הכל בגלל סנג'איה...

darklighter

New member
../images/Emo45.gifהרי בכל אופן לא משנה מי ינצח

חשוב מי יצליח אח"כ.... ואני לא חושבת שהוא ינצח בכל מקרה...מתישהו לאנשים ימאס ממנו... וגם אם כן מה זה משנה...

כל הבאזז הזה

לדעתי יתרום לתכנית ולפופולריות שלה... לא נראה לי שסיימון יוותר על המיליונים שהוא מקבל בכל פעם שהוא חוזר לעונה נוספת...

ההדחה של השבוע לא פיירית.

מי שהיה צריך לעוף זה פיל המשעמממממממם או בלייק עם הפה העכברי שלו ,ואני עוד אוהבת עכברים.. או כמובן סנג'יה ,עם כל הסימפטיה שיש לי לילד. אחריהם היילי . ג'ינה מעולה ומיוחדת ליד כל הדיוות שיש העונה. חבל שעפה.

maymayush

New member
היי, עזבי את בלייק.

המתמודד הכי טוב בעונה הזו יחד עם מלינדה. פיל באמת די משעמם, והיילי צריכה להיות ההבאה שתעוף אחריי סנג'איה. היא שם רק כי היא נראית טוב, לשופטים כבר אין מה לומר לה אז הם מחמיאים לה על הלבוש והמראה (מהתוכנית האחרונה: פאולה- "ירוק זה הצבע שלך" סיימון- "יש לך רגליים יפות". אפילו בלי עוד ביקורת). סנג'איה חייב לעוף. הוא חלק מתופעה ידועה בעולם הריאליטי שבה אנשים ששרים בסדר מגיעים לשלבים מתקדמים שבהם כל שאר המתמודדים טובים יותר פי אלף רק בגלל איזה טריק שיווקי שלא קשור לשירה (מארץ אחרת, סגנון לבוש שונה, שיער ושטויות אחרות). ד"א, אני חדשה פה. היי

always be me mc

New member
גם לדעתי בלייק צריך לעוף../images/Emo204.gif

בכלל כל הבנים צריכים לעוף כי לדעתי הם בכלל לא מתקרבים לקרסוליים של הבנות(היילי לא נחשבת במקרה הזה
)

LeAnnDylan

Well-known member
באמשכ'ם תניחו לילד!

מה בסך הכל עשה הבחור, רצה להתקבל לתחרות שירה? מה כל השנאה הזאת? אז הוא לא הזמר הכי טוב שם, אז? אז הזמרים שאתם אוהבים עפים, אז? הייתם מרגישים טוב יותר עם עדין ג'ינה הייתה עפה השבוע [בהנחה וג'ינה הייתה הפייבוריטית שלכם] אבל מישהו אחר היה תופס את מקומה? לא! וכל המחרטטים למינהם דוגמא אחרת למצב היפותטי, קחו לדוגמא מצב בו נער הפלא לא עבר את הטופ 20 סבבה, עכשיו בטופ 10 בלייק שהוא המאמי הלאומי והמועדף של כל בנות ה-15 ומטה מודח מהתוכנית. את מי מאשימים עכשיו. הרי אין מצב להגיד "טוב הוא היה חלש השבוע" אם סנג'איה לא שם הייתם מאשימים את כריס, או את היילי או את ג'ינה או וואטאבר וטוענים שכל אחד מהם משעמם/מרדים/זמר גרוע/לא יודע לרקוד/לשיר/לאלתר/להתלבש או וואטאבר. אני מבטיחה לכם שזה שסנג'יה בתוכנית היה משאיר את ג'ינה גג עוד שבוע בתוכנית, כנ"ל לכל מתמודד אחר שהודח. אולי כל העולם ואחותו ההודית מדברים עליו אבל הוא בסך הכל בן אדם אחד ואין לו כל כך הרבה חשיבות או כוח כפי שאתם מייחסים חו. אם הוא יודח בשבוע הבא אחריו יודחו עוד מתמודדים. נשאר בסוף אחד וזה בלתי נמנע שחלק מהפייבוריטים שלכם יודחו בתהליך. אם יש מתמודד שהוא פייבוריט שלכם לא תשנה העובדה אם הוא עף בטופ 10 או בטופ 9 אם אהבתם אותו ורציתם שהוא ינצח זה יבאס אותכם באותה מידה. לכל אחד יש את הטעם שלו ומי שלדעתו טוב יותר או פחות בתחרות ולא יאהב את העובדה [או במקרה של כמה מאיתנו יתעצבן מהעובדה] שזמרים אחרים [לא פייבוריטים] נשארים. אני אישית חושבת שמבחינת זמרים בתוכנית כל מי שנשאר אני בספק אם הייתי קונה דיסק שלו\שלה במקרה ויוציאו אפילו לא הייתי טורחת להוריד באינטרנט. אז כן העיפו את כל 6 המתמודדים שהייתי קונה בכיף דיסקים שלהם, זה לא גורם לי לשנוא את התוכנית או לקלל ילד מסכן. קחו דברים בפרופורציות. אם הוא לא עף יש סיבה. וכמה שתרצו להאשים את VFTW אני לא מאמינה שיש להם כזה כוח, כי על כל מיליון שרוצים להרוס יש עוד 3 מיליון שאוהבים את התוכנית. ובין ה-3 מיליון האלה תתפלאו אבל יש גם אנשים שאוהבים את סנג'איה.

Fairywitch

New member
אישית אני לא שונאת אותו-

אני חושבת שהוא לא מוכשר מספיק כדי להיות שם בשלבים האלה, ואני כן שונאת את מי שמצביעים סתם כדי להרוס. זה סתם פוגע במתמודדים האחרים, שיותר ראויים ממנו להישאר בתכנית. אני לא מבינה מה עובר על האמריקאים- זה מרתיח לי את הדם

MoGanC

New member
זה אבסורד

כל אלה שמתלוננים על זה שבאתר מבקש להצביע ל"גרוע" הורס את התכנית, בעצם מפילים את עצמם כי מודים בזה שהתכנית בכוונה שמה אנשים גרועים בשביל בחירת הקהל יחד עם המועדפים של ההפקה ובכך בעצם התכנית מכוונת את מי היא רוצה שינצח. בעניין הזה אני לגמריי בעד VFTW, כי הם צודקים - אל תשימו בטופ 24 אנשים שאין להם סיכוי לזכות בלאו הכי,וכך תימנעו מכאלה "אירועים".

shlomitosh

New member
מה יש לכם?!!? הוא שר מהמם!!

למה אתם ככה? סנג'איה לא שר גרוע לפי דעתי.. הוא יודע להופיע!! ויש לו קול יפה ואחלה של לוק!

דורד

New member
האמת שאני משווה אותו ליהודה סעדו

יהודה סעדו הזה סתם מעוך דביל... שחיפש את תשומת הלב של הקהל והחליט ללכת על גימיק של "מתחזק עם כיפה" וזה מה שהחזיק אותו לאורך העונה עד שהוא זכה... הוא הרי לא שר משהו... חוץ מלסלסל הוא לא יודע כלום. אני רק רואה אותו ובא לי להקיא. ונכון שאין לי זכות להחליט ונראה כאילו אני קצת מגזים. אבל לא יודע, יש לי אינטואיציות רעות בקשר לבנאדם... אני פשוט לא סובל אותו כל כך. ואני כל כך שמח שאחרי התכנית הוא נעלם... רק באמת באמת חבל שהוא זכה... נראה לי גם איתו, המדינה החליטה לנסות להפיל את "כוכב נולד" והצביע בשבילו, שהוא היה הכי גרוע... מבחינתי בכלל הדר עוזרי הייתה צריכה לעלות לגמר ולזכות, ולא להיכנע לירידות של ריקי גל עליה

always be me mc

New member
אני כל כך מסכימה איתך בנוגע ליהודה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ומאז הגמר איתו הפסקתי בכלל לראות כוכב נולד חח

שרי24

New member
שונאת את סנג'ייאה

אפילו אחותו הייתה יותר טובה. לא רק שהוא שר גרוע, הוא גם בוחר שירים ללא מנגינה. הוא בוחר בשירים שיש צליל אחד של גיטרה ותופים באותו הבית כל השיר. משגע אותי כי שירים כאלה מתאימים לאנשים עם קול שתלטן, ושלו? הכי לא בעולם

orw93

New member
היי../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

היי. אני אור והתחלתי להראות אידול מאמצע העונה
הפייבוריט שלי הוא סנג'יה. פה כתבתי הודעה ממש ארוכה, שתפוז מחק לי
בכללי, כתבתי על כמה שהקטע של הווארד שטרן ילדותי ורדוד, על זה שסימון לא באמת יפרוש מהתוכנית, ושלמרות על הקיטורים, כולם מרוויחים מהסדרה הזאת. גם אלה שעפו, שמקבלים את ה15 דקות תהילה שלהם, גם אלה שעוד לא עפו והרוויחו ויקבלו 16 דקות תהילה, גם מפיקי התוכנית שמקבלים רייטינג, גם פוקס שמקבלים כסף, והרבה על הרייטינג, וגם השופטים שמגדילים את חשבון הבנק של בכמה עשרות אלפי דולרים.

סנג'איה לא אשם

מי שם אותו ב24 הכי טובים? זו היתה לגמרי החלטה של השופטים והמפיקים בגלל שהם חשבו שזה יעזור שיהיה נער צעיר וחמוד. הוא עבר אודישן וארבעה שלבים בחלק של הוליווד. אז למי הם מזיינים את השכל? הוא סתם ילד חמוד שהלך לאודישן ונקלע לכל הטרארם הזה.

TamirKC

New member
לא אוהב אותו, הוא מעורר בי בחילהS:

"בוא ננסה טכניקה אחרת.... מדהים, מדהים" "ברוך הבא לעולם של סנגאיה!!!" איככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככ ת'אמת, אני לא מבין מה הקטע שלו. בגללו ג'יה עפה ):: ומה שאני הכי לא מבין, איך שהוא אף פעם לא נכנס לבוטום 3!! זה ממש עצוב שהוא ממשיך שעוד זמרים יותר מוצלחים ממנו עפים שבוע אחר שבוע הביתה. נכון, זאת תוכנית ראלטי, והמפיקים והבמאים וכול מי שקשור לצוות הפקה רוצים יותר רייטינג, אבל בחיאת! "לכול גבול, יש גבול ):: " (הכוכבים של שלומי XD) יכול להיות שהכול סתם איזה התחקמות של ההפקה, אין לו מושג. אין לי מושג בכלום. רק אני לא מבין. איך הוא עוד שם... הרי ברור לכולם שהוא הכי פחות טוב שם! אני לא יודע לכתובXD חח זו הדעה שלי.

SHTRUDIDI

New member
אין לי הרבה להוסיף על כל מה שאמרו

פה. אבל אני ממש לא חושבת שהוא צריך לפרוש. הוא בא לאודישן כמו כולם, במטרה להיות איידול. הוא לא עשה שום דבר שנוגד את חוקי התוכנית ולא אשמתו שג'ינה\סאנדנס וכו' עפו לפניו. לכן אין שום סיבה שהוא יפרוש. בכל עונה יש מועמד שנשאר קצת יותר מידי לדעת הרבה אנשים אבל בסוף כשמסתכלים על זה אחרי סוף העונה, הוא יהיה חלק ממה שיגרום לאנשים לזכור את העונה הזאת. אני לא חושבת שזה לגמרי הוגן לנהל קמפיינים להשארתו תוך אמירה שהוא בדיחה, זה לא הוגן כלפיו. אני בטוחה שהוא מתאמץ עד כמה שהוא יכול. ובטח קשה להיות ילד בן 17 שמקבל ביקורת מגוחכת מהשופטים, מתנהלים עליו דיונים ברשת על כמה הוא גרוע וכו'. מסכן. אני בכל מקרה מתקשה להאמין שבסוף הוא יזכה.

TamirKC

New member
אני לא חושב ככה...

אז נכון, הוא בא כמו כולם, אבל הוא.... נמנמנ לא יודע איך להגיד את זה... חח אבל הוא הורס לכולם ):

למעלה