הכי טופיק

ענבאך

New member
את גועל נפש.

סתםסתםסתםסתם. (קופצת עליך בחיבוק ענק) ^_^ זה לא יפסיק להצחיק לעולם. אני אוהבת אותך.

לא כי אני חושב,

שספר עבה, יצירתי, כתוב בצורה נפלאה וערוך בצורה עוד יותר נפלאה, כמו הארי פוטר, טיפ טיפה יותר טובה מספר ילדים עם 32 עמודים, שכמעט כולם מחוסים תמונות. או שאני טועה וזה גירסה קצרה לספר ארוך ומעניין. תקני אותי, ויקי. (לא קוראים לך ככה נכון? אז מאיפה זה בא)

אבל זה ספר י-ל-ד-י-ם

זה ספר מאוד קצר תוך 5 דקות גומרים אותו. יכול להיות שאני טועה ואנחנו לא מדברים על אותו סוג ספר ומה שאני מכיר זה גירסה לילדים אבל גאד אני לא מאמין שנערה בת 18 תישב לקרוא את הספר ילדים כזה.

מה יא

New member
אמ, לא../images/Emo96.gif

הספר הזה זה איזה ספר קיצור שעשו לסרט, שאותו עשו על ספר עם שבעה כרכים די ארוכים. הם אפילו די מוכרים.

ToryMaster

New member
כמו שאמרתי

דעתך היא דעתך, והדיון הזה יכול לעבור לפורום נרניה.

פלאפאל

New member
*מנסה להיות בשקט*

"שספר עבה, יצירתי, כתוב בצורה נפלאה וערוך בצורה עוד יותר נפלאה, כמו הארי פוטר, טיפ טיפה יותר טובה מספר ילדים עם 32 עמודים, שכמעט כולם מחוסים תמונות." עובי לא מעיד על תוכן. כתיבה תלויה בטעם. עריכה... כל עוד זו לא העריכה העברית של בשורות טובות, אין כל כך דרך לאמוד עריכה כי לא ראית את המקור. אתה יודע, לא התייחסת אל התוכן של הספר
העץ הנדיב הרבה יותר טוב מהארי פוטר, ועם העץ הנדיב יש לי בעיה עקרונית [זבל של ילד, הורג את העץ ולא נותן לו שום דבר בחזרה]. בתכלס, הארי פוטר הוא ספר די *בורחת*

פלאפאל

New member
דווקא הפעם הייתי בסדר ../images/Emo3.gif

זה כן היה קשור, ואלה באמת לא הפרמטרים שבודקים ספר לטוב ולרע. ואפילו נמנעתי מהלביע את דעתי על הארי פוטר!

אוקי

כקוראת נרניה קצת נעלבתי. אולי התכוונת לספר של הסרט ולא לספרים האמיתיים המדהימים. יש 7 כרכים שכל אחד מתעלה על השני. בדיוק גמרתי לקרוא את הקרב האחרון ואני עוד בהלם מהסוף... בגלל זה רצתי להגיב לתגובה הלא כל-כך קשורה שלך.

למעלה