באמשכ'ם תניחו לילד!
מה בסך הכל עשה הבחור, רצה להתקבל לתחרות שירה? מה כל השנאה הזאת? אז הוא לא הזמר הכי טוב שם, אז? אז הזמרים שאתם אוהבים עפים, אז? הייתם מרגישים טוב יותר עם עדין ג'ינה הייתה עפה השבוע [בהנחה וג'ינה הייתה הפייבוריטית שלכם] אבל מישהו אחר היה תופס את מקומה? לא! וכל המחרטטים למינהם דוגמא אחרת למצב היפותטי, קחו לדוגמא מצב בו נער הפלא לא עבר את הטופ 20 סבבה, עכשיו בטופ 10 בלייק שהוא המאמי הלאומי והמועדף של כל בנות ה-15 ומטה מודח מהתוכנית. את מי מאשימים עכשיו. הרי אין מצב להגיד "טוב הוא היה חלש השבוע" אם סנג'איה לא שם הייתם מאשימים את כריס, או את היילי או את ג'ינה או וואטאבר וטוענים שכל אחד מהם משעמם/מרדים/זמר גרוע/לא יודע לרקוד/לשיר/לאלתר/להתלבש או וואטאבר. אני מבטיחה לכם שזה שסנג'יה בתוכנית היה משאיר את ג'ינה גג עוד שבוע בתוכנית, כנ"ל לכל מתמודד אחר שהודח. אולי כל העולם ואחותו ההודית מדברים עליו אבל הוא בסך הכל בן אדם אחד ואין לו כל כך הרבה חשיבות או כוח כפי שאתם מייחסים חו. אם הוא יודח בשבוע הבא אחריו יודחו עוד מתמודדים. נשאר בסוף אחד וזה בלתי נמנע שחלק מהפייבוריטים שלכם יודחו בתהליך. אם יש מתמודד שהוא פייבוריט שלכם לא תשנה העובדה אם הוא עף בטופ 10 או בטופ 9 אם אהבתם אותו ורציתם שהוא ינצח זה יבאס אותכם באותה מידה. לכל אחד יש את הטעם שלו ומי שלדעתו טוב יותר או פחות בתחרות ולא יאהב את העובדה [או במקרה של כמה מאיתנו יתעצבן מהעובדה] שזמרים אחרים [לא פייבוריטים] נשארים. אני אישית חושבת שמבחינת זמרים בתוכנית כל מי שנשאר אני בספק אם הייתי קונה דיסק שלו\שלה במקרה ויוציאו אפילו לא הייתי טורחת להוריד באינטרנט. אז כן העיפו את כל 6 המתמודדים שהייתי קונה בכיף דיסקים שלהם, זה לא גורם לי לשנוא את התוכנית או לקלל ילד מסכן. קחו דברים בפרופורציות. אם הוא לא עף יש סיבה. וכמה שתרצו להאשים את VFTW אני לא מאמינה שיש להם כזה כוח, כי על כל מיליון שרוצים להרוס יש עוד 3 מיליון שאוהבים את התוכנית. ובין ה-3 מיליון האלה תתפלאו אבל יש גם אנשים שאוהבים את סנג'איה.