הכי טופיק

דניאלה יקירתי..

כתבתי בסוגריים 'חח סתם'... סורי הייתי אצל סבתא שלי.... לאהבה באמת אין גיל אבל עדיין הגיל שלי קרוב יותר

ובכן:

הכי משמח: סוף טוב להארי פוטר. הכי מעציב: סוף רע להארי פוטר. הכי סקסי: זקן צרפתי. (והארי פוטר.) הכי מעצבן: אח שלי. הכי מפחיד:המות. (כמה וולדי.) הכי סרט: מולן רוז'. (כמה קיטש.) הכי ספר: נו, פוטר. וכמה שהם לא בגדר אובססיה: הנסיכה הקסומה, גאווה ודעה קדומה, פרא אציל, נערה עם עגיל פנינה הכי מקצוע: ספרות ואנגלית. הכי כיף: לסוע לח"ול. הכי רחוק: היום בו אני אוכל לעוף מהבצפר האידיוטי שלי. הכי קרוב: היום בו אני אוכל לעוף מהבצפר האידיוטי שלי למשך חודשיים תמימים. הכי אינטימי: מבחינת הנסיון שלי? נשיקה על השפתיים. הכי מעודד: פאנפיק פלאפי טוב. הכי דבר ראשון לבחון בו: הממ. שיער. הכי דבר שני:פנים. הכי שיגרתי:בצפר. הכי נמאס:בצפר. הכי חסר: תמימות. הכי משפחתי: ים. הכי חבל: שהכיתה שלי היא הדבר הכי מחרבן ביקום. ושאני בת 13. הכי טוב:שהיום אני מקבלת משכורת. הכי רע:מתמטיקה. הכי עכשיו: חם. הכי שנה הבאה: שימת זין. הכי הזדמנות: להכיר אנשים חדשים. הכי חרטה:ציונים. הכי סיום:תעודה נורמלית.

לושהה

New member
טוב נוו >< תנקיוו../images/Emo9.gif

הכי משמח: נמ..לגלות שבאסטד חוזרים
הכי מעציב: להשלים עם העובדה שזו רק אשליה
הכי סקסי: ג'יימס בורן
אדם ברודי
הכי מעצבן: נמ..כאלה שרק רוצים להיות יותר מקובלים\= הכי מפחיד: ג'וקים D: הכי סרט: היומן
הכי ספר: הארי פוטר D: וקיץ אחד ביחד+תנו לגדול בשקט. הכי מקצוע: נמ..אנגלית (?) הכי כיף: להיות עם חברים D: הכי רחוק: לפגוש את ג'יימס\= הכי קרוב: נמ.......נמ. הכי אינטימי: אה? הכי מעודד: לשמוע מישו אומר עליך דברים טובים כשהוא לא יודע שאתה שם.
הכי דבר ראשון לבחון בו: עיניים.
הכי דבר שני: אם הוא מתחבר במהירות לאנשים. הכי שיגרתי: ללמוד למבחנים.\= הכי נמאס: ללמוד למבחנים. D: הכי חסר: בצפר שמתחיל ב11. הכי משפחתי: טיולים. (?) הכי חבל: שבאסטד התפרקו.
הכי טוב: חברים :) הכי רע: ערסים (? הכי עכשיו: לסיים בצפר\= הכי שנה הבאה: כתה ח' O: הכי הזדמנות: לשפר תציונים. הכי חרטה: היו יותר מדי דברים\= הכי סיום: Whatever pepole say I am, That's what I'm not.

קקטוסץ

New member
הכי תשובות

הכי משמח: מוזיקה הכי מעציב: חורף הכי סקסי: פונדו שוקולד הכי מעצבן: צבע ורוד הכי מפחיד: מדוזה הכי סרט: כלבי אשמורת הכי ספר: חמסין וציפורים משוגעות הכי מקצוע: בטלנית הכי כיף: סיני הכי רחוק: קיבינימט? הכי קרוב: בופה הכי אינטימי: כשחבר שלי מצמיד אותי אליו מתוך שינה הכי מעודד: מכבי ת"א בכדורסל הכי דבר ראשון לבחון בו: לבחון בו? להבחין בו? הא? הכי דבר שני: -"- הכי שיגרתי: מחשב הכי נמאס: מחשב הכי חסר: זמן הכי משפחתי: ארוחת שישי הכי חבל: שיש פופ בעולם הכי טוב: מוזיקה הכי רע: מירי בוהדנה הכי עכשיו: חיים הכי שנה הבאה: צבא הכי הזדמנות: חו"ל הכי חרטה: אין הכי סיום: מוות? :)

אנבלייי

New member
טרה לה לה

הכי משמח: חברים הכי מעציב: בדידות הכי סקסי: חיוך של מישהו שאוהב אותך. כשהוא בלי חולצה? הכי מעצבן: חוסר אונים הכי מפחיד: בדידות, כאב, וכל מיני יצורים שאני ממציאה לעצמי בראש. הכי סרט: אמאמ.. יש המון, נו. אני אוהבת סרטים של 'האחים כוהן'. ו.אהה.. אה. לאדעת. הכי ספר: הממ.. האומן ומרגריטה, הארי פוטר?
התפסן בשדה השיפון גמכן. הכי מקצוע: כל דבר שבאמת נהנים ממנוץ הכי כיף: לצחוק הכי רחוק: שום דבר הכי קרוב: אחותי הכי אינטימי: לחישות אוהבות באוזן הכי מעודד: לגלות שמשהו רע לא באמת קרה הכי דבר ראשון לבחון בו: מה? הכי דבר שני: מה?! הכי שיגרתי: שעמום הכי נמאס: שגרה, לכאוב הכי חסר: תומי? הכי משפחתי: ... קצת קשה לענות כרגע הכי חבל: חוסר בטחון עצמי הכי טוב: חברים הכי רע: פירוק הכי עכשיו: בלבול הכי שנה הבאה: השקעה, עשייה הכי הזדמנות: הראל? הכי חרטה: קנאה הכי סיום: עדיין אין לי

פלאפאל

New member
גם לי משעמם ^_^

טוב, אז לא. אבל אני מתחמקת מללמוד למתכונת
הכי משמח: לקבל מתנה ליום הולדת חמש עשרה וחצי מחברות
הכי מעציב: לברוח מהבית שלהן כי ההורים שלהן *דבר שלא יפה להגיד על הורים של אחרים* הכי סקסי: תנוכי אוזניים מחוברים וקמטי צחוק ליד העיניים. אל תשאלו למה. הכי מעצבן: פרוטקציות. הכי מפחיד: ליצנים מצחקקים עם בלונים. הכי סרט: יוסף וכתונת הפסים המשגעת D: תראו אותי, אני מתחברת למקורות! הכי ספר: וואו. אמ. כל המדף שלי. צ'ארלי והשוקולדה, טרי פראצ'ט, ניל גיימן, בשורות טובות. לבחור מבניהם?
אבל את הכי טובים עוד לא קראתי! יש לי את אנקת גבהים וורוניקה מחליטה למות! הכי מקצוע: היסטוריה. לא תאמינו עד כמה זה באמת תלוי במורה
הכי כיף: לונה פארק עם אנשים שאוהבים
הכי רחוק: אנשים. הכי קרוב: אוכל! הכי אינטימי: שוקולד ונרות. הכי מעודד: שוקולד D: הכי דבר ראשון לבחון בו: עיניים. הכי דבר שני: ידיים. הכי שיגרתי: בית ספר. הכי נמאס: מדא ~.~ הכי חסר: למה הן לא עוברות לירושלים?
הכי משפחתי: צ'יטוס. הכי חבל: שומנים. הכי טוב: ממון! שאוכל ללכת עם אפי לבדיון! הכי רע: היום ומחר. הכי עכשיו: לישון. הכי שנה הבאה: אחמ"שים, בתקווה
החזיקו לי אצבעות! הכי הזדמנות: אחמ"שים ^_^ אם אתקבל. הכי חרטה: כעסתי על מישהו ש, אמ, לא הייתי צריכה לכעוס עליו. והוא שומר טינה. הכי סיום: הוא מתגייס לצבא

Clementine D

New member
הכי סקסי ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

"לדעתי, ליצנים אינם מצחיקים. האמת היא, שהם דווקא מפחידים. אני תוהה מתי כל זה התחיל. אני חושב שזה התחיל בזמן שהלכתי לקרקס. וליצן הרג את אבא שלי"
ליצנים 3>

חרבביש

New member
עונה... למרות שאף אחד לא יסתכל...

הכי משמח: טיול שנתי בבצפר הכי מעציב: כשמבטלים את הטיול הכי סקסי: בטח לא אני
הכי מעצבן: כשדוחים את הטיול.. הכי מפחיד: חושך הכי סרט: בטח לא הארי פוטר. אולי "תיכון בהיי".. הכי ספר: והאסיר מאזקבאן הכי מקצוע: כדורגל! הכי כיף: כדורגל! הכי רחוק: לאידע
הכי קרוב: אף אחד
הכי אינטימי: שיחות במסנג'ר עד השעות הקטנות של הלילה... הכי מעודד: לתת שמות? הכי דבר ראשון לבחון בו: אני לא בוחן אנשים. הכי דבר שני: כנ"ל הכי שיגרתי: בצפר הכי נמאס: בצפר (שמתם לב ששגרתי כמעט תמיד נמאס?) הכי חסר: חברים
הכי משפחתי: בתדודה שלי והחבר'ה שם... הכי חבל: לאידע הכי טוב: כדורגל עם חברים בטיול השנתי
הכי רע: לא זה ולא זה ולא זה הכי עכשיו: :? הכי שנה הבאה: יש לי אסוציאציה של מרפסת עם ציפורים משום מה...
הכי הזדמנות: אין הכי חרטה: :? הכי סיום: לילה טוב!

מה יא

New member
שיהיה ><../images/Emo96.gif

הכי משמח: שיש שיר שאני אוהבת ברדיו הכי מעציב: אמ. לוידעת >< הכי סקסי: וול יש הרבה. לא יודעת
הכי מעצבן: אנשים ששואלים במסנג'ר אם אני שם [כאילו, אם אני שם אני אענה לכם. אלא אם כן אני לא סובלת אותכם ואז לא יעזור לכם לשאול אם אני שם
] הכי מפחיד: לא יודעת >< הכי סרט: אמ. אלאדין
הכי ספר: הארי פוטר ^^ ואמ, יש עוד מלא שהם ממש טובים ואני ממש אוהבת >< אבל על הארי פוטר אני הכי חורשת. הכי מקצוע: אמ, וואי לא יודעת. תנ"ך, הסטוריה [רק לא עם המורה שלי]. ואממ מקצוע לא בבית ספר: אדריכלות, עיצוב פנים, אומנות [בכל תחום], ואממ עבודה עם ילדים קטנים אולי. הכי כיף: חופש!
הכי רחוק: הסופשבוע. בלע, נמאס לי ללמוד. הכי קרוב: הכי קרובה הקריזה שאני הולכת לחטוף על השאלון הזה. אין כזה דבר הכי. הכי אינטימי: >< הכי מעודד: שיר אופטימי, ספר חמוד וקליל, סדרה מצחיקה בטלוויזיה... הכי דבר ראשון לבחון בו: הע? הכי דבר שני: ><? הכי שיגרתי: אמ בצפר? הכי נמאס: בצפר
הכי חסר: הכי משפחתי: טיולים ביחד הכי חבל: שאני אשן רק שמונה שעות ואני לא אגבה. זה ממש חבל. הכי טוב: הכי רע: הכי עכשיו: כואבת לי האוזן והעיניים עייפות. הכי שנה הבאה: התדרדרות [לפחות לפי מה שאני צופה] הכי הזדמנות: אמ. הכי חרטה: הרבה הרבה דברים. הכי סיום: סוף השנה הזאת. היא ניראית כמו סוף של תקופה טובה. [אני לא יכולה לחשוב עם שירים ברקע. זה משגע אותי.]

רזושש

New member
אני:

הכי משמח: שעוד מעט יש חופש גאאאאדולל
הכי מעציב: שאחרי השביעי ין יותא ב"פ
הכי סקסי: מותניים (עזבו שיגעון שליי
) הכי מעצבן: מורות למתמטיקה הכי מפחיד: ג'וקים
הכי סרט: טיטאניק! הכי ספר: ה"פ-בארוררר הכי מקצוע: אמממ ספרות נראה לי..
הכי כיף: חופש, ים, חברים, מסיבות הכי רחוק: הקוטב הצפוני הכי קרוב: הבית שלי! הכי אינטימי: אהבה? הכי מעודד: בלוניםם.. מתנותת! הכי דבר ראשון לבחון בו: אאא עיניים? הכי דבר שני: אאא שיער? הכי שיגרתי: יום יום?? הכי נמאס: צפררררר!!!
הכי חסר: אהבה?! הכי משפחתי: ארוחות שישי הכי חבל: שהזמן התבזבז ועבר כלכך מהרר הכי טוב: החיים הכי רע: לבכות
הכי עכשיו: לענות על החידון (הדי מפגר
) הזה הכי שנה הבאה: המצב אחררר לגמרייי הכי הזדמנות: דף חדשש הכי חרטה: שאני יהיה בהקבתה ב' בערביתתת (חחחחח לא
) הכי סיום: אוחחח זה היה מייאששש!!!

ס א י

New member
../images/Emo115.gif אנוכי.

הכי משמח: הופעה של היהודים
או של אביבגפן. הכי מעציב:לחיות עם ההרגשה שאני כישלון. הכי סקסי: אנגלים
, דראקו
~ הכי מעצבן:שאנשים אוכלים בשר. הכי מפחיד:עכבישים? S: הכי סרט:הר ברוקבק, 10 דברים שאני שונאת אצלך. נו, הית' לדגר *_* הכי ספר:ה"פ, חומריו האפלים, סדרת אנדר, יער נורווגי, ספוטניק אהובתי, מר ורטיגו - אלו האחרונים שקראתי. הכי מקצוע:ספרות. הכי כיף:הופעה של היהודים,אביב גפן. הכי רחוק:סיום בצפר, עצמאות. הכי קרוב:מחר S: לצערי. הכי אינטימ: נשיקה הכי מעודד:הופעה של היהודים\אביב גפן. הכי דבר ראשון לבחון בו:אופי. הכי דבר שני:שיער *~* הכי שיגרתי:זבל הכי נמאס: שגרה הכי חסר: אני מניחה שאהבה. הכי משפחתי:סיני הכי חבל: רצח בע"ח. הכי טוב:חופש הכי רע: רצח בע"ח. הכי עכשיו:דיכאון הכי שנה הבאה:ממוצ 90. הכי הזדמנות: הלכה לעולמה. הכי חרטה: T_T; הכי סיום: המפ.

למעלה