם שהוא מזה מבסוט מעצמו ונראה שהוא ממש נהנה מכל הרעש הזה שיש סביבו למרות שאני אישית הייתי מתאבד עם כמעט בכל העולם יש סביבי השמצות ובגלוי עוד אומרים שהוא גרוע ואיך הוא שורד בתחרות זה מצריך פיתוח של עור פיל בשביל לספוג כ"כ הרבה עלבונות ואני מעריך אותו על זה אז אמריקה תעשו בשכל הפעם ותעיפו את הג'וק הזה מהעיינים שלנו למה אנחנו צריכים לסבול???למה???

whatever4

New member
ת'אמת

אני לא כל כך מבינה אתכם שונאי סאנג'יה... אני חושבת שאנשים לוקחים את איידול יותר מידי ברצינות ושוכחים פרט מאוד חשוב- איידול היא קודם כל תוכנית בידור ובהקצנה- תוכנית ריאלטי. בתוך הקטגוריה של תוכנית בידור נכללת גם הקטגוריה תוכנית שירה- אבל לא להפך. מה שאני מנסה להגיד פה זה- הסיבה שסאנג'יה נשאר היא שהוא מבדר. זהו. אין פה שום תרמית גדולה, שום סיבה נסתרת ולא מובנת- אנשים באמת מרימים את הטלפון, מחייגים ומצביעים לו. אנשים נהנים ממנו ומההופעות שלו ובצדק. איידול היא תוכנית בידור, סאנג'יה מבדר ולכן הוא נשאר בתוכנית. במקום להשקיע אנרגיות בלשנוא אותו- פשוט תהנו ממנו ומהבידור שהוא מספק כל שבוע. זו דעתי בכל אופן
.

למעלה